Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 22, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..


Το ότι η ΑΕΚ θα χτίσει ξανά το γήπεδο της και θα επιστρέψει πανίσχυρη παρά τα εμπόδια από μέσα και έξω είναι το θέμα που κυριαρχεί στα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου.

Ώρα των Σπορ«Θα την κάνει ξανά ΑΕΚΑΡΑ», ο τίτλος της ΩΡΑΣ αποκαλύπτει τον πόλεμο που έχουν στήσει οι άγνωστοι - γνωστοί πάνω στην εξυγίανση της Ένωσης. Συγκεκριμένα στην πρώτη σελίδα αλλά και εσωτερικά η εφημερίδα αναφέρεται ευθέως στον πρώην μικρομέτοχο και μέλος του ΔΣ με το οποίο η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στην Β Εθνική Κωνσταντίνο Κοτσώνη. Ο εν λόγω άντρας φέρεται να έχει κάνει διάφορες καταγγελίες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ που είναι στα τελευταία στάδια της θέλοντας να την εμποδίσει. Η εφημερίδα ρωτά τον Κοτσώνη σε τι θα ωφελήσει την ΑΕΚ αυτή η κίνηση του, ποιοι είναι από πίσω του και γιατί δεν βγαίνουν όλοι μαζί ευθέως να ενημερώσουν τον κόσμο της ΑΕΚ για τις κινήσεις τους και για ποιον λόγο είναι για το καλό της ΑΕΚ το να καθυστερήσει ή ακόμη και να σταματήσει η διαδικασία της εκκαθάρισης.
Goal«Τίποτα δεν την σταματά», ο τίτλος της εφημερίδας στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ. Μέχρι την άνοιξη αρχίζουν τα έργα όπως αναφέρει η εφημερίδα, που τονίζει ότι είναι σχεδόν βέβαιος ο δανεισμός για να συμπληρωθεί το ποσό για να χτιστεί το γήπεδο: Είναι γεγονός πως μπορεί αρκετοί να χάθηκαν από την ένταση και τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, αλλά η ΑΕΚ έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για το νέο γήπεδο μέσω της προχθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Και αυτό γιατί έπειτα από το "ναι" επί της αρχής που είχε τεθεί κατά την παρουσίαση του σχεδίου από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, πλέον η Ενωση έχει στα χέρια της την έγκριση της πλειοψηφίας των εκπροσώπων της Νέας Φιλαδέλφειας πως δύναται να προχωρήσει το έργο βάσει των μελετών που έχει παρουσιάσει.
Από τη στιγμή που η ΑΕΚ ξεπέρασε και αυτόν τον σκόπελο, υπάρχει πλέον διάχυτη αισιοδοξία πως τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Είναι χαρακτηριστικό πως αποτελεί πλέον κοινός τόπος όλων των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης, πως το πρότζεκτ του γηπέδου προχωρά δίχως κανένα πρόβλημα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μάλιστα, οριοθετείται και κάποιο χρονοδιάγραμμα για τη διαδικασία, μέσω του οποίου καθίσταται σαφές πως οι μπουλντόζες θα έχουν μπει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να ξεκινήσουν δουλειά μέχρι τις αρχές της άνοιξης. Ως πιθανότερος μήνας έναρξης των εργασιών ορίζεται ο Φεβρουάριος, αλλά ακόμα και αν δεν προλάβουν να εκδώσουν άδειες και άλλες τυπικές διαδικασίες μέσα στο προσεχές τρίμηνο, τότε θεωρούν ως δεδομένο πως αυτό θα συμβεί τον Μάρτιο. Είναι σημαντικό πως αυτήν την άποψη δίνουν πλέον ξεκάθαρα ακόμα και άμεσοι συνεργάτες του Μελισσανίδη, κάνοντας τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να χαμογελά με ικανοποίηση για την ανταπόκριση που υπάρχει.
Βέβαια, θα πρέπει στο μεσοδιάστημα να υπάρξουν σημαντικές κινήσεις στο θέμα της χρηματοδότησης. Είναι γεγονός πως εκεί τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τους ίδιους γοργούς ρυθμούς και η ανταπόκριση που βρίσκει από το κάλεσμα που έκανε σε επιφανείς ΑΕΚτζήδες δεν είναι η αναμενόμενη. Ολα συνηγορούν στην εκτίμηση πως δεν θα αποφευχθεί ο δανεισμός, αλλά αυτό δεν είναι κακό για την ομάδα. Ειδικά, μάλιστα, εάν αναλογιστεί κάποιος πως η "κάβα" των 40 εκατ. ευρώ που υπάρχει ήδη βοηθά στις πρώτες κινήσεις, αλλά και στην ύπαρξη ρευστού για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα.

SportDay«Πέντε βήματα δρόμος», ο τίτλος για τα θέματα της ΑΕΚ στην εφημερίδα. Η εφημερίδα αναλύει τι πρέπει να γίνει για το γήπεδο της ΑΕΚ πριν αρχίσουν τα έργα στον ιερό της χώρο..

LiveSportΠροχωράει ακάθεκτη και δυναμικά η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά» σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία αναφέρει ότι η Ένωση δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται αυτούς που στέκονται απέναντι στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002