Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Το να μην έχει καταλάβει ένας Ολλανδός άγνωστος, έστω και εντυπωσιασμένος από το... γήπεδο που θα φτιάξει η ΑΕΚάρα, πως αυτή η ΑΕΚ δεν μασάει από deadline είναι φυσιολογικό. Το να μην το καταλαβαίνουν και οι Ελληνες είναι πρόβλημα. Όπως πρόβλημα είναι να μπερδεύει κάποιος την θέση του και να μην καταλαβαίνει μέχρι που φτάνει ο ρόλος του ιδίως όταν είναι εξωθεσμικός. Αλλά εκτός όλων των άλλων αυτή η συγκεκριμένη ΑΕΚ έχει κι άλλο ένα καλό. Λύνει τα προβλήματα πριν προκύψουν. Και όποιος πάει να δημιουργήσει πρόβλημα αποκτάει τελικά αυτός πρόβλημα. Η ΑΕΚ με τίποτα.
@ Ο Τάιπ λοιπόν πρέπει να περιμένει. Και για να μην υπάρξει κάποιο μπέρδεμα ο Καλαντζής αν αποφασίσει τελικά να έρθει στην ΑΕΚ με τους όρους της ομάδας δεν είναι ο σέντερ φορ στον οποίο θα πέσει το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ της ΑΕΚ, η μεταγραφή βόμβα για την οποία έχουμε αναφερθεί εδώ και καιρό αλλά άλλος ένας έμπειρος επιθετικός που θα βοηθήσει συμπληρωματικά αυτά τα δύο χρόνια μέχρι να επιστρέψει η ΑΕΚ. Εχω γράψει πολλές φορές πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ σε ποια κατηγορία παίζουμε. Θα έρθουν και παίκτες που ποτέ δεν θα έρχονταν στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη στην Σούπερ Λίγκα. Όμως η ομάδα θα παίξει στην Γ Εθνική και παίκτες όπως ο Σταθάκης, ο Ρόβας ή ο Καλαντζής αν έρθει τελικά στην ΑΕΚ είναι ποδοσφαιριστές από το πάνω πάνω ράφι για αυτή την κατηγορία. Αν δεν θα είναι και στην Α Εθνική είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Το βασικό θέμα της ΑΕΚ είναι να γυρίσει γρήγορα και εύκολα στην θέση που είχε πάντα. Στο 1 εως 3 της Α Εθνικής. Και κατευθείαν στην κορυφή με την μία γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να υπάρχει άλλος στόχος.  Οσοι καταφέρουν να είναι στην 18αδα αυτής της ομάδας θα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Γιατί ο πήχης θα είναι πολύ πολύ ψηλά.
@  Το γράφω και το ξαναγράφω γιατί κανείς δεν πρέπει να νομίζει πως η ΑΕΚ παίρνει από τώρα παίκτες για να πάρει πρωτάθλημα σε δύο συν ένα  χρόνια. Μπορεί να το πάρει και χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς που θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Το ξέρουν οι ίδιοι, πρέπει όλοι μας να το πάρουμε απόφαση. Οπότε και 31 χρονών να είναι τελικά ο σέντερ φορ που θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα δεν τρέχει τίποτα. Εχουμε πρωτάθλημα μπροστά μας. Σίγουρο είναι μόνο ένα. Όταν σχηματισθεί το ρόστερ όλοι θα συμφωνήσουν πως με το ρόστερ που κατεβαίνει η ΑΕΚ στην Γ Εθνική θα είχε σωθεί πανεύκολα στη σαιζόν που τελείωσε. Από εκεί και πέρα οι μάνατζερ, γνωστοί, φίλοι ή άγνωστοι, πρέπει να ξέρουν πως σε αυτή την ΑΕΚ αποφασίζει τελικά ο Μελισσανίδης και πριν από αυτόν ο Λύμπε, ο Δέλλας και ο Μπάγεβιτς. Φαινόμενα κουμανταδόρων μάνατζερ «πέθαναν» μαζί με την ΑΕΚ της σφαλιάρας. Ο παλαίμαχος των τοπικών ομάδων της Ιταλίας που πέρυσι το έπαιζε νταβατζής - μάνατζερ  για παράδειγμα μπορεί να συνεργάζεται άριστα με την Ναβάρα πως την λένε. Με την ΑΕΚ είναι λίγο δύσκολο. Ο πήχης για αυτούς έχει ανέβει ακόμη ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002