Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ωρα των Σπορ
«Να μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας" είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για τα βασικά κριτήρια που μπάινουν στην ΑΕΚ για τις μεταγραφικές κινήσεις. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον θάνατο του παλαίμαχου της ΑΕΚ και πρώην προπονητή ακαδημιών Γιάννη Καραγιάννη που έφυγε χθες από κοντά μας. Επίσης η ΩΡΑ αναφέρει και το ψήφισμα Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας , οι οποίοι καλωσορίζουν με χαρά την ΑΕΚ και τον κόσμο της στη Νέα Φιλαδέλφεια.»



GOAL
Ο τίτλος είναι αλήθειες και ψέμματα για τις μεταγραφές και το ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ηταν σχεδόν αναμενόμενο. Μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί καν ο Νοέμβριος, αλλά στην ΑΕΚ ήδη «τρέχουν» στο προσεχές καλοκαίρι. Στη δημιουργία μιας ομάδας που όχι απλά θα κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά θα αποτελεί τη βάση για την ομάδα που επιθυμεί να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια.
Με δεδομένο πως το ενδιαφέρον για την πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είναι μηδαμινό, οι περισσότεροι έχουν στραφεί στις επιλογές για τις μεταγραφές της νέας σεζόν. Υπάρχουν υπερβολές, γράφονται και ακούγονται πολλά και το «Goal» επιχειρεί να αναδείξει τις πραγματικές σκέψεις που έχει μεταφέρει για την ομάδα ο Τραϊανός Δέλλας στις επαφές με τους Μπάγεβιτς και Λυμπερόπουλο για τον σχεδιασμό του μέλλοντος.
1. Θα κινηθεί η ΑΕΚ για την απόκτηση τερματοφύλακα;
Κατά τα φαινόμενα, ναι. Βέβαια, υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των Βούρα και Καραγκιολίδη, αλλά οι απαιτήσεις του πρωταθλητισμού είναι πολύ υψηλές. Η προοπτική του Μιχάλη Σηφάκη βρίσκεται ψηλά στις επιλογές της ΑΕΚ, αν και υπάρχει πολύ καλή άποψη για δύο 20χρονους: τον Σωκράτη Διούδη του Αρη και τον Νίκο Γιαννακόπουλο του Πανιώνιου. Ενδιαφέρον υπήρξε και για τον 27χρονο Παναγιώτη Γλύκο του ΠΑΟΚ.
2. Θα πλαισιωθεί ο Αργυρίου στο δεξί άκρο της άμυνας;
Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η προσθήκη ενός δεξιού μπακ για την ΑΕΚ. Μπορεί ο 19χρονος Νίκος Αργυρίου να είναι η αποκάλυψη της τρέχουσας περιόδου, αλλά η Ενωση θέλει ακόμα έναν εξελίξιμο παίκτη για τα άκρα. Ο 22χρονος Αμίρ Κούρντι του Πανιώνιου έχει κινήσει το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον, καθώς είναι παίκτης με τετραετή πείρα ήδη στη μεγάλη κατηγορία και δυνατότητα να καλύψει και άλλες θέσεις, όπως αμυντικός χαφ.
3. Πέραν του Αυλωνίτη, η ΑΕΚ θα αναζητήσει κι άλλο στόπερ με πείρα;
Στην ΑΕΚ θεωρούν τελειωμένη την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη. Ο 23χρονος στόπερ παρακολουθείται εδώ και καιρό και υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για τα προσόντα του. Ωστόσο, με δεδομένο πως από τους υπάρχοντες στόπερ θα μείνει μόνο ο Σταθάκης, αναζητείται ένας έμπειρος αμυντικός με ηγετικά προσόντα. Οι επιλογές των Μόρα, Ταυλαρίδη, Κυργιάκου αλλά και του Κάλα είναι ενδεικτικές των σκέψεων που υπάρχουν.
4. Θα υπάρξει κίνηση με κάποιον εξελίξιμο κεντρικό αμυντικό;
Η ΑΕΚ ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία από πέρυσι, όταν επιχείρησε να κλείσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ διερεύνησε και την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφότεροι παραμένουν ψηλά στις «κιτρινόμαυρες» επιλογές, ενώ παρακολουθείται στενά και η εξέλιξη του Δημήτρη Γούτα της Ξάνθης. Η Ενωση θέλει να κλείσει έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή για την άμυνά της.
5. Θα υπάρξει προσθήκη έτερου αριστερού μπακ για την ΑΕΚ;
Με την παρουσία των Τσουμάγκα και Πεταυράκη η ΑΕΚ δείχνει σχετικά καλυμμένη στη θέση. Ο Τσουμάγκας είναι μεν τραυματίας, αλλά είχε δείξει από πέρυσι τις ικανότητές του, ενώ είναι από τους πρώτους παίκτες που υπέγραψαν στη νέα εποχή. Ο Πεταυράκης έδειξε από την προετοιμασία ακόμα πως μπορεί να δώσει λύσεις. Αλλά και ο Αλέξανδρος Κούρος του Πανιώνιου είναι παίκτης που αρέσει πολύ.
6. Υπάρχει αναζήτηση για άλλο αμυντικό χαφ στην αγορά;
Μόνο για κάτι εξαιρετικό που μπορεί να προκύψει στην πορεία. Βλέπετε, παρουσία του Ρόβα και του Γεωργέα (έστω και αν ηλικιακά δεν μπορεί να είναι λύση για το μέλλον), με δεδομένη την προσθήκη του Φαγέ από την Καλλιθέα και πιθανή την επιστροφή Κατσουράνη, η ΑΕΚ δείχνει καλυμμένη. Βέβαια, ένας παίκτης με την ποιότητα και τις προοπτικές του 20χρονου Παναγιώτη Μπάλλα από τον Ατρόμητο δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.
