Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Δύο πράγματα κατάλαβα από το χθεσινό παιχνίδι. To ένα το πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα πριν δυο σχεδόν μήνες αν η κεφαλιά του Ντακόλ με το Περιστέρι στις καθυστερήσεις πήγαινε μέσα γιατί μπορεί φέτος ο στόχος της ΑΕΚ να είναι να βάζει πολλά γκολ και θέαμα αλλά στις στραβές αν είναι μια φορά κάθε 50-60 μέρες και το 1-0 αρκεί. Τα υπόλοιπα μετά τα βρίσκεις. Καμία σύγκριση δεν γίνεται μεταξύ του πονοκέφαλου εκείνης της βραδιάς και της χθεσινής.
@ Το δεύτερο είναι πως η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ. Χθες η ΑΕΚ έπαιξε με την θεωρητικά καλύτερη της εντεκάδα, αφού ήταν μέσα κι ο Τσιρίλο με το ρίσκο που πήρε ο Δέλλας αφήνοντας τον Μπρέσεβιτς εκτός αποστολής, αλλά η ομάδα έκανε την χειρότερη της  εμφάνιση. Χειρότερη κι από αυτή με τον ΑΟ Περιστερίου γιατί και στο ΟΑΚΑ έπαιζε, και με ομάδα που ήξερε και σε προχωρημένη φάση του πρωταθλήματος προερχόμενη από την καλύτερη φετινή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΑΟΑΝ. Ισως τελικά αυτό το δεύτερο ημίχρονο με τον ΑΟΑΝ να έκανε κακό. Γιατί η χαλαρότητα και το μπλαζέ στιλάκι πάντα τιμωρούνται ανεξάρτητα από την διαφορα δυναμικότητας με τον αντίπαλο. Και η ΑΕΚ αυτό το παραείχε χθες απέναντι σε μια πραγματικά καλή, για την κατηγορία, ομάδα που εκτός των άλλων ήταν και η μοναδική που άγγιξε το να προηγηθεί σε αγώνα με την ΑΕΚ και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ. Ποτέ άλλοτε δεν έχει κινδυνεύσει η ομάδα να μείνει πίσω στο σκορ όσο χθες με το δοκάρι του σχεδόν 40χρονου (!) Κάμπα.
@ Σαφώς και ο προπονητής έχει την μεγαλύτερη ευθύνη και στα καλά και στα άσχημα μιας ομάδας αλλά η αλήθεια είναι πως κι εγώ την ίδια εντεκάδα θα έβαζα. Για την ακρίβεια ίσως άφηνα έξω τον Τσιρίλο κι ας είναι καλύτερος από όλα τα άλλα σέντερ μπακ για να έχω τον Μπρέσεβιτς στον πάγκο. Επίσης μπορεί να είχα διαφορετική διάταξη με 4-1-2-3. Αλλά σε κάθε πρίπτωση η εντεκάδα ήταν λογική. Η καλύτερη στην θεωρία αλλά... τραγική στην πράξη. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν το κέντρο και ιδίως το ότι ο Γεωργέας και ο Κορδέρο δεν ήταν οι ίδιοι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Γιατί αυτοί οι δύο οδηγούν την ομάδα. Βέβαια έχουν κι αυτοί δικαίωμα σε μια μέτρια μέρα αλλά το κακό είναι πως δεν βρέθηκαν άλλοι να κάνουν την δουλειά τους. Χειρότερος όλων βέβαια ο Ανάκογλου που αν ακόμη δεν αισθάνεται έτοιμος μετά τον τραυματισμό, το έδειξε απίστευτα στην φάση του τετ α τετ που δεν έβαλε καν το πόδι του, είναι καλύτερα να μην παίζει μέχρι να αισθανθεί έτοιμος. Η ΑΕΚ έχει μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν. Και δεν είναι δικαιολογία το ότι δεν βρίσκει χώρους γιατί από εδώ και πέρα η ΑΕΚ δεν θα βρίσκει χώρους. Ανεξάρτητα από την κατηγορία.
