Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 19, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Δεν θα με χάλαγε τώρα που ξεφύγαμε από το 3-0 για 2-3 ματς να κάνουμε ταρίφα τα πέντε γκολ και μετά πάμε για το παραπάνω. Η αρχή έγινε και το Σάββατο ο Ηλυσιακός μας υποδέχεται στην... έδρα μας. Μία από τις λίγες έξυπνες ομάδες του ομίλου που είχε προνοήσει και καταφέρνει να παίξει εντός έδρας στο ΟΑΚΑ και τον αγώνα πρωταθλήματος μετά από αυτόν του κυπέλλου. Μπράβο στους ανθρώπους, μπράβο και στην ΑΕΚ που θέλει πάντα να είναι όλοι ευχαριστημένοι εκτός από το... τελικό αποτέλεσμα. Εκεί μόνο εμείς πρέπει να χαμογελάμε. Πλάκα πλάκα ο ΑΟ Περιστερίου πάει να γράψει ιστορία γιατί με την σοβαρότητα να έχει αυξηθεί και την νοοτροπία να έχει γίνει η σωστή δύσκολα η ΑΕΚ θα ξαναφύγει από γήπεδο χωρίς να έχει νικήσει για αυτή την σαιζόν. Θα δείξει. Σίγουρα όμως μόνο ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα μπορούν να στοιχίσουν στην ΑΕΚ αφού οι διαφορές όπως φαινόταν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και όπως φαίνεται και στην πράξη είναι χαώδης από τις άλλες ομάδες.

@ Μια χαρά ήταν ο κόσμος προχθές και ο στόχος πρέπει να είναι να αναγκάσει η ομάδα τους οπαδούς να μην πέσουν κάτω από 10.000 ακόμη και όταν ο καιρός θα είναι πιο κρύος και η σημασία του αγώνα χαμηλή εώς ανύπαρκτη. Μπορώ να πως πως μετά το σοκ με τον ΑΟ Περιστερίου η ομάδα κάνει βήματα μπροστά, με εξαίρεση το προχθεσινό πρώτο ημίχρονο που όμως έχει εξήγηση αφού υπήρξε δοκιμή συστήματος που τελικά δεν τσούλησε, και πλέον από το Σάββατο θα έχει το πλεονέκτημα να έχει τον Πλατέλλα 100% έτοιμο και ελπίζω πιο ξεψάρωτο τον Ανάκογλου που είναι παίκτης διαφοράς για αυτή την ΑΕΚ και πρέπει να την κάνει. Μην ξεχνάμε πως υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο της νέας εποχής και πρέπει αυτή την σχέση που έχει αναπτύξει με την ΑΕΚ να την υποστηρίξει ακόμη περισσότερο ποδοσφαιρικά. Η ομάδα περιμένει πολλά περισσότερα. Είναι παίκτης Σούπερ Λιγκ και πρέπει σε κάθε του εμφάνιση να το επιβεβαιώνει και πλέον έχει περάσει αρκετός καιρός που είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.. Ο Πλατέλλας που ότι έχει κάνει μέχρι τώρα και το πόσο έχει κερδίσει τον κόσμο μόνο τυχαίο δεν είναι έχει πιάσει το νόημα περισσότερο από όλους τους καινούργιους που δεν ήρθαν στην ομάδα με καπαρωμένη θέση βασικού. Είναι ο μόνος από όλους που πήρε την φανέλα σπίτι.

@ Νομίζω πως με την σύγκριση πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου έγινε πλέον ξεκάθαρο πως Ντακόλ και Μπρέσεβιτς δεν χωράνε και οι δύο μαζί στην ενδεκάδα και με τον ρόμβο που δοκιμάστηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Καλά κάνει ο Δέλλας και προσπαθεί από την αρχή της σαιζόν να παίζουν και οι δύο με διάφορες αλχημείες, τελευταία ο ρόμβος που όμως δεν τσούλησε, αλλά δυστυχώς η ΑΕΚ έχει κάνει τα καλύτερα φετινά της διαστήματα, τελευταίο το δεύτερο ημίχρονο της Κυριακής, με τον έναν από τους δύο έξω. Μιλάμε για κανονικό παιχνίδι όταν η ομάδα θέλει να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο, και με τον Δέλλα πάντα το προσπαθεί κι αυτό πρέπει να το παραδεχτούν και οι πιο σκεπτικιστές απέναντι του, και όχι για ειδικές καταστάσεις δηλαδή για ένα τελευταίο εικοσάλεπτο π.χ σε ματς που θα έχει στραβώσει και οι άλλοι θα έχουν βάλει το πούλμαν μπροστά στο τέρμα. Για μια τραγική ειρωνία στο μοναδικό παιχνίδι που πήγε έτσι φέτος, με το Περιστέρι, ο Μπρέσεβιτς ήταν εκτός αποστολής. Παρεμπιπτόντως ακόμη κι αν παίζει ο ένας από τους δύο δεν μπορεί να μένει ο άλλος εκτός αποστολής γιατί σε περίπτωση, χτύπα ξύλο, τραυματισμού οι εναλλακτικές λύσεις είναι αρκετά χαμηλότερου επιπέδου με τα μέχρι τώρα δείγματα. Αρχίζω να πιστεύω πως ο Δέλλας, με δεδομένη την προχθεσινή αλλαγή στο 46, το έχει πάρει πλέον απόφαση και πως από εδώ και πέρα θα βλέπουμε 4-2-3-1 αλλά με τον Ανάκογλου πίσω από τον φορ ή 4-3-3 κι έναν από τους Ντακόλ και Μπρέσεβιτς στον πάγκο. Μπαίνει κι ο Πόποβιτς στην θέση του Τσιρίλο, που αν δεν υπήρχε περιορισμός στους ξένους θα ήταν αναντικατάστατος, στην αποστολή και προχωράμε. Εχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά. Και μια μεταγραφική περίοδο. Θα δείξει. Καλημέρα σε όλους. Είναι ωραία να μιλάς για μπάλα όταν έχει σίγουρα τα εισιτήρια... σφραγισμένα και ο Ναός πρχωράει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002