Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Απριλίου 01, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ ΑΕΚ μαζί και στην οικοδομή, κιτρινόμαυρες εξέδρες παντού και σίγουρα η πιο ωραία εικόνα στην Λιβαδειά ήταν ο κόσμος της ΑΕΚ. Παντού. Μέσα κι έξω. Κι αφού ο Κομπότης ήθελε να χάσει μια τριαντάρα σε εποχή κρίσης δεν πειράζει. Μας άπλωσε και στο γήπεδο και οι φωνές ακούγονταν στερεοφωνικά. Οσα για αυτά που είπε στο τέλος, τι να πω. Τα ίδια έλεγε πριν τρία χρόνια πως θα... μαμήσει και τελικά... έπεσε. Για την ακρίβεια τον ρίξαμε. Και βέβαια Αν είσαι έτσι είναι απόλυτα λογικό να... μαμάς με το στόμα.
@ Οσο για το παιχνίδι... Οπως όλα τα άλλα. Κούραση. Είμαι σίγουρος πως το νιώθουν κι άλλοι πολλοί. Οταν τελειώνει κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος νιώθω σαν να έχω παίξει... εγώ.  Με εξαίρεση το παιχνίδι στην Βέροια. Αυτό το πρωτάθλημα όμως δεν θα το ξεχάσω ποτέ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Να πετύχουμε τον στόχο που ήταν και παραμένει να έχουμε δυο ομάδες από κάτω μας όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα πούμε περισσότερα για αυτή την τόσο περίεργη και, ελπίζω, μοναδική σαιζόν.
@ Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και δυστυχώς η ομάδα δείχνει να έχει ξεμείνει. Από τον Πλατανιά και μετά παρότι κερδήθηκαν τέσσερις πόντοι, που είναι τραγική συγκομιδή για πέντε ματς μεν αλλά μπορεί να μας σώσουν στο τέλος δε,  όλοι βλέπουν πως η ομάδα έχει αδειάσει. Η άμυνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, το κέντρο στέκεται όρθιο γιατί είναι η μόνη γραμμή που υπάρχουν πάνω από ένας παίκτης επιπέδου ΑΕΚ και στην επίθεση no Petropoulos - no Party.
@ Ο Φούντας έβαλε το γκολ με την Βέροια, μπράβο του, αλλά δεν είναι επιθετικός και κυρίως θέλει όταν πρώτα ο Θεός όλα τελειώσουν καλά να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά μαζί του όπως και με κάποια άλλα, όχι πολλά γιατί δεν θα μείνουν και όλα, παιδιά και να τους εξηγήσει κάποια πράγματα. Για τα βασικά του ποδοσφαίρου. Γιατί όταν πας πανεπιστήμιο κατευθείαν από το... δημοτικό αυτά συμβαίνουν. Να γράψω και για τον Ανάκογλου, απλά, πως είναι παίκτης ενδεκάδας και πάμε παρακάτω. Θα το ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι. Ο πόντος όμως θα μείνει μαζί μας. Και αυτό εδώ που έχουμε φτάσει είναι το πιο σημαντικό.
@ Αυτό που σίγουρα θα ξεχάσουν οι παίκτες της ΑΕΚ είναι πως είναι να έχεις έστω μία κομπίνα, έναν τρόπο εκτέλεσης για τα στημένα εκτός από τον κλασικό βάραμε και όποιος πηδήξει πιο ψηλά. Πιο ανίκανη ομάδα στα στημένα, που ελάχιστα να είχαν δουλευτεί μπορεί να μας είχαν δώσει 2-3 πόντους παραπάνω και να κοιμόμαστε ήσυχα, δεν πρέπει να υπάρχει. Ολα στην τύχη. Κι όμως σε μια χρονιά με χαμηλή ποιότητα ρόστερ αυτό θα μπορούσε να είναι το μεγάλο μας όπλο γιατί κακά τα ψέμματα είναι το μοναδικό κομμάτι του ποδοσφαίρου που η συστηματική και σωστή δουλειά μπορεί να νικήσει την ποιότητα. Και επειδή όταν πήραμε τον Λίνεν ξέραμε τι πέρναμε αυτό είναι το κομμάτι που θεωρώ πως ο Γερμανός έχει αποτύχει οικτρά. Φυσικά όταν σωθεί πρώτα ο Θεός η ομάδα θα πάρει το μερίδιο που του αναλογεί. Αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν αλλάζει η εντύπωση. Βέβαια θα ηταν άδικο να μην του αναγνωρίσω πως ο Τσουκαλάς χθες τον δικαίωσε απόλυτα.
@ Σήμερα το απόγευμα η ΑΕΚ παίζει τελικό με τον ΟΣΦΠ στη Νέα Φιλαδέλφεια και με νίκη σηκώνει το πρωτάθλημα δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τα κορίτσια μας περιμένουν. Μια ομάδα που όπως και στο χάντμπολ απλά λειτουργεί με την συνταγή του πρωταθλητισμού. Με αυτόν που ταιριάζει στο DNA της ΑΕΚ και που σύντομα θα είναι ξανά παντού. Καλή εβδομάδα να έχουμε. Και εξελίξεις θα έχουμε. Το να θα είναι καλές δεν μπορώ να το πω με σιγουριά και πιστεύω πως δεν μπορεί κανένας.
Υ.Γ: Το σόου του Κιντή με αντίπαλο αυτή την φορά τον Ντέμη κάπου εδώ τελειώνει. Μέχρι το επόμενο. Σιγά μην τον επηρρεάσει το ότι διαψεύστηκε. Σίγουρα θα βρει νέο... πελάτη να κατηγορήσει από τον χώρο που θα του παραχωρήσουν πάλι με χαρά στα όρια της ηδονής τα... βαποράκια των μέιλ του μόνο που πιστεύω πως την επόμενη φορά αυτοί που θα ασχοληθούν σοβαρά θα είναι πολύ λιγότεροι. Τελείωσε όμως αυτή η ιστορία και αφού μίλησαν τα στοιχεία δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να δίνουμε δημοσιότητα σε άτομα που τρέφονται από αυτήν και δεν χάνουν ευκαιρία να την προκαλούν ασχολούμενοι με άλλους αφού οι ίδιοι ουσιαστικά... ιδιωτεύουν. Τίποτα καινούργιο δεν μάθαμε. Προσωπικά όμως επιβεβαίωσα κάτι. Πως ήταν αδύνατον να πετύχει σαν πρόεδρος της ΑΕΚ ο Ντέμης όταν είχε τέτοια άτομα σαν βασικούς συνεργάτες και, κυρίως, συμβούλους. Πραγματικά με τρομάζει το δηλητήριο που θα είχε χυθεί για όλους τους «φανταστικούς» εχθρούς, εκ των έσω πάντα,  όταν ο λόγος τέτοιων ατόμων ήταν... ευαγγέλιο. Και εξηγεί, για μένα τουλάχιστον, πολλά πράγματα που έγιναν τότε και ουσιαστικά αποτέλεσαν την αρχή του τέλους. Είναι μάθημα ζωής πάντως. Το να κάνεις έναν ανύπαρκτο... υπαρκτό και αυτός να προσπαθήσει να τσακίσει όταν είσαι στα κάτω σου με την δύναμη που εσύ του έδωσες. Γιατί χωρίς τον Ντέμη ο Κιντής θα είχε πρόσβαση στον τύπο μόνο αν έβαζε καμιά... αγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002