@ Δημιουργία μηδέν λοιπόν από τον άξονα και στα άκρα τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα. Ο Πόποβιτς δεν ξέρω αν ήταν ξενερωμένος επειδή έμεινε έξω στο προηγούμενο παιχνίδι αν και ερχόταν από καλές εμφανίσεις και γκολ αλλά δεν έχει καμιά δικαιολογία. Δεν έβγαλε μισή προσπάθεια της προκοπής. Ο Γροντής που μπήκε στην θέση του ήταν πολύ καλύτερος. Και δεν χρειαζόταν ο Γροντής την λογοδιάροια του μάνατζερ του σε ρόλο τηλεσχολιαστή για να φανεί το ότι ήταν πολύ καλύτερος στο συγκεκριμένο παιχνίδι από τον σαφώς εμπειρότερο, ποιοτικότερο και... ακριβότερο Σέρβο. Δεν τον χρειάζεται. Και την επόμενη Κυριακή το ματς θα το έχει η NOVA και θα είναι άδικο για αυτόν να φανεί στους τηλεθεατές πως δεν έκανε κάτι τρομερό επειδή στον σχολιασμό δεν θα είναι ο... μάνατζερ του όπως στα δύο τελευταία ματς. Με την χθεσινή εικόνα στο επόμενο ματς είναι λογικό να ξεκινήσει ο Γροντής στην θέση του Ανάκογλου ή του Πόποβιτς. Από την περυσινή σαιζόν με τους τόσους μικρούς είναι ο μόνος που συνεχίζει και δείχνει πρόοδο. Αυτό πρέπει να έχει οδηγό και να συνεχίσει γιατί εκτός των άλλων είναι ένα παιδί για τον οποίο όλοι λένε τα καλύτερα και για τον χαρακτήρα του. Κι ας έχασε την ευκαιρία να γίνει ήρωας με τις δύο χαμένες ευκαιρίες. Εκεί έπρεπε να κάνει την μεγάλη διαφορά αλλά δεν μπόρεσε. Ετσι έγινε ήρωας ο άλλος μικρός δικαιώνοντας το διπλό ρίσκο του Τράι. Και το ότι τον πήρε στην αποστολή για δεύτερο φορ μετά τον Ντακόλ και ότι τον έβαλε όταν η μπάλα είχε φτάσει 100 κιλά. Οτι κι αν κάνει από εδώ και πέρα ο Τσεβάς θα έχει να λέει πως ένα Σαββατιάτικο απόγευμα λύτρωσε την ΑΕΚ. Αν μείνει σε αυτό... κακό του κεφαλιού του. Οσον αφορά του Ντακόλ έχω πάντα την άποψη πως ο φορ είναι έρμαιο της υπόλοιπης ομάδας και χθες πήρε κάποιες κανονικές πάσες στα λίγα λεπτά που απέμεναν μετά το 1-0. Το πάλαιψε πάντως, δεν νομίζω πως άλλος φορ θα μπορούσε να κάνει κάτι πολύ περισσότερο. Από τους υπάρχοντες εννοώ. Από εκεί και πέρα δεν είναι να το κουράζουμε και πολύ. Ας το θεωρήσουμε παρένθεση κι ας περιμένουμε το επόμενο ματς για να βεβαιωθούμε. Πάλι στο ΟΑΚΑ θα είναι.
@ Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του μπάσκετ και του βόλεϊ για τις νίκες τους και βέβαια για τους μάγκες δεν υπάρχουν κλάματα. Υπάρχει ρεβάνς στη Σουηδία. Αλλωστε και τους τέσσερις τίτλους εκτός έδρας ή σε ουδέτερα τους πήραν οι μάγκες. Και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Καλή Κυριακή να έχουμε ΑΕΚάρα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002