Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2013

ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩ..


Είναι ελάχιστες οι ομάδες ανά τον κόσμο, που το ειδικό τους βάρος θα μπορούσε να κρατήσει στο ρόστερ έναν ποδοσφαιριστή επιπέδου Πριμέρα Ντιβισιόν, σε ερασιτεχνική κατηγορία. Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελίσσανίδης, όμως, κατάφεραν χθες να διατηρήσουν στο -λειψό προς στιγμήν- ρόστερ της ομάδας, τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, σκορπώντας ενθουσιασμό στον κόσμο και... θυμίζοντας σε όλους, πως όπου και αν αγωνίζεται η ΑΕΚ, πάντα το μέγεθός της θα είναι τεράστιο. Ωστόσο, προς το παρόν (αφού ακόμα απομένουν αρκετές μεταγραφές για να συμπληρωθεί το ρόστερ), ο Ισπανός μέσος είναι το κερασάκι στην... τούρτα. Και αυτό διότι μπορεί μέχρι στιγμής το ρόστερ της νέας περιόδου να απαρτίζεται από 11 μόλις παίκτες (και τρεις «κλεισμένοι»), ωστόσο τα... βιογραφικά όλων θα τα ζήλευαν πολλοί ποδοσφαιριστές που του χρόνου θα αγωνίζονται στην Σούπερ Λίγκ.
Στην ΑΕΚ της νέας περιόδου θα παίζουν παίκτες που έχουν φάει με το... κουτάλι τα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας, κάποιοι εξ αυτών έχουν χριστεί διεθνείς, ενώ υπάρχουν και μερικοί που έχουν εμπειρία και από ευρωπαϊκά παιχνίδια, τόσo σε Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο Europa. Πολυτέλεια για μία ομάδα που αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία και δείγμα του ότι κάτι πολύ μεγάλο ετοιμάζεται στο μέλλον.
Ο Νίκος Γεωργέας των 350 συμμετοχών στην μεγάλη κατηγορία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναμφισβήτητα είναι στην κορυφή αυτής της πυραμίδας. Ακολουθεί ο Δημήτρης Ανάκογλου, που αν και έχει μόλις 3 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχει άλλες 51 με τον Πανσερραϊκό, ενώ είναι διεθνής και με τις μικρές ομάδες. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Μιχάλη Παυλή. 37 συμμετοχές, με ευρωπαϊκή εμπειρία και διεθνής με τις μικρές εθνικές. Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, που αγωνίστηκε πέρσι για πρώτη φορά στην Σούπερ Λιγκ και λόγω των γνωστών αιτιών, δεν έπαιξε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ήδη μετράει 23 συμμετοχές, ενώ και μόνο το γεγονός ότι έχει φορέσει τις φανέλες των Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλης, έστω και των Β' ομάδων, σίγουρα δείχνει το επίπεδο του ρόστερ της νέας χρονιάς.
Από εκεί και πέρα, ο Σταύρος Σταθάκης, σε ηλικία 26 χρόνων, σε μία εξαιρετική ηλικία δηλαδή για ποδοσφαιριστή, έχει ήδη 38 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ, αλλά και 18 στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Παράλληλα, διατηρήθηκαν και κάποιοι ακόμα παίκτες της ΑΕΚ, από το περσινό ρόστερ, που όμως πήραν μεγάλες εμπειρίες και σίγουρα έχουν πολύ πιο σημαντικές παραστάσεις από την πλειοψηφία των αντιπάλων που θα βρουν φέτος στον δρόμο τους. Ο Κώστας Τσούπρος των 18 συμμετοχών, ο Τάσος Τσουμάγκας των 12, ο Γροντής των 5, αλλά και ο «παλιός» Σωκράτης Τσουκαλάς των 6 αλλά και με ευρωπαϊκή συμμετοχή, σε εκείνο το σπουδαίο «διπλό» που είχε κάνει η ΑΕΚ στην Αυστρία απέναντι στην Στούρμ.
Τέλος, στο ρόστερ υπάρχουν ακόμα ο Αινείας Καλογέρης, όπου η ατυχία δεν τον έχει αφήσει ακόμα να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και ο Νίκος Αργυρίου που κέρδισε την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου και φέτος θα χριστεί... επαγγελματίας. Τους παραπάνω αναμένεται να ακολουθήσουν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές, ανάλογου βεληνεκούς. Ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος των 100+ συμμετοχών στη μεγάλη κατηγορία, ο Βασίλης Ρόβας των 98, αλλά και ο πολλά υποσχόμενος γκολκίπερ, Ηλίας Βούρας.
Ο Γεωργέας και... όλο το περσινό ρόστερ
Το παιχνίδι της περασμένης περιόδου με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ, ήταν αναμφισβήτητα από τα πιο σημαντικά (αν όχι το πιο σημαντικό) που έχει δώσει ποτέ η ΑΕΚ στην ιστορία της. Παρατηρώντας την ενδεκάδα που είχε παρατάξει ο Τραϊανός Δέλλας, όπου ήταν η καλύτερη όπου θα μπορούσε να κατεβάσει για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι (και με δεδομένες τις απουσίες που υπήρχαν), μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως απουσίαζε η εμπειρία. Μάλιστα, γίνεται χαρακτηριστικότερο αν κανείς προσπαθήσει να συγκρίνει την συνολική παρουσία που είχε η ενδεκάδα της ΑΕΚ, στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκ, μόνο με τον Νίκο Γεωργέα. Ο «Φούλης» μετράει 350 συμμετοχές μόνος του, ενώ η συγκεκριμένη ενδεκάδα που αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, είχαν όλοι μαζί 435.
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως το ρόστερ της νέας περιόδου δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ερασιτεχνικής κατηγορίας, αλλά αν και με εικόνα μόλις 11 ποδοσφαιριστών, θα μπορούσε κανείς να πει με σιγουριά ότι κάλλιστα θα μπορούσε να σταθεί εύκολα στην μεγάλη κατηγορία. Και ακόμα δεν βρισκόμαστε ούτε στα... μισά από τη συμπλήρωση του ρόστερ. Η ΑΕΚ τη νέα περίοδο θα είναι ομάδα επιπέδου Σούπερ Λιγκ και αυτό γίνεται πλέον καθημερινά ξεκάθαρο, με τις κινήσεις που γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002