Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΣΑΤΑΛΗ..ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365..

Οι στιγμές είναι που γράφουν ιστορία και στην προκειμένη περίπτωση, η στιγμή που πήραμε στα χέρια μας την ανακοίνωση του Δημήτρη Μελισσανίδη χθες. Βεβαίως εμείς δεν χρειαζόμασταν την ανακοίνωση για να σιγουρευτούμε ότι μπαίνει στην ΑΕΚ, καταλαβαίνω όμως πόσο σημαντικό ήταν για τον κόσμο να πάρει αυτή την επίσημη επιβεβαίωση. Όσο ξεκάθαρο και να ήταν ήδη.
Υπήρχαν κι άλλοι που για - επιμένω σε αυτό - εντελώς ακατανόητους πλέον λόγους, έψαχναν να βρουν κάποιο επιχείρημα για να πείσουν τους εαυτούς τους ότι κάτι θα γίνει και ο Μελισσανίδης δεν θα πάρει την ΑΕΚ... Οι άνθρωποι δυστυχώς είναι για λύπηση. Είναι τα "παρατράγουδα" για τα οποία γίνεται και μια πολύ ουσιαστική και πολύ ξεκάθαρη αναφορά στην χθεσινή ανακοίνωση. Νομίζω πως το μήνυμα το πήραν όλοι.
Ο κόσμος λοιπόν πλέον γνωρίζει από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, πως η ΑΕΚ όχι απλά δεν είναι μόνη της, αλλά μπορεί να ακουμπά στις πιο βαριές πλάτες που υπάρχουν στην δική της οικογένεια.
Αυτό το τεράστιο κεφάλαιο της ΑΕΚ, που ένα παρεάκι που την κατέστρεψε, τόσα χρόνια προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει έξω από την ομάδα σε βάρος των συμφερόντων της, είναι πλέον ενεργοποιημένο. Είναι εδώ, εγγυάται για το παρόν και το μέλλον.
Η ΑΕΚ που τόσα χρόνια ήταν έρμαιο διάφορων απίθανων, επιτέλους βρίσκει στην πραγματικότητα το λιμάνι που κάποτε υποσχέθηκε ο Ντέμης μέσω του τραγουδιού του Νίκου Ζιώγαλα. Και δεν το είδαμε ποτέ.
Εννιά χρόνια μετά, η ιστορία δικαιώνει τον Μελισσανίδη για όλα και κυρίως για τον τρόπο που είχε συμπεριφερθεί το 2004 και τις δηλώσεις που είχε κάνει τότε. Επαναλαμβάνω, η ιστορία ξεκάθαρα απέδειξε ότι ο Μελισσανίδης είχε δίκιο. Κι αυτό ας το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους. Η τύχη που επεφύλαξε στην ΑΕΚ η ιστορία του 2004, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη.
Ο Μελισσανίδης δεν έχει καμιά σχέση με όλη αυτή την "φιλοσοφία" την ξένη προς την ΑΕΚ, που την οδήγησε εδώ που την οδήγησε. Και το περιεχόμενο και το ύφος της χθεσινής ανακοίνωσης, το... φωνάζει αυτό. Άλλη είναι η ΑΕΚ του Μελισσανίδη και άλλη είναι η ΑΕΚ που προσπάθησαν, με τα γνωστά αποτελέσματα, να μας επιβάλλουν κάποιοι.
Το ευτύχημα είναι πως ο Τίγρης άντεξε να περιμένει. Κι ενώ θα μπορούσε να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά, θα είχε κάθε λόγο να το κάνει μετά από αυτά που προσπάθησαν να κάνουν εναντίον του οι "απιθανόπουλοι" τόσα χρόνια. Είναι μεγάλη τύχη για την ΑΕΚ, πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι τόσο άρρωστος μαζί της. Και μεγάλη τύχη για όλους όσους την αγαπάνε.
Περισσότερα λόγια σήμερα δεν χρειάζονται. Είναι μέρα χαράς για την ΑΕΚ, είναι μέρα αισιοδοξίας, ελπίδας, πίστης και σιγουριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002