Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουνίου 25, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Καλημέρα, χρόνια πολλά για χθες που ήταν μεγάλη γιορτή και φιλιά στις παραλίες που όσο πάνε και κιτρινίζουν περισσότερο. Γιατί ειδικά φέτος που κάποιοι βιάστηκαν να μας ξεγράψουν πρέπει να καταλάβουν πως είμαστε παντού και θα είμαστε για πάντα. Οχι οι ίδιοι  αλλά πάντα ΑΕΚτζήδες. Είμαστε ΑΕΚ, είμαστε παντού και... ερχόμαστε!
@ Μετά την καταιγίδα της Πέμπτης και της Παρασκευής με τις σημαντικότατες εξελίξεις στο γηπεδικό θέμα το τριήμερο ήταν αρκετά κουλ. To πιο σημαντικό νέο ήταν ο Τάιπ που προέκυψε χθες. Ο Ολλανδός γκολτζής που δείχνει παίκτης σίγουρα ικανοποιητικός για τα επόμενα δύο χρόνια σε Γ και Β ΕΘνική. Αν τελικά αποκτηθεί νομίζω πως θα είναι μια χαρά για τις δύο ανόδους και βέβαια αν μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια δείξει ικανός να κερδίσει θέση και στην ΑΕΚ της Α Εθνικής, της Νέας Φιλαδέλφειας και του άμεσου τότε θα απολαύσει και αυτό το προνόμιο. Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ, είναι δεδομένο. Σίγουρα παίζει σε μια κατηγορία και σε ένα πρωτάθλημα που δεν φημίζεται καθόλου για τις άμυνες αλλά δεν νομίζω πως η Γ Εθνική της Ελλάδος που θα είναι Ερασιτεχνική θα έχει καλύτερες άμυνες από την Β Ολλανδίας. Επίσης σε σχέση με τον Μανιά π.χ που είναι ο αντίστοιχος πρώτος σκόρερ Β Εθνικής και ενδιαφέρει την ΑΕΚ έχει το δεδομένο των περισσότερων παραγωγικών σαιζόν. Εχει  250 συμμετοχές και 145 γκολ σε 8 γεμάτες χρονιές.  @ Είναι πολύ έμπειρος παίκτης και νομίζω πως μπορεί να κάνει περίπατο στην Γ αλλά και στην Β. Από τα βίντεο φαίνεται πως είναι παίκτης που έχει την αίσθηση του τέρματος και δεν φοβάται την άμεση εκτέλεση, βασικά χαρακτηριστικά και τα δύο για έναν παίκτη - γκολτζή.  Και σίγουρα είναι μια περίπτωση όχι ιδιαίτερα ακριβή παρότι το στοιχείο αυτό δεν είναι πλέον καν σημαντικό για την ΑΕΚ, σε καμία περίπτωση καθοριστικό όπως πέρυσι. Παρότι σίγουρα και πέρυσι θα μπορούσε να αποκτηθεί πολύ καλύτερος σέντερ φορ από τον Φουρτάδο και τον Κατσικοκέρη που και οι δύο ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ και τελικά πέτυχαν συνολικά 1 (αριθμός ένα) γκολ.  Με ένα σέντερ φορ στο στιλ του Τάιπ.
@ Βέβαια η ΑΕΚ φέτος εκτός του ότι επιτέλους έχει ηγέτη είναι και  οργανωμένη. Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής είναι ΓΡΟΘΙΑ, πέρυσι το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να κάνουν ο ένας δύσκολη την ζωή του άλλου. Σε έναν πόλεμο που είχε αυτούς πρώτα θύματα αλλά μεγάλο θύμα την ΑΕΚ. Ο Λύμπε αν και καινούργιος στην δουλειά έχει κάνει σπουδαία προετοιμασία και έχει λύσεις για όλες τις θέσεις που ο Δέλλας κρίνει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Συγκεκριμένους παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Τα χαρακτηριστικά για παράδειγμα έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να μην παραμείνει τελικά στην ομάδα ο Νικολιάς παρότι είχε δείξει καλά στοιχεία με την μπάλα. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στην ομάδα. ΦΥσικά υπάρχουν και οι υπερβολές που λένε πως η ΑΕΚ θα δημιουργήσει ομάδα πρωταθλητισμού με παρθενογέννεση αναδυκνείοντας παίκτες στις χαμηλές κατηγορίες.  Ευτυχώς πλέον με Μελισσανίδη η ΑΕΚ δεν χρειάζεται και βέβαια δεν θα έχει την πολυτέλεια ακόμη και στην Γ Εθνική να γίνει... φυτώριο. Σίγουρα θα δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά αλλά όπως έχουμε ξαναπεί τα κριτήρια για την ομάδα που θα μπει στην Φιλαδέλφεια είναι πάρα πολύ αυστηρά. Μακάρι να βγουν πολλά παιδιά που να σηκώνουν σε δύο χρόνια το τεράστιο βάρος όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως σώνει και καλά όσοι είναι νεαροί τώρα και θα πάρουν ευκαιρία πως θα καταφέρουν να σταθούν στην ΑΕΚ και σε δύο χρόνια από σήμερα. Μακάρι να τα καταφέρουν όλοι. Μεγάλοι και μικροί. Αλλά πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό πως οι παίκτες που έρχονται είναι για την κατηγορία που παίζει η ομάδα. Για να φτιαχτεί μια ομάδα που νορμάλ θα κάνει 30 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αυτά. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002