Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 14, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Κρίμα που στα 3 σετ λήγει. Για... 10-0 ήταν το παιχνίδι. Μετά από δυο ήττες, η δεύτερη από την Λαμία εντελώς απρόσμενη, χρειαζόταν ένας ΠΑΟ για τα παιδιά μας του βόλεϊ για να πάρουμε τα πάνω μας. Κρίμα που τελείωσε. Οτι κι αν γίνει στο τέλος το είπαμε από την πρώτη αγωνιστική πως αυτή η ομάδα φέτος ότι κάνει είναι μια υπέρβαση. Ξεκίνησε τελευταία προετοιμασία, φτιάχτηκε σε χρόνο ρεκόρ, έχασε κι 1-2 παίκτες που θα την έκαναν ακόμη πιο δυνατή όμως τιμάει την φανέλα και το έμβλημα της ΑΕΚ.

@ Πρέπει όμως να έχουμε στο μυαλό μας, για να μην αισθανθούμε απογοήτευση για μια ομάδα που είναι ευχάριστη έκπληξη, πως οι διαφορές δεν είναι μεγάλες μεταξύ των περισσότερων ομάδων και πως παρότι παίζουμε ΜΟΝΟ για την νίκη σε κάθε ματς δεν είμαστε και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι όμως άνετα ομάδα της πρώτης εξάδας και από εκεί και πέρα ότι προκύψει κέρδος θα είναι. Αξίζει την στήριξη μας αφού εκτός των άλλων το βόλεϊ καλώς ή κακώς είναι το τρίτο άθλημα μετά από ποδόσφαιρο και μπάσκετ και σε αυτή την περίεργη πρωτοφανή συγκυρία η ΑΕΚ της καρδιάς είναι η μοναδική από τα τρία που βρίσκεται εκεί που πάντα πρέπει να είναι και θα είναι η ΑΕΚ.

@ Ο καιρός χάλασε όμως την Κυριακή δεν προβλέπεται βροχή. Εχουμε μέρες να συναντηθούμε. Να μαζευτούμε δίπλα στην ομάδα μας που ευτυχώς στα δύσκολα μας έχει κοντά της. Ντύνουμε καλά τα παιδιά και τα παίρνουμε στο γήπεδο. Για το μεγάλο φετινό κέρδος της ομάδας μας. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Μια γενιά που ξεκινάει με εθισμό στις νίκες και δεν σκύβει το κεφάλι σε κανέναν. Ετσι θα προχωρήσουμε, έτσι θα συνεχίσουμε.

@ Και μέσα σε όλα τα άλλα ήρθε η πληροφορία πως μέχρι και τον... Αυλωνίτη έχει στο μάτι ο ΟΣΦΠ. Σε μια ομάδα που δεν παίζει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και που μας έχουν πρήξει με το σούπερ δίδυμο του Σιόβα και του Ολυμπιακού, και με βούλα Σάββα, Μανωλά και που έχει και ξένο παίκτη για τέταρτο το μόνο ενδιαφέρον που μπορεί να έχουν για τον Αυλωνίτη είναι για να την σπάσουν στην ΑΕΚ. Εχουν πλάκα. Και το χειρότερο, για αυτούς, δεν ξέρουν τι σημαίνει σπάσιμο. Θα το μάθουν κι αυτό όταν έρθει η ώρα. Θα... ειδοποιηθούν που λέει και μια ψυχή. Μα και να θες να μην ασχοληθείς δεν σε αφήνουν. Και νομίζαμε πως τώρα που βρήκαν χορηγό θα είχαν ηρεμήσει.

@ Σύντομα θα γίνει η δεύτερη ενημέρωση των υπευθύνων των ακαδημιών της ΑΕΚ, με επικεφαλή τον Ακη Ζήκο, στους δημοσιογράφους για την πρόοδο που έχει σημειωθεί από την ημέρα που ξεκίνησε αυτή η νέα προσπάθεια αλλά κυρίως νομίζω για να ανακοινωθεί και η ευχάριστη εξέλιξη της στέγασης, επιτέλους, τμημάτων υποδομής στα Σπάτα αφού είναι έτοιμο το τρίτο γήπεδο αλλά και τα αποδυτήρια των μικρών. Δυστυχώς πετάχτηκαν πολλά λεφτά για τις ακαδημίες αλλά η μη ύπαρξη χώρου για προπόνηση ακόμη και μετά την κατασκευή του λειψού προπονητηρίου στα Σπάτα και η επιλογή στελεχών και προπονητών, που εκ του αποτελέσματος κρίνεται αποτυχημένη, δεν έφεραν τα ανάλογα αποτελέσματα. Τώρα φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αρχίσει καλύτερα αφού ο Ζήκος έκανε επιλογές ειδικών για τις καίριες θέσεις ενώ σε χρόνο ρεκόρ ετοιμάστηκε το τρίτο γήπεδο των Σπάτων. Η ΑΕΚ πρέπει αυτή την φορά να δει αποτελέσματα. Καλημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002