Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουνίου 11, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Δήλωση, ανακοινώσεις και... φουλ για το γήπεδο μας", γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η εφημερίδα εξηγώντας: "Σήκωσαν τα μανίκια από νωρίς χθες το πρωί, στην ΑΕΚ της Αναγέννησης αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα από τα μεσάνυχτα της Κυριακής: "Όλο το βάρος τώρα στη γηπεδάρα μας". "Σας περιμένω από μέρα σε μέρα στο Δημαρχείο", είπε στον Κωνσταντίνο Κοτσάτο η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Έφη Αποστολάκη. Με το που συγκροτείται σε σώμα η νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής (πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα) θα επισκεφτεί τον Δήμο. Παράλληλα, ο Μελισσανίδης ετοιμάζει την πρώτη του επίσημη γραπτή τοποθέτηση, αλλά και την ανακοίνωση - παρουσίαση των στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος (Δέλλας, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος, Δημητριάδης, Ζήκος)".
Για τα μεταγραφικά η ΩΡΑ γράφει πως η ΑΕΚ βλέπει τον Φαγέ, ενώ περιμένει απάντηση από τον Μανιά.

SPORTDAY
"Και τώρα... γκάζια" γράφει η SD για το κλίμα στην ΑΕΚ μετά τις εκλογές, τονίζοντας στο ρεπορτάζ της: "Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλει να χαθεί ούτε λεπτό και μετά την ανάδειξη της διοίκησης με τις δικές του... ευλογίες στις εκλογές της Ερασιτεχνικής θα «τρέξουν» όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.
Ο «τίγρης» πέρα από την αρχηγική του εμφάνιση στις αρχαιρεσίες της Κυριακής ετοιμάζει ανακοίνωση με την οποία θα απευθύνεται ανοικτά στον κόσμο της ομάδας. Άλλωστε δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως παρά μόνο σε «πηγαδάκια» από τη στιγμή που αποφάσισε να επιστρέψει στο προσκήνιο. Πιθανώς η πρώτη του δήλωση θα γίνει παράλληλα με την κυκλοφορία των διαρκείας.
Σε ό,τι αφορά στο θέμα του γηπέδου, οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν θα είναι γοργές. Είναι σαφής η πρόθεση να αρχίσουν τα έργα μέσα στο 2013, προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί σε 16-17 μήνες και να είναι έτοιμο προς χρήση από τη σεζόν 2015/16. Αναμένεται σύντομα συνάντηση με τη δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας, Έφη Αποστολάκη, για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ, συναντήθηκε με τη διοίκηση του σταδίου και επιθεώρησε τους χώρους που θα χρησιμοποιεί η ΑΕΚ (από το γήπεδο, μέχρι τα γραφεία).
Παράλληλα με τα ζητήματα των γηπέδων, «τρέχουν» και τα αγωνιστικά. Μέχρι την Πέμπτη θα ανακοινωθεί το νέο... οργανόγραμμα της ΑΕΚ, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σε ρόλο γενικού διευθυντή, τον Νίκο Λυμπερόπουλο αθλητικό διευθυντή, τον Τραϊανό Δέλλα προπονητή με βοηθό τον Βασίλη Μπορμπόκη και τον Άκη Ζήκο υπεύθυνο ακαδημιών.
Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, ουσιαστικά για την ώρα αριθμεί έντεκα παίκτες. Από τη φετινή ομάδα παρέμειναν οι Ανάκογλου, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Γροντής, Καλογέρης και Παυλής, ενώ νέες προσθήκες είναι οι Γεωργέας, Ρόβας, Βούρας και Λυμπερόπουλος. Σε αυτούς αναμένεται να προστεθούν οι Αργυρίου και Νικολιάς.
Στην ΑΕΚ περιμένουν την απάντηση του Μιχάλη Μανιά στην πρόταση για τετραετές συμβόλαιο που του έχουν κάνει. Βασικός ενδοιασμός του 23χρονου επιθετικού είναι η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν άμεσα την απάντηση του παίκτη για να κάνουν τα πλάνα τους".
LIVE SPORT
Για τον Φαγέ γράφει η LIVE SPORT σήμερα, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ έχει κάνει κίνηση για τον Σενεγαλέζο τον οποίο και κλείνει.
GOAL
Για την επιστροφή Δημητριάδη στην ΑΕΚ, γράφει η εφημερίδα GOAL: "Μετά από έναν χρόνο ξανά στην Ένωση, θα είναι υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πρόεδρος ο Μάκης Αγγελόπουλος. Φορτσάρει για Μανιά, κλεισμένος ο Φαγέ της Καλλιθέας", αναφέρει και για τα μεταγραφικά το GOAL.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002