Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Θυμάμαι εκείνα τα ατελείωτα βράδια με τα δημοτικά συμβούλια το 2003 όταν ο Γρανίτσας που είχε γράψει τον Δήμο κανονικά μέχρι την ημέρα που μας ήρθε το χαστούκι από το ΣΤΕ προσπαθούσε με τις ώρες να πείσει πως... γίνεται, που λέει κι ο Παντελίδης, χωρίς να διαλύσει την πόλη. Ο μόνος που είχε πειστεί πως για το πρώτο σχέδιο που χρησιμοποιούσε διπλάσιο συντελεστή δόμησης και είχε γύρω στα 40.000 τ.μ. εμπορικούς χώρους από τον συντελεστή της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν ο... Γρετζελιάς. Ναι αυτός που χθες στο συμβούλιο εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για το αν το σχέδιο θα προχωρήσει και δεν θα έχει προβλήματα και τις αντιρρήσεις του για την... υπογειοποίηση. Ο ορισμός της υποκρισίας. Ο άνθρωπος που είχε κάνει προεκλογική αφίσα με το κεφάλι του δίπλα στο σχέδιο Γρανίτσα εξέφρασε επιφυλάξεις για το αν θα περάσει το σχέδιο Μελισσανίδη και δεν ικανοποιείται από τα γύρω έργα σε ένα σχέδιο που είναι τόσο νόμιμο που χρησιμοποιεί συντελεστή μικρότερο κι από αυτό που έχει η... πολυκατοικία πίσω από την 18. Ισως περιμένει ακόμη το... θαύμα από τον Γρανίτσα και τον Στρατηγέα που δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια.
@ Γράφω για τον Γρετζελιά γιατί για τους τρεις συμβούλους του ΚΚΕ που νομίζουν πως ζουν στο Στάλινγραντ το 1938 σηκώνω τα χέρια ψηλά όπως η... επιστήμη. Κακώς ασχολήθηκαν μαζί τους και οι, δικαίως, αγανακτισμένοι Ενωσίτες που ήταν στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου. Οι 3 στους 33 το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να επηρρεάσουν τις... οικογένειες τους και τους μετρημένους στα δάκτυλα ψηφοφόρους τους. Τίποτα παραπάνω. Με την ένταση που δημιουργήθηκε απλά... ηδονίστηκαν. Προσοχή άλλη φορά μην τους δημιουργήσουμε τέτοια χαρά. Οσον αφορά την ουσία σε όλες τις δημοκρατίες, εκτός από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, μετράει η άποψη της πλειοψηφίας. Η πλειοψηφία καθάρισε λοιπόν σε χρόνο ρεκόρ για την πόλη της αφού η Φιλαδέλφεια καίγεται περισσότερο κι από την ίδια την ΑΕΚ για την Αγιά Σοφιά.
@ Προχωράμε και πάμε παρακάτω. Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταθεί απέναντι αυτή την φορά. Ούτε απ' έξω, ούτε από μέσα αν έχει κανείς κάτι τέτοιο στο μυαλό του που δεν νομίζω. Σίγουρα πάντως δεν μπορεί να το σταματήσει η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ η οποία ιδεολογικά είναι κατά της ιδιοκτησίας από οτιδήποτε άλλο πλήν του κράτους όμως δεν μπορεί να επιβάλει σε καμία περίπτωση να γίνει ο χώρος του γηπέδου της ΑΕΚ χώρος άθλησης για όλα τα σωματεία της Φιλαδέλφειας. Κι όταν ακούς τέτοια πράγματα απλά γελάς. Δεν δίνεις καμία αξία σε αυτούς που τα λένε για να έχουν να... λένε κι αυτοί οι φουκαράδες που τον βλέπουν να έρχεται και ετοιμάζονται να το... γευτούν. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι.
@ Κατά τα άλλα ετοιμαζόμαστε για το Σαββάτο. Η ΑΕΚ επιστρέφει στους αγώνες πρωταθλήματος μετά από αρκετό καιρό απέναντι σε μια ομάδα με την οποία είχε κάνει το, συνολικά, καλύτερο παιχνίδι της. Τον Ηλυσιακό. Η πρώτη δοκιμή έγινε χθες και φαίνεται πως ο Δέλλας πλέον καταλήγει στο 4-2-3-1 με τον Ανάκογλου δεκάρι πίσω από το φορ και Πλατέλλα και Πόποβιτς στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Πολύ ωραία διάταξη που άνετα με μερικές εσωτερικές και όχι δραματικές αλλαγές γίνεται και 4-3-3 όταν παίζουν οι συγκεκριμένοι παίκτες, δηλαδή ένας εκ των Ντακόλ και Μπρέσεβιτς και όχι και οι δύο μαζί. Με τον Τσιρίλο μέσα φαίνεται πως ο Δέλλας ετοιμάζεται να πάρει το ρίσκο να αφήσει εκτός αποστολής τον Μπρέσεβιτς. Θα δείξει. Πάντα είναι καλή μια πινελιά... μπάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002