Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2013

ΕΦΥΓΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ..

Το πράσινο φως του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας εξασφάλισε η προμελέτη για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Μπορεί η συνεδρίαση να μην κύλησε με τον ομαλό τρόπο που θα περίμενε κανείς έπειτα από την ομόφωνη ψήφιση του σχεδίου επί της αρχής πριν από λίγο καιρό, ωστόσο η ουσία της υπόθεσης και αυτό που μένει για την Ένωση είναι ότι όταν έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας ακούστηκαν μόνο «ναι» για τον φάκελο της «Αγιά Σοφιάς». Τα 17 εξ αυτών... κρυστάλλινα και άλλα δύο (από την παράταξη Γρετζελιά) με επιφυλάξεις όχι για το γήπεδο, αλλά για την υπογειοποίηση, εν αναμονή της μελέτης.
Οι... έμπειροι στα του Δήμου περίμεναν ότι το απόγευμα δεν θα ήταν όπως αυτό στην τελευταία συνεδρίαση, καθώς η παράταξη που στηρίζεται από το ΚΚΕ είχε προαναγγείλει την διαφωνία της στο σχέδιο και είχε προδιαθέσει για τη στάση της στο συμβούλιο. Ωστόσο, η ένταση αποδείχθηκε τελικά... απρόβλεπτη. Παρά το γεγονός ότι εκπροσωπούν μια συντριπτική μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο (μόλις τρία μέλη σε σύνολο 33 - με τα δύο μόνο να παραβρίσκονται στην διαδικασία), μονοπώλησαν την συνεδρίαση εκφράζοντας ενστάσεις προς τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου Δημήτρη Ανδριόπουλο, ακόμη και για τον χώρο στον οποίο θα προπονούνται τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ! Δηλαδή, για να γίνει πλήρως κατανοητό, μια Δημοτική παράταξη, εγκάλεσε τον άνθρωπο στον οποίο έχει αναθέσει το ίδιο το σωματείο να περατώσει αυτό το έργο, για το γεγονός ότι στο πρότζεκτ δεν προβλέπονται χώροι για τα τμήματα του σωματείου!
Η στάση των συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων, αλλά και οι τοποθετήσεις μιας δημοτικής συμβούλου από παράταξη που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν μεγάλη ένταση και αντεγκλήσεις με τους οπαδούς της ΑΕΚ που βρίσκονταν στην αίθουσα. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε τόσο που το προεδρείο αναγκάστηκε να διακόψει την διαδικασία. Με την επανέναρξή της, η παράταξη του ΚΚΕ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την διαδικασία, κάτι που εκτόνωσε σε σημαντικό βαθμό την κατάσταση. Τελικά η προμελέτη του σχεδίου υπερψηφίστηκε με ισχυρή πλειοψηφεί, έστω και αν μετά το τέλος του ακολούθησε νέα ένταση με αφορμή την ένσταση που εξέφρασε η πλευρά Γρεντζελιά.
Ωστόσο, αυτό που μένει για την ΑΕΚ ως σημαντικό τόσο για το σήμερα όσο και για την συνέχεια είναι ότι τόσο η παράταξη της Δημάρχου Έφης Αποστολάκη, όσο και αυτή της... αξιωματικής αντιπολίτευσης (Τομπούλογλου) εξέφρασαν για ακόμη μια φορά την απόλυτη στήριξή τους στο σχέδιο της «Αγιά Σοφιάς». Κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς ακόμη και μόνο οι ψήφοι των δικών τους συμβούλων ήταν αρκετές. Έστω και αν η ΑΕΚ θέλει -όπως είναι λογικό- την μέγιστη στήριξή στο δίκαιο αίτημά της να επιστρέψει στο σπίτι της, με ένα σχέδιο απόλυτα νόμιμο και φιλικό στο περιβάλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002