7. Θα υπάρξει κίνηση για άλλο κεντρικό χαφ;
Με δεδομένη την προσθήκη ενός εκ των πλέον ταλαντούχων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, του Πέτρου Μάνταλου, αλλά και την ταυτόχρονη ύπαρξη του Δημήτρη Ανάκογλου, η ΑΕΚ δείχνει υπερκαλυμμένη στις επιτελικές θέσεις. Εάν μάλιστα σε αυτούς προστεθεί και ο Μιγκέλ Κορδέρο, τότε γίνεται αντιληπτό πως η Ενωση έχει λύσεις και θα κοιτάξει για κάτι επιπλέον, μόνο εάν βρει κάτι πολύ σπέσιαλ.
8. Θα προωθηθούν παίκτες από την ακαδημία;
Βασική στόχευση της ΑΕΚ είναι να δημιουργήσει δικά της παιδιά, που θα έχουν γαλουχηθεί στα «κιτρινόμαυρα» τμήματα υποδομής. Οι περισσότερο προβεβλημένοι, αυτοί που δείχνουν πιο έτοιμοι (πέραν του Αργυρίου), είναι οι Τσεβάς και Καζβιρόπουλος. Ταλαντούχοι παίκτες, αν και στην ΑΕΚ εκτιμούν πως στην ακαδημία υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα.
9. Πόσες κινήσεις θα υπάρξουν για τα άκρα της επίθεσης;
Πολλές και σημαντικές φαίνεται πως θα είναι οι προσθήκες για τα άκρα της επίθεσης, καθώς πέραν του Πλατέλλα ουδείς μπορεί να αισθάνεται βέβαιος. Ο Πόποβιτς έχει σημαντικές μεταπτώσεις, ο Ράμα δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και να παίξει και ο Δέλλας πειραματίζεται με τη χρησιμοποίηση του Γροντή ως ακραίου. Η περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη φαίνεται πως αρέσει σημαντικά και είναι σε καλό επίπεδο, ενώ φιλολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Κενάν Μπαργκάν της Βέροιας. Βέβαια, λύση μπορεί να προκύψει και από το εξωτερικό.
10. Θα υπάρξει προσθήκη για την κορυφή της επίθεσης;
Ολα δείχνουν Βασιλείου. Ο 22χρονος επιθετικός του Λεβαδειακού είναι ξετρελαμένος στην προοπτική να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και περιμένει να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε αυτό να συμβεί πριν από τον Δεκέμβρη του 2014 που μένει ελεύθερος. Ο Ντακόλ φαίνεται πως θα μείνει σίγουρα, ο Μπρέσεβιτς είναι υπό κρίση, ενώ υπάρχουν προσδοκίες από τους νεαρούς Τσεβά και Θαναηλάκη."
SportDay: Μεταγραφικό είναι το θέμα της εφημερίδας με την ΑΕΚ να φέρεται να έχει στο στόχαστρο παίκτες από 12 μέχρι 35 ετών. Αναλυτικά:Στην ΑΕΚ δεν περιμένουν το καλοκαίρι του 2014 για να σχεδιάσουν την ομάδα της επόμενης (και βάλε) σεζόν. Το έδειξαν εμπράκτως με τις μεταγραφές που έγιναν ήδη, βλέπε Μάνταλος και Φαγέ, αλλά και θα το δείξουν και με άλλες κινήσεις που εκκρεμούν. Το πλάνο για μία ομάδα που δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα και θα έχει άμεσα πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή περιλαμβάνει προσθήκες νεαρών κι εξελίξιμων παικτών, Ελλήνων αλλά και ξένων, «ενέσεις» εμπειρίας, αλλά ακόμη και μακροπρόθεσμες επενδύσεις.
Ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος θα είναι μήνες εξελίξεων, καθώς θα προχωρήσουν αρκετά και πιθανώς να κλείσουν αρκετές υποθέσεις. Φήμες θέλουν την ΑΕΚ να έχει αποφασίσει από το νέο έτος να χτυπήσει επίσημα την πόρτα του Μιχάλη Σηφάκη, όπως έχει δικαίωμα να πράξει από τη στιγμή που ο 29χρονος γκολκίπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο. Επίσης εξελίξεις αναμένονται με ποδοσφαιριστές όπως οι νεαροί αμυντικοί Αυλωνίτης και Γούτας του Πανιωνίου και της Ξάνθης αντίστοιχα, που φέρονται να πλησιάζουν στην «Ένωση», όπως και με τον Λεονάρντο ο οποίος παρότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο στην Κίνα έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει.
Πέρα από ελπιδοφόρους Έλληνες παίκτες και εγνωσμένης αξίας ξένους, το πλάνο της ΑΕΚ μπορεί να κάνει και εξαιρέσεις για βετεράνους, όπως τον Κώστα Κατσουράνη που τον Ιούνιο κλείνει τα 35 ή τον Μόρα που δύο μήνες μετά γίνεται 33.
Μέχρι και... δωδεκάχρονους
Η ΑΕΚ δεν βλέπει μόνο σε ορίζοντα ενός ή δύο ετών, αλλά... πέντε και δέκα ετών. Η «Ένωση» ενδιαφέρεται να εντάξει στις ακαδημίες της έναν δωδεκάχρονο με μεγάλες προοπτικές. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μητσόπουλο, που αγωνίζεται στις ακαδημίες του Ντανιέλ Μπατίστα και του Γιώργου Μέντη, και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του. Ο μικρός έχει κάνει προπονήσεις με τη Red Bull Λειψίας, ενώ παρακολουθείται από ξένες ομάδες, όπως επίσης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ δίνει μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής της, με τον Άκη Ζήκο να ηγείται και όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα να λένε πως γίνεται εξαιρετική δο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002