Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2013

ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..

Παρά το γεγονός ότι από την ΑΕΚ υπάρχει συνεχής ροή πληροφοριών για το πλάνο χρηματοδότησης της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας, οι απορίες που εκφράζονται τόσο σε μηνύματα αναγνωστών του site όσο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρούν πως δεν έχουν γίνει πλήρως κατανοητά τα δεδομένα αυτού του ζητήματος. Για τον λόγο αυτό το aek365 κάνει μια... ανακεφαλαίωση, από τα αποτελέσματα της οποίας καταδεικνύονται και τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.
Το συνολικό κόστος του πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» έχει προσδιοριστεί στα 65 εκατ. ευρώ. Τα πρώτα χρήματα που μπήκαν στον... κουμπαρά του γηπέδου (χρονικά), ήταν τα 20 εκατ. ευρώ με τα οποία αποφάσισε να στηρίξει το έργο η Περιφέρεια Αττικής. Αυτά τα χρήματα έχουν «κλειδώσει» σε συγκεκριμένο λογαριασμό και αφορούν αυτή καθ' αυτή την κατασκευή του γηπέδου (για τα υποστηρικτικά έργα που απαιτούνται -υπογειοποίηση δρόμων, διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου- έχει εξασφαλιστεί ένα ποσό που προέρχεται από 100% ευρωπαϊκά κονδύλια που αφορούν έργα υποδομών).
Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιβεβαίωσε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ότι ο ίδιος έχει βάλει 10 εκατ. ευρώ (κάτι που σημαίνει ότι μόνο η οικογένεια Μελισσανίδη έχει ήδη καλύψει -ακριβώς- το 1/6 του προϋπολογισμού, καθώς έχει συμμετάσχει στην αύξηση και ο Γιώργος Μελισσανίδης με 1 εκατ. ευρώ). Σε αυτά προστίθενται τα έσοδα από τα φετινά διαρκείας, άλλα έσοδα της ομάδας (ΟΠΑΠ, Nova) και η συμμετοχή των ισχυρών οικονομικά παραγόντων που έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν με συγκεκριμένο ποσό και φτάνουμε στα 20 εκατ. ευρώ που αποκάλυψε το αφεντικό της ΑΕΚ ότι ήδη έχουν συγκεντρωθεί από την «Δικέφαλος 1924».
Συνεπώς, με τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής και τα 20 εκατ. ευρώ που έχει συγκεντρώσει έως τώρα η «Δικέφαλος 1924», η ΑΕΚ έχει καλύψει ήδη τα 2/3 του μπάτζετ! Στόχος του Μελισσανίδη είναι μέσω της συστράτευσης κι άλλων οικονομικών παραγόντων (έχουν ήδη συμφωνήσει οι Θανόπουλος, Στάθης, ενώ γίνονται επαφές με τους Γκούμα, Κανελλόπουλο, Νοτιά και άλλους), καθώς και την συμμετοχή του απλού κόσμου να συγκεντρωθούν άλλα 10 εκατ. ευρώ και να καλυφθεί πλήρως η αύξηση των 30 εκατ. ευρώ που «τρέχει». Έτσι, με την ολοκλήρωσή της σε τέσσερις μήνες, θα έχουν συγκεντρωθεί τα 50 εκατ. ευρώ από τα 65 εκατ. ευρώ του συνολικού κόστους κατασκευής.
Τα υπόλοιπα 15 εκατ. ευρώ υπάρχει ο στόχος να συγκεντρωθούν από την ονοματοδοσία του γήπέδου (η τιμή πώλησης υπολογίζεται μίνιμουμ στα 10 εκατ. ευρώ, αλλά θα έχει άμεση σχέση και με την χρονική διάρκεια της συμφωνίας), από έσοδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (όπως τα εισιτήρια διαρκείας), αλλά και την συμμετοχή επώνυμων και... ανώνυμων ΑΕΚτζήδων σε νέα αύξηση Μ.Κ. που αναμένεται να ακολουθήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002