Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 28, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Η ώρα των σπορ

Η εφημερίδα έχει τίτλο «Το σαφάρι της ΑΕΚ στην Ελλάδα» και κάνει αναφορά σε αρκετά ονόματα που ενδιαφέρουν την Ενωση κυρίως για το μέλλον. Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά σε: Ταυλαρίδη, Αυλωνίτη,Κούρντι, Κούρο,Κατσουράνη, Σηφάκη, Αραβίδη, Βασιλείου και Καραμάνο. Επίσης η εφημερίδα γράφει για την ενδεχόμενη επιστροφή του Λεονάρντο. Γίνεται αναφορά στο ότι ξεπεράστηκαν τα τελευταία γραφειοκρατικά ζητήματα για την ΑΜΚ όπως έκανε γνωστό χτες η ΑΕΚ.
Goal
«Ανάμεσα σε τέσσερις ψάχνει τον ηγέτη της άμυνας» σύμφωνα με την εφημερίδα που αναφέρει ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ έτρεξε άρον άρον στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για να κλείσει τον Μπρούνο Τσιρίλο και να αποκτήσει αφεντικό στην άμυνά της.
Επειδή ο 36χρονος Ιταλός είναι μιας... χρήσης όμως (το καλοκαίρι κλείνει την καριέρα του και αποχωρεί), βασική μεταγραφική προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός αμυντικού που θα έχει ποιότητα και πείρα για να κάνει τη διαφορά στα "κιτρινόμαυρα" μετόπισθεν. Και οι στόχοι έχουν εντοπισθεί από την ΑΕΚ, που προχωρά ολοταχώς για να κάνει τις τελικές κινήσεις της.
Στην ΑΕΚ βλέπουν ολοένα και πιο θετικά την περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη. Ο 33χρονος στόπερ μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο το προσεχές καλοκαίρι και βρίσκεται ψηλά στις επιλογές της Ενωσης. Ποδοσφαιριστής με σπουδαίες παραστάσεις από το πέρασμα σε Αρσεναλ, Λιλ και Σεντε Ετιέν, αξιόπιστος στόπερ με χαρακτηριστικό τη δύναμη και τις καλές τοποθετήσεις. Ο Ταυλαρίδης βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι η μοναδική επιλογή για να γίνει ηγέτης και αφεντικό στην άμυνα.
Ανάλογα υψηλή εκτίμηση υπάρχει και για τον Βαγγέλη Μόρα. Ο 32χρονος στόπερ της Ελλάς Βερόνα αρέσει στην ΑΕΚ και αν αποφασίσει επαναπατρισμό, η Ενωση θα έχει τον πρώτο λόγο. Ανοιχτό μένει πάντα το θέμα του Κυργιάκου (ελεύθερος) με επαφή πέρυσι που δεν οδήγησε σε συμφωνία λόγω υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του 34χρονου στόπερ. Επίσης, πάντα ψηλά στις επιλογές της ΑΕΚ βρίσκεται ο Χουάν Κάλα. Ο 24χρονος Ισπανός μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και βλέπει με ενθουσιασμό την προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Πέραν της έμπειρης λύσης που αναζητά η ΑΕΚ, στο ρόστερ της φαίνεται πως θα παραμείνει σίγουρα ο Σταύρος Σταθάκης (αβέβαιο το μέλλον του Τσούπρου), ενώ ως παίκτης της πρέπει να λογίζεται και ο Τάσος Αυλωνίτης. Είναι σαφές πως η Ενωση θα αναζητήσει τουλάχιστον έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, με ταλέντο και παραστάσεις. Οπως σας ενημέρωσε το «Goal» για την ΑΕΚ υπάρχουν οι τρεις... Δημήτρηδες: Κουρμπέλης, Γούτας και Κολοβέτσιος αρέσουν πολύ στην Ενωση και μένει να επιλεχθεί αυτός που θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
Κάλα: «Η ΑΕΚ μου έδωσε ώθηση»
Οι εξαιρετικές αναμνήσεις που κράτησε από την ΑΕΚ ο Χουάν Κάλα φαίνεται πως τον οδηγούν στην επιστροφή. "Η ΑΕΚ, η πρώτη ομάδα στην Αθήνα, είναι αυτή που μου έδωσε πάντα μια ώθηση προς τα εμπρός. Δεν ξέρω αν θα φύγω από τη Σεβίλλη. Θέλω να συγκεντρωθώ στο παρόν" είπε ο Ισπανός αμυντικός, που αν θέλει πραγματικά ξέρει πως στην ΑΕΚ μπορεί να έρθει και να κάνει την καριέρα που επιθυμεί σε ένα οικείο περιβάλλον.
Livesport
«Ενίσχυση σε 4+3 θέσεις» είναι ο τίτλος της εφημερίδας για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ τη στιγμή που αναφέρεται στην ΑΜΚ για το γήπεδο και στο φρένο που μπήκε μέχρι την έγκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
SportDay: Για την υπόθεση Κάλα και ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα που κάνει αναφορά και στην αύξηση ΜΚ της Δικέφαλος 1924 ΑΕ αλλά και στο αντίο της οικογένειας της ΑΕΚ στον Θέμη Γύπαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002