Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 14, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ

«Όλα έτοιμα από πλευράς ΑΕΚ!» τονίζει η εφημερίδα που γράφει ότι το τιμ του Μελισσανίδη έκανε ότι έπρεπε να κάνει και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Όλες οι προμελέτες έχουν κατατεθεί και το αργότερο σε 15 μέρες θα έχουν κατατεθεί όλοι οι φάκελοι με τις ολοκληρωμένες μελέτες. Το μπαλάκι πλέον πέφτει στο ΥΠΕΚΑ που καλείται να εκδώσει προάδειες γύρω στις 10 Φλεβάρη ώστα να αρχίσουν κάποιες προκαταρκτικές εργασίες.
Παράλληλα, η εφημερίδα ασχολείται και με την περίπτωση Σιαλμά, ο οποίος θέλει πολύ α επιστρέψει στην ΑΕΚ και προπονείται στα Σπάτα. Την ίδια στιγμή σχολιάζεται το βίντεο για την ΑΕΚ στο σαιτ του CNN, το ποδοσφαιρικό αντίο του Θωμά Μαύρου αλλά και το γεγονός ότι κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αγιο Νικόλαο.
Sportday
«Σιαλμάς» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι ο παίκτες βρίσκεται σε επαφή με την ΑΕΚ για να επιστρέψει. Παράλληλα γράφει για τις σκέψεις του Δέλλα για ρόμβο με βασικό τον Τσιρίλο στο ματς με τον Αγ. Νικόλαο, την ίδια στιγμή που παρουσιάζει τα σχέδια που «έχασαν» από την «Αγιά Σοφιά».
Livesport
«Θέμα στο CNN η ΑΕΚ και η "Αγιά Σοφιά"» γράφει η εφημερίδα η οποία ασχολείται και με τους ενδεκαδάτους Τσιρίλου και Ανάκογλου που δοκίμασε ο Τραϊανός Δέλλας ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Άγιο Νικόλαο.

Goal
Αναφορά στη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟ στο αντρικό βόλεϊ για το Λιγκ Καπ κάνει η εφημερίδα ενώ στο ρεπορτάζ της για το γήπεδο και τις ακαδημίες αναφερει:
Βήμα βήμα προς την επίτευξη του ονείρου και την κατασκευή του νέου γηπέδου προχωρούν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του. Μετά την άκρως ικανοποιητική συνάντηση με τον υπουργό ΥΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, ο «τίγρης» ετοιμάζει τα επόμενά του βήματα.
Πρώτος στόχος του είναι να σταλθούν όλοι οι φάκελοι με τις τελικές μελέτες μέχρι το τέλος του μήνα στην Περιφέρεια Αττικής και στα αρμόδια υπουργεία, προκειμένου να βγουν όλες οι απαραίτητες άδειες για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του «ναού».
Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης ασχολείται καθημερινά με τα θέματα του γηπέδου και πιέζει τους συνεργάτες του να εντείνουν και αυτοί τις προσπάθειές τους για την έναρξη των έργων. Μέσα στο επόμενο 10ήμερο αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί η πρώτη μεγάλη αγορά της Δικέφαλος ΑΕ που αφορά τους χώρους των πάρκινγκ. Μία διαδικασία τελειωμένη, καθώς απομένουν τα τυπικά της ανακοίνωσης της συμφωνίας. Το κόστος για την αγορά της έκτασης των επτά στρεμμάτων θα υπερβεί τα 15 εκατ. ευρώ και θα καταβληθεί τμηματικά.
Οσον αφορά τις επόμενες συναντήσεις του Μελισσανίδη με αρμόδιους φορείς, προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί κάποιο ραντεβού. Αυτό βέβαια που περιμένουν στην κατασκευάστρια εταιρεία είναι το επόμενο διοικητικό συμβούλιο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαληδόνας για τις 30 του μήνα. Ενα ΔΣ στο οποίο θα συζητηθούν τα προσχέδια που έχουν παραδώσει οι άνθρωποι της Ενωσης και τα οποία είναι προς έγκριση.
Τέλος, στο κομμάτι που αφορά την οικονομική συνεισφορά των οπαδών της Ενωσης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ο κόσμος συνεχίζει να συμβάλει από τα υστέρημά του.
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Στο σπίτι τους επιστρέφουν από αύριο οι ακαδημίες της Ενωσης. Το τρίτο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων είναι έτοιμο, με τον Ακη Ζήκο να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τις κινήσεις και να αδημονεί για μία νέα αρχή. Για σήμερα, μάλιστα, στις 12 μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων των γραφείων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα γίνει ενημέρωση στους εκπροσώπους του Τύπου χωρίς κάμερες και φωτογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002