Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΟΥΠΟΥ ..ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365..

Καλές και πάντα ενδιαφέρουσες οι μεταγραφικές κινήσεις που επιχειρεί η ΑΕΚ - δεν λέω - αλλά για να σας πω την αλήθεια, προσωπικά, γι' αυτό το καλοκαίρι δεν είναι το πρώτο πράγμα που με απασχολεί.
Με τον Μελισσανίδη ηγέτη και με το τιμ των προσωπικοτήτων που έχει τοποθετήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, υπάρχει άλλωστε η βεβαιότητα ότι θα δημιουργηθεί μια ομάδα, αρχικά αξιόλογη και παρά το γεγονός ότι θα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία, οπωσδήποτε καλύτερη από την περσινή.
Τα ονόματα πάντα παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τον κόσμο αλλά και για τη δική μας δουλειά, ωστόσο δεν πιστεύω ότι τρελαίνεται ή ανησυχεί ιδιαίτερα κανείς για το αν θα χαθεί π.χ. ο Μανιάς, από τη στιγμή που παίκτες σαν αυτόν, μπορούν να βρεθούν κι άλλοι.
 
Κι αναφέρω τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που έδειξε την αξία του, με την ανάδειξή του ως πρώτος σκόρερ στο τελευταίο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (με 18 γκολ) αλλά να σας θυμίσω ότι πέρυσι πρώτος σκόρερ στο ίδιο πρωτάθλημα, είχε αναδειχτεί ο Φουρτάδο με 22 γκολ!
 
Εμένα λοιπόν, για να επανέλθω από εκεί που ξεκίνησα, αυτό που με «καίει» γι' αυτό το καλοκαίρι είναι να ξεκινήσει επιτέλους το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όχι για να έχουμε να γράφουμε. Και χαίρομαι γιατί ξέρω ότι ήδη έχουν γίνει πολύ προχωρημένα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση, πολύ περισσότερα από όσα έχουν δημοσιοποιηθεί. Και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα.
 
Εκτιμώ μάλιστα ότι η επόμενη γραπτή τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά την προχθεσινή, θα είναι για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εξίσου ξεκάθαρη κι εξίσου ουσιαστική με την πρώτη.
 
Το γήπεδο, το γήπεδο, το γήπεδο... Αυτός είναι ο καημός, αυτό είναι το «Α» και το «Ω» για την αναγέννηση της ΑΕΚ. Να γίνουν γρήγορα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να μπουν οι μπουλντόζες στα ιερά χώματα. Να γίνονται τα έργα και θα περάσει... αέρας, αυτή η διετία της αγωνιστικής επανεκκίνησης της ΑΕΚ.
 
Σήμερα είναι η μέρα της διεξαγωγής του πρώτου Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα και παράλληλα θα οριστούν οι αρμοδιότητες και οι τομείς ευθύνης που θα έχει ο καθένας. Στο αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ, ειδικότερα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, προαναγγέλουμε αρκετές ειδήσεις.
 
Ένα από τα θέματα που θα πρέπει να συζητηθεί είναι και αυτό των εισιτηρίων διαρκείας. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει διάφορες κουβέντες αλλά τελικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί. Άποψή μου είναι ότι ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να επιβραβευτεί για την υπομονή που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για τις πίκρες που έζησε και για τη στήριξη που παρείχε, με αποκορύφωμα την τελευταία μαύρη σεζόν.
 
Οι τιμές για τις απλές θύρες του «παγωμένου» ΟΑΚΑ πρέπει να είναι τόσο προσιτές ώστε να μπορέσει να διαθέσει ένα ποσό για τα διαρκείας, ο κάθε απλός «Ενωσίτης» που ναι μεν έχει ενθουσιαστεί από την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη και τις προοπτικές αναγέννησης που αυτή άνοιξε, αλλά που στην καθημερινότητά του, αντιμετωπίζει τρομερά οικονομικά προβλήματα.
 
Έχω την πληροφόρηση χωρίς να μπορώ να μιλήσω με συγκεκριμένο νούμερο ότι προς αυτή την κατεύθυνση στρέφεται και η φιλοσοφία του ίδιου του «Τίγρη» αλλά και σύσσωμης της νέας διοίκησης της Ερασιτεχνικής.
 
Θα έλεγα μάλιστα χωρίς δισταγμό ότι η τιμολόγηση θα πρέπει να είναι δύο ταχυτήτων. Από τη μια δηλαδή να υπάρξουν πολύ φθηνά διαρκείας για τον κάθε απλό «Ενωσίτη» που θα δώσει ξανά από το υστέρημά του προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.
 
Κι από την άλλη, να υπάρξουν ακριβά διαρκείας για τις θέσεις των V.I.P. που εκ προοιμίου αφορούν ανθρώπους που έχουν αποδεδειγμένα την οικονομική δυνατότητα, τόσο για να πάρουν και οι ίδιοι θέση στο ΟΑΚΑ, όσο και για να στηρίξουν με ακόμα περισσότερα διαρκείας την ομάδα που αγαπάνε.
 
Καλημέρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002