Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Την Τρίτη ήταν η δήλωση Μελισσανίδη. Σήμερα είναι η είδηση πως ο Τίγρης θα είναι μέλος της διευρυμένης, δεκαμελούς τελικά, επιτροπής ποδοσφαίρου που θα ξεκινήσει την επανεκκίνηση της ΑΕΚ. Για φέτος άλλωστε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και κανένα κόλλημα λόγω ΟΠΑΠ. Του χρόνου βλέπουμε. Απλά για να μην χαίρονται οι εχθροί και κάποιοι «φίλοι» αν υπάρχει υγεία πρώτα ο Θεός πρέπει να ξέρουν όλοι πως τώρα που το πήρε απόφαση ο Μελισσανίδης όλα τα άλλα θα γίνουν όπως τα φοβούνται. Οπως τα περιμένουν αλλά ακόμη χειρότερα.
@ Το πρώτο σίγουρο και δεδομένο που ισχύει ήδη είναι πως η ΑΕΚ παύει αυτόματα να είναι της... σφαλιάρας. Οχι της πολλής σφαλιάρας ακόμη κι από ομαδούλες και παραγοντάκια της πλάκας όπως την είχαν καταντήσει τα τελευταία χρόνια τα άφαντα «αφεντικά» και οι ξεκρέμαστοι μπροστινοί αλλά ούτε καν της... σφαλιάρας που δεν την άφηνε όταν μπορούσε να κάνει αυτό που έπρεπε. Δεν ήταν η τελευταία μεγάλη, δυνατή και άξια ομάδα για πρωτάθλημα η ΑΕΚ του 1994. Τα είχε όλα όμως. Ετσι θα τα έχει και τώρα όλα. Και ακόμη περισσότερα.
@ Θα είναι σκληρή και δύσκολη η αναμονή. Πρέπει να παίρνουμε δύναμη ο ένας από τον άλλον και βλέποντας στη Φιλαδέλφεια να υψώνεται το όγδοο θαύμα μας να μετράμε τις μέρες με αγωνία. Επίσης πρέπει να βλέπουμε μια ομάδα που να μας φτιάχνει κάθε Κυριακή και να φωνάζει «είμαι καλά και ΕΡΧΟΜΑΙ» σε όλα τα παιχνίδια μέχρι την ημέρα της επιστροφής. Της πρώτης επιστροφής γιατί η μεγάλη επιστροφή δεν θα είναι στην Σούπερ Λιγκ αλλά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Κάτω μόνο από τον ουρανό όπου θα πετάει περήφανος ο Αετός μας. Και τυπικά λοιπόν η ΑΕΚ της