Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2013

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...

Για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ, για τον Μελισσανίδη, το γήπεδο και τους στόχους που μπαίνουν ώστε να γίνουν πράξη όσο πιο σύντομα γίνεται μίλησε ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος. Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο Sentra Fm:
Για το πώς έφτασε μέχρι το τέλμα η ΑΕΚ: «Οι ευθύνες όλων είναι τεράστιες. Δεν εννοώ μόνο τις διοικήσεις που έχουν περάσει, αλλά όλους όσους είμαστε ΑΕΚ».
Για το ότι έκριναν το μέλλον της ομάδας 435 άτομα: «Δεν είναι απλά μελαγχολικό είναι τραγικό. Στόχος μας είναι να γίνει εισροή υγειών ΑΕΚτζήδων και μετά από τρία χρόνια να γίνουν εκλογές με 50.000 μέλη. Τόσοι λίγοι μπορεί να κάνουν λάθος, να καθοδηγηθούν ή οτιδήποτε. Με 50.000 αυτό δεν γίνεται. Όταν λέμε ότι έχουμε 1,5 εκατ. φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα θα έπρεπε να έχουμε 50.000 μέλη».
Για την στήριξη από τον Μελισσανίδη: «Ενας άνθρωπος όπως ο Μελισσανίδης πετυχημένος κι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, είχε την ίδια σκέψη, το ίδιο πλάνο, το ίδιο όραμα μ' αυτό που είχαμε εκπονήσει εγώ κι ο κ. Αλεξίου προ 6 μηνών.
Οσο εμείς μ' αυτό το λίγο που είμαστε στην ομάδα δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε, ο Μελισσανίδης το έκανε πριν 20 χρόνια. Μας δίνει φτερά και ώθηση. Τρεις άνθρωποι που αγαπάνε τόσο την ΑΕΚ έχουν το ίδιο πλάνο και σχεδόν την ίδια σκέψη. Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου».
Για το αν είναι όντως δυναμικό το μπάσιμο του «τίγρη»: «Εγώ λέω σαν απλός φίλαθλος ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια που το όνομα του Μελισσανίδη εμπλεκόταν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην δημοσιότητα, όλοι ξέρανε ότι ήταν φρούδες ελπίδες. Αυτή τη στιγμή έχουμε τελείως διαφορετικό πλάνο, ξέρουμε τι γίνεται και δεν έχει βγει να διαψευστεί το παραμικρό σ' αυτά που γράφονται.
Ξέρει εκείνος πότε θα βγει να μιλήσει, αλλά σημειολογικά πόσα χρόνια είχαμε να δούμε τον Μελισσανίδη να ψηφίσει; Ο κόσμος θεωρώ ότι έχει μεν κάποιους λόγους να κρατάει μικρό καλάθι, αλλά σίγουρα δεν θα πρέπει να είναι δύσπιστος και το λέω ως ένας απλός φίλαθλος της ΑΕΚ».
Για το αν τον γνώριζε από πριν ελέω και της κοινής τους επιχειρηματικής δράσης: «Καταρχήν ήταν θείο δώρο ότι στην πορεία των συζητήσεων με τον κ. Αλεξίου που τραβάγαμε τα μαλλιά μας, εμφανίστηκε ο κ. Μελισσανίδης. Μην ξεχνάμε ότι επιχειρηματικά έχει πιάσει το Εβερεστ κι εμείς στην αρχή κι ελπίζουμε να φτάσουμε. Πριν καν γίνει το ραντεβού μαζί του, ήξερα ότι θα πάει καλά. Τελικά αυτή η συνεργασία ήταν ό,τι καλύτερο και για τους δυο μας».
Για την απόφασή του να εμπλακεί στα κοινά της ΑΕΚ: «Εχω πλήρη επίγνωση του τι έχω κάνει και δεν περιμένω μετά από χρόνια που θα απεμπλακώ να δω τι θα γίνει και τι πιθανώς θα ακούσουμε. Έχουμε δει ανθρώπους να βάζουν πολλά λεφτά, με τους Παππά, Νοτιά τελευταίους και τον Φιλίππου στο μπάσκετ. Κάποιοι έχουν φύγει κυνηγημένοι τους βρίζανε τους απειλούσαν. Τι να λέμε; Τον Κολοκοτρώνη που μας απελευθέρωσε, τον φυλάκισαν! Θεωρώ ότι έχουμε υποχρέωση όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε γιατί η ΑΕΚ ήταν στον πάτο χωρίς επιστροφή. Βρισκόταν στην εντατική χωρίς να είναι διασωληνωμένη».
Για το αν θα δώσει βάρος η Ερασιτεχνική με όλα τα τμήματα: «Ψάχνουμε για όλα τα τμήματα την καλύτερη λύση. Είναι μονόδρομος η αναγέννηση της Ερασιτεχνικής. Είναι πρακτικά αδύνατο κι ανέφικτο να κρατήσει ένας όλα τα τμήματα. Όλοι νομίζουν ότι τα χρήματα είναι το παν, αλλά τα χρήματα είναι τελευταία. Θέλει οργάνωση, δουλειά κι όλοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε».
Για το αν μπορεί να ανεγερθεί ένας χώρος για να καλύψει όλα τα αθλήματα: «Είναι δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Αυτός είναι ο στόχος. Η στέγαση όλων των τμημάτων της ΑΕΚ να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρέπει να γίνουν σε όμορη χωριστή έκταση κι όχι εκεί που θα γίνει το ποδοσφαιρικό γήπεδο».
Για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα για το γήπεδο: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για ανακοινώσεις. Δουλεύουμε το νομικό πλαίσιο. Θέλουμε όταν είμαστε έτοιμοι να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις και όταν μπουν οι μπουλντόζες να μην σταματήσουν μέχρι να μας παραδοθεί το γήπεδο. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω, να μιλήσουν τα έργα μας».
Για το αν η Ερασιτεχνική θα ρίξει γέφυρες στον κόσμο: «Όχι μόνο δεν μπορούμε να αποκοπούμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία. Σαν πρόεδρος που έχω πλέον και την θεσμική θέση, υποχρεωτικά θέλω να το κάνω και θα είναι από τις πρώτες δράσεις της νέας διοίκησης το σωματείο να έχει τους φιλάθλους μέσα.
Τα 35 ευρώ που είναι η συμμετοχή, ακόμα και σ' αυτούς τους καιρούς, μπορούμε να το διαθέσουμε οι περισσότεροι. Θέλω να πω ότι κάποια στιγμή ότι αυτή η βάση των μελών θα έχει κάποια ιδιαίτερα προνόμια στην αναγέννηση της ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002