Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουνίου 18, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Εδω είμαστε πάλι λοιπόν. Η απεργία σταμάτησε αν και ουσιαστικά είχε σταματήσει από την Παρασκευή με την δικαστική απόφαση. Θα κλείσω στα γρήγορα την αναφορά με την ευχή η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ να είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ. Και επίσης να δείχνει πως έχει καταλάβει που ζούμε. Σε ποιο έτος και σε ποια περίοδο. Και πάμε παρακάτω, στα δικά μας.
@ Ο Σταθάκης είναι άλλος ένας παίκτης που προστέθηκε στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ενα παιδί που το όνομα του δεν λέει πολλά αλλά νομίζω πως είναι η πιο κατάλληλη μεταγραφή για να ανοίξει μια κουβέντα. Είχα γράψει από την αρχή όταν πλέον ήταν σίγουρη η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη πως η ΑΕΚ της Γ Εθνικής θα είναι καλύτερη από την ΑΕΚ της Α Εθνικής της σαιζόν που πέρασε. Επιμένω σε αυτό. Οταν ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, πολύ πιο αργά από ότι είχαμε συνηθίσει σε μεγάλο βαθμό να συμβαίναι τα προηγούμενα χρόνια, εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός, και θα τα βάλουμε κάτω. Παίκτες όμως σαν τον Σταθάκη, με εμπειρία και σε μια ηλικία φτασμένου ποδοσφαιριστή πιστεύω πως θα είναι κανόνας. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα είναι στην Γ Εθνική και για την κατηγορία αυτή ο Σταθάκης είναι πάνω ράφι. Οπως και ο Ρόβας που θα έρθει την 1η Ιουλίου. Οπως και άλλα παιδιά που θα φορέσουν την φανέλα και θα προκύψουν στην πορεία και ίσως προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου γιατί τα πραγματικά ζόρια για τους παίκτες έρχονται όταν αρχίζουν οι προετοιμασίες. Μιλάω για παίκτες που δεν καταφέρνουν να βρουν συμβόλαιο στις ομάδες της Α Εθνικής που είναι ελκυστικές, και δεν είναι όλες, και μετά μπαίνουν στις δεύτερες σκέψεις για το που θα πάνε και το αν πληρωθούν. Τέτοια παιδιά θα έρθουν κι άλλα λοιπόν και θα αποτελέσουν σίγουρα έναν κορμό για την Γ Εθνική. Και λέω Γ Εθνική γιατί δεν θα πρέπει απλά να ανεβάσουν την ομάδα για να παραμείνουν αλλά θα πρέπει να ματώσουν για να αποδείξουν πως μπορούν σε προσωπικό επίπεδο να συνεχίσουν και στην Β Εθνική.
@ Ο Κορδέρο είναι άλλη περίπτωση. Είναι άλλο επίπεδο. Από την πρώτη φορά που τον είδα είχα γράψει, και ποτέ δεν άλλαξα, γνώμη πως είναι παίκτης επιπέδου ΑΕΚ - πρωταθλητισμού. Σίγουρα με άλλους συμπαίκτες πέρυσι θα είχε πολύ καλύτερη εικόνα αλλά ακόμη και σε αυτή την ΑΕΚ έδειξε ποιος είναι σαν παίκτης. Με την χθεσινή σφραγίδα της συμφωνίας του με την ΑΕΚ έδειξε και κάτι άλλο. Πως κατάφερε να δεθεί με την ομάδα στην χειρότερη χρονιά της κερδίζοντας στην πρώτη έξοδο από την χώρα του μόνο... πίκρα και χρέη. Και επίσης πως είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί που στο ποδόσφαιρο δεν βλέπει μόνο το αύριο αλλά και το... μεθαύριο. Και έτσι έπιασε θέση στην ΑΕΚ που σε λίγο καιρό με αυτόν ΜΕΣΑ θα έχει από πάνω της μόνο τον ουρανό.  Ενα παιδί που ήρθε από την Ισπανία σε μια ομάδα που αλλιώς την ήξερε κι αλλιώς την βρήκε τελικά με αποτέλεσμα την τραγωδία της σαιζόν που έληξε έβαλε με την απόφαση του τα γυαλιά σε παιδάκια που δεν θα υπήρχαν στον χάρτη χωρίς την ΑΕΚ. Η ιστορία θα δείξει ποιος εκτός από σωστός απέναντι στην ΑΕΚ ήταν και πιο έξυπνος. Ποντάρω όλα τα λεφτά μου στον Ισπανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002