Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με βασικό θέμα: "Έρχονται κι άλλοι... Κορδέρο", η εφημερίδα γράφει για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ: "Παίκτες τέτοιοι επιπέδου θα υπάρχουν και στις τρεις γραμμές στην ΑΕΚ της επόμενης σεζόν. Με Κορδέρο, Γεωργέα, Ρόβα και Ανάκογλου η Ένωση έχει ήδη κέντρο που θα ξεχώριζε και στη Σούπερ Λίγκα, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ούτε το 1/3 του μεταγραφικού της πλάνου".
SPORTDAY
Με τα επόμενα μεταγραφικά "χτυπήματα" της ΑΕΚ ασχολείται και η SD, η οποία με τη σειρά της γράφει: "Μετά τον Κορδέρο ο Μελισσανίδης θα τα "σπρώξει" και για σέντερ φορ". Πιο συγκεκριμένα τονίζεται: "Τακτική ανάλογη της παραμονής του Μιγκέλ Κορδέρο θα ακολουθήσει η διοίκηση της ΑΕΚ για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τουλάχιστον για δύο με τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές που θα κρίνει ότι πρέπει να αποκτηθούν.
Το γεγονός ότι η Ένωση θα αγωνιστεί στη τρίτη κατηγορία δεν σημαίνει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του δεν θα κάνουν την υπέρβαση για μία μεταγραφή ανάλογη του Ισπανού χαφ.
Κάτι τέτοιο θα συμβεί για τον επιθετικό, τον οποίο ψάχνουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.
Παράλληλα, στον «Δικέφαλο» βρίσκονται σε αναζήτηση υποψήφιων στόχων και για τα άκρα της επίθεσης, όμως προτεραιότητα αποτελεί ο σέντερ φορ.
Στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι όλες οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν θα παίξουν με πολύ κλειστές άμυνες και για να μην αντιμετωπίσουν δυσκολία στο σκοράρισμα αναζητείται ένας φορ που θα μπορέσει να κάνει όλη τη... βρώμικη δουλειά.
Από την εγχώρια αγορά έχουν ακουστεί τα ονόματα Μανιά, Ντ' Ακόλ και Κυβελίδη.
Είναι, όμως, ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει η οικονομική υπέρβαση, εφόσον βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση από το εξωτερικό".
LIVE SPORT
"Και τώρα... επίθεση", γράφει η LIVE SPORT για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ: "Ακραίοι και φορ επίπεδου οι επόμενοι στόχοι της ΑΕΚ", προσθέτει.
GOAL
Για το θέμα του γηπέδου γράφει το GOAL: "Kληρώνει για το "σπίτι". Αύριο το κρίσιμο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής για να εγκριθεί η εκχώρηση γηπέδου και ποδοσφαιρικής ομάδας στον Μελισσανίδη". Πιο αναλυτικά τονίζεται στην εφημερίδα:
"Ο Μελισσανίδης έκανε επίδειξη δύναμης με την υπόθεση Κορδέρο και τώρα στρέφεται στον μεγάλο στόχο που έχει θέσει για την ΑΕΚ και δεν είναι άλλος από την κατασκευή του νέου γηπέδου. Καθημερινά, παρά το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά του -για τον λόγο αυτόν αναβλήθηκε άλλωστε και η χθεσινή πρώτη συνάντηση της διοικούσας επιτροπής για το ποδοσφαιρικό τμήμα-, ο «τίγρης» ασχολείται έντονα με το θέμα του γηπέδου και τις λεπτομέρειες.
Για να μπουν τα πράγματα στην τελική τους ευθεία απαιτούνται κάποιες σημαντικές κινήσεις σε πρωταρχικό στάδιο. Αρχής γενομένης από το πράσινο φως που πρέπει να ανάψει η νεοεκλεγείσα διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την παραχώρηση του γηπέδου στον Μελισσανίδη (όπως και του ποδοσφαιρικού τμήματος). Αυτό άλλωστε αποτελεί μια από τις προσυμφωνίες που είχαν υπάρξει ανάμεσα στον Μελισσανίδη και τον Κοτσάτο για τη στήριξη στις εκλογές. Παράλληλα, ο Μελισσανίδης έχει δώσει εντολή για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη σύσταση της εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή και τη διαχείριση του γηπέδου.
Ο Μελισσανίδης έπειτα θα ασχοληθεί με το θέμα των εσόδων. Η τοποθέτηση του Γιώργου Ρόκκα με απόλυτο έλεγχο για το οικονομικό κομμάτι και την εταιρική διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Μελισσανίδης έχει θέσει ψηλά τον πήχη, καθώς περιμένει πως η συσπείρωση του κόσμου της ΑΕΚ θα διατηρήσει τη δυναμική της ομάδας ακόμα και στη Γ' Εθνική. Παράλληλα, θέλει να κλείσει και το επενδυτικό σχήμα για το γήπεδο με το «κλείδωμα» κάποιων συμφωνιών που έχουν ήδη υπάρξει. Στόχος του Μελισσανίδη είναι με τη σύσταση της εταιρείας να μπορεί να κάνει και ανακοινώσεις, ώστε την αμέσως επόμενη μέρα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002