Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Μια και η ΑΕΚ ακόμη κι αν έφτασε εκεί που ποτέ δεν πιστεύαμε είναι δεδομένο πως ξαναγίνεται κανονική, κανονικότατη,  και σούπερ ομάδα υπό την ηγεσία Μελισσανίδη να δούμε και λίγο δεξιά κι αριστερά τι γίνεται.  Να δεις τον Ανατολάκη πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά τρώγεται κάπως. Πάντα στον Πειραιά κάνει ότι θέλει ο ΟΣΦΠ. Οταν βλέπεις όμως αντιπρόεδρο τον Γιάννη τον Σπάθα τότε πραγματικά χάνεις τα λόγια σου. Με το θράσος ενός συστήματος που δεν χορταίνει ποτέ. Δεν θα θα... αφιερώσω με την ευκαιρία της εκλογής Σπάθα την γνωστή ατάκα με τον Ολυμπιακό και τον Αιγάλεω που πρέπει να... κερδάνε και οι υπόλοιποι να.... Θα αναδημοσιεύσω από την Ελευθεροτυπία της εποχής εκείνης μια συνομιλία από αυτές που δεν ήταν τόσο εμπορικές αλλά ήταν συγκλονιστικά αποκαλυπτικές. Μιλάει ο Σπάθας με κάποιον Δημήτρη στις κασέτες που έπαιξε ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος που κάποιοι αφελείς νομίζαμε πως θα άλλαζαν κάτι στο ποδόσφαιρο. Απολαύστε υπεύθυνα:
Συνομιλία του Γιάννη Σπάθα με κάποιον «Δημήτρη». Σε αυτήν, ο Σπάθας τού λέει ότι μόνο ένας υπουργός μπορεί να βλάψει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη και τις επιχειρήσεις του.

Σπάθας: Ποιος μπορούσε να κάνει ζημιά στον Κόκκαλη, Μήτσο; Μόνο το κράτος, ένας υπουργός. Και ένας υπουργός σ' αυτό το στιλ, δηλαδή με καταγγελίες δύο-τριών μηνών χωρίς να παρουσιάζει τίποτα και να λέει για συμμορίες, να ανοίξουμε λογαριασμούς, θα δείτε τι θα γίνει, κουτσαβακισμούς και αρχίδια. Και πρόσεχε αυτό, αυτό έχει μια επίπτωση για τον Κόκκαλη. Το πρωτάθλημα το χάνει αυτή τη στιγμή. Στο λέει ο Γιάννης ο Σπάθας, ας είναι πρώτος. Θα το χάσει έτσι που πάνε. Θα φοβηθεί όλος ο κόσμος. Μήπως Μήτσο, πάνε και για ζημιά στις επαγγελματικές του δουλειές; Περιμένουν να πέσουν οι μετοχές, οι εταιρείες του κ.λπ. Τον νικάει ο Φλωρίδης, δεν παίρνει το πρωτάθλημα, αρχίζει η αντιστροφη μέτρηση για τις δουλειές. Ο κόσμος θα αρχίσει, αμάν δεν αγοράζω INTRACOM, δεν αγοράζω INTRALOT.
«Δημήτρης»: Εχεις δίκιο, έτσι πιστεύω κι εγώ.
Σπάθας: Δεν είναι τυχαίο, τώρα το λέω σ' εσένα, μην κοιτάς τις πλάκες που κάνουμε, ο Γιάννος το φιλαράκι σου που σου μιλάει, μια πενταετία είναι τα πρώτα ονόματα και έχουν κάνει το άσπρο-μαύρο για τον Ολυμπιακό".

@ Είμαι σίγουρος πως σας άρεσε. Ολη η φιλοσοφία σε λίγες γραμμές. Θα φοβηθεί όλος ο κόσμος, ξέρετε ποιος είναι ο κόσμος αυτοί που έκαναν τις απονομές, και μετά ο Κόκκαλης αν χάσει το πρωτάθλημα, που φυσικά το... πήρε, θα πάθει ζημιά και στην Intracom και στην Intralot. Και βέβαια ο Γιάννος το φιλαράκι μιλάει που πέντε χρόνια έχει κάνει το άσπρο μαύρο για τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη. Γιατί υπήρχε και ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη, μην τα ξεχνάμε όλα λόγω Μαρινάκη. Ο Γιάννης ο Σπάθας λοιπόν είναι εδώ. Αντιπρόεδρος στην ΕΠΣ Πειραιά και με τα μπούνια μέσα στην ΕΠΟ και θεσμικά αφού όποιος ξέρει έστω και λίγο τον Ανατολάκη καταλαβαίνει πως ο πρώην... βουλευτής(!) και σέντερ μπακ δεν είναι και ο ορισμός του... γάτου για να τα πω κομψά. Μιλάμε πως ήδη επέστρεψαν τα παλιά βαριά χαρτιά που πρόσφεραν... δοκιμασμένο έργο, τόσα χρόνια το άσπρο μαύρο,   ώστε να ετοιμαστούν για αυτό που έρχεται. Το κακό είναι, για αυτούς, πως έρχεται. Και όταν πλέον βρίσκουν να στείλουν στον... πόλεμο μόνο καμικάζι παλιά καμμένα χαρτιά φαίνεται πως ο πανικός είναι μεγάλος. Και το θράσος βέβαια πάντα μεγαλύτερο.
@ Ενα τελευταίο... σκίρτημα. Κάτι σαν την συμφωνία του ΟΠΑΠ με την Ιντραλότ. Λίγες μέρες πριν αλλάξει χέρια το μάνατζμεντ του ΟΠΑΠ, με πολλά λεφτά όχι... τσάμπα, η Ιντραλότ εξασφάλισε, με νόμιμο βέβαια τρόπο, αποκλειστική συνεργασία με τον ΟΠΑΠ για άλλα πέντε χρόνια. Δηλαδή η τελευταία πράξη του απερχόμενου ΔΣ του ΟΠΑΠ ήταν να... προλάβει να κλείσει για πέντε χρόνια την συμφωνία με την Ιντραλότ γιατί οι νέοι αγοραστές σαν... άπειροι μπορεί να έχαναν το κελεπούρι! Και έτσι τους... προστάτευσαν γιατί ως γνωστόν τυχερό παιχνίδι χωρίς... Κόκκαλη στην Ελλάδα δεν γίνεται. Είναι θέμα... τεχνογνωσίας.
@  Ούτε θα θυμάται κανείς πως έλεγαν τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ  που έχει υπογράψει την σύμβαση όταν η εταιρία που έφτιαξε ο Κόκκαλης με το γαμάτο λογισμικό, που όμοιο του δεν υπάρχει στον πλανήτη αφού τόσα χρόνια αυτό εμπιστεύεται ο ΟΠΑΠ, θα συνεχίσει να εισπράτει και ουσιαστικά να ζει από αυτό. Σαν να πας να αγοράσεις ένα σουβλατζίδικο και λίγο πριν υπογράψεις και τα σκάσεις να πάει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και να κλείσει συμφωνία, με νόμιμο βέβαια τρόπο, με έναν προμηθευτή κρέατος για πέντε χρόνια. Μιλάμε για επιχειρηματική ηθική όχι πλάκα. Παντού υπάρχουν Σπάθες. Και το θράσος τους είναι απύθμενο. Αραγε είναι τυχαίο πως όπου αποθεώνεται το... ήθος είναι από πίσω αυτοί; Πρώην και νυν; Αυτά. Και να πλένεστε καλά δυο χρόνια. Γιατί ερχόμαστε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002