Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουνίου 18, 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365..ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ..

Για όσους… ξέχασαν, αυτή είναι η ΑΕΚ του Τίγρη!

http://s1.aek365.com/uploads/articles/fb27f65c4945dd5b0892e594cb20ff9f_44869.jpg
Το τελευταίο διάστημα το κλίμα, σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, δεν ήταν ανάλογο του τεράστιου ενθουσιασμού που -όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο- δημιούργησε η οριστική (με... σφραγίδα) επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Η... μουρμούρα, που έχει χώσει βαθιά τις ρίζες της τόσα χρόνια σε αυτή την ομάδα, έκανε την εμφάνισή της ακόμη και τώρα, με αφορμή τις αποχωρήσεις κάποιων παικτών. Το βασικό αίτιο για το συγκεκριμένο φαινόμενο, είναι ότι πολύς κόσμος δεν έχει αντιληφθεί πλήρως ακόμη πως η ΑΕΚ έχει μπει σε μια νέα, εντελώς διαφορετική, εποχή...
Και εστιάζοντας στο ζήτημα του προγραμματισμού, πολύς κόσμος δεν αντιλήφθηκε τη φιλοσοφία με την οποία η ΑΕΚ προχώρησε στο «ξεκαθάρισμα» που αφορούσε το περσινό ρόστερ. Πριν από περίπου 20 μέρες, το aek365 είχε αποκαλύψει μια αυθόρμητη ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη, με την οποία έδειξε την ενόχλησή του για τα «παράπονα» ορισμένων παικτών και τη γκρίνια κάποιων οπαδών. «Αφήστε, μη τα πάρω και πάω να αγοράσω ...καμιά ομάδα ολόκληρη. Να την πάρω έτοιμη, όπως είναι και να τη φέρω. Να μην κρατήσω κανέναν!», είχε πει ο ιδιοκτήτης της Aegean. Και όσο και αν ακούγεται ακραίο, σε μεγάλο βαθμό αυτή η φράση αποτύπωνε τη φιλοσοφία του για το εν λόγω θέμα.
Για την λογική του Τίγρη, η «αφετηρία» της αντιμετώπισης του περσινού ρόστερ έπρεπε να ήταν (και ήταν) ότι έχουμε να κάνουμε με ένα σύνολο που δεν κατάφερε να κρατήσει την ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα. Σε ένα ρόστερ με αυτές τις προδιαγραφές, μόνο ως... φωτεινή εξαίρεση θα μπορούσε να υπάρξει κάποιος παίκτες που θα έπρεπε να θεωρηθεί απαραίτητος στην επόμενη μέρα. Από εκεί και πέρα, υπήρχαν δύο κατηγορίες ποδοσφαιριστών: Αυτοί που δεν έκαναν για τη δική του ΑΕΚ και εκείνοι που θα μπορούσαν να μείνουν στην ομάδα (και να τους δοθεί μια ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερα από αυτά που έδειξαν πέρσι), αλλά με τους ΔΙΚΟΥΣ της όρους.
Όσοι ανήκαν στην πρώτη κατηγορία, κόπηκαν αμέσως. Οι υπόλοιποι «εκτιμήθηκαν». Έγινε μια κοστολόγησή τους. Με απλά λόγια, αποφασίστηκε για τον καθένα ξεχωριστά ότι: «αξίζει τόσα». Η ΑΕΚ δεν «έχασε» κανέναν ποδοσφαιριστή. Όσοι παρέμειναν, εκτίμησαν τη δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε και -βλέποντας μακριά- συνυπολόγισαν τι δημιουργείται. Όσοι αποχώρησαν, απλά διαφώνησαν με την «κοστολόγηση» που τους έκανε η ΑΕΚ. Θεώρησαν ότι αξίζουν περισσότερα. Δικαίωμά τους, αλλά η ομάδα είχε άλλη άποψη. Και δυστυχώς για εκείνους, σημασία είχε η άποψη της ΑΕΚ.
Ακόμη και οι δύο περιπτώσεις που συζητήθηκαν, του Φούντα και του Κουτρουμπή, δεν είχαν σε τίποτα να κάνουν με... διακαή πόθο της ΑΕΚ να τους κρατήσει. Στην πρώτη περίπτωση η νέα τάξη πραγμάτων θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι πλέον όταν ένας μάνατζερ λέει στην ΑΕΚ «ο παίκτης θα μείνει» είναι σαν να έχει υπογράψει συμβόλαιο. Διαφορετικά δεν πρόκειται να δει ξανά πελάτη του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Στη δεύτερη περίπτωση, αυτό που ενόχλησε ήταν ότι υπήρξε από τον ίδιο τον Αλαφούζο μια προσέγγιση στον Μελισσανίδη επιδιώκοντας... φιλία και λίγες μέρες αργότερα ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση σε έναν παίκτη που μιλούσε ακόμη με την ΑΕΚ.
Για όσους δεν είχαν κατανοήσει όλα αυτά μέχρι σήμερα, ήρθε να τους τα κάνει... λιανά η περίπτωση του Κορδέρο. Του μοναδικού ποδοσφαιριστή από το περσινό ρόστερ που δεν αποτελεί... ελπίδα, στοίχημα, πιθανότητα, αλλά μπορεί... αύριο το πρωί να παίξει βασικός σε μια ΑΕΚ πρωταθλητισμού. Έναν παίκτη που, όπως είχαμε επισημάνει, ήταν ο μόνος για τον οποίο ο Μελισσανίδης θεωρούσε... ζήτημα τιμής να τον κρατήσει. Και ταυτόχρονα τον μόνο παίκτη που αποτελούσε πραγματικά δύσκολη περίπτωση για τον Τίγρη, για λόγους που επίσης είχαμε αναφέρει: Δεν... γεννήθηκε ΑΕΚτζής, η μόνη εικόνα που είχε για την ΑΕΚ ήταν η περσινή, της απαξίωσης, θα μπορούσε να βρει αξιοπρεπέστατες προτάσεις από την πατρίδα του και (το βασικότερο) δεν είχε ιδέα τι εστί Μελισσανίδης.
Όμως, ο ιδιοκτήτης της Aegean κατάφερε να κάνει μια επιβλητικότατη επίδειξη δύναμης, στέλνοντας -σε όσους... ξέχασαν τα παλιά- ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ότι όποιον ποδοσφαιριστή θέλει πραγματικά η ΑΕΚ, θα δίνει τα χέρια για υπογραφή συμβολαίου με τον Ολυμπιακό και τελικά θα το υπογράφει δύο ώρες αργότερα στο κότερό του, στη Ζέα (Οκκάς) ή θα μπαίνουν θεοί και δαίμονες στη μέση για να μην κλείσει στην ΑΕΚ (Βαρδινογιάννης) και τελικά θα υπογράφει -με προφορική συμφωνία- το δελτίο του έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, μισή ώρα μετά την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (Λυμπερόπουλος)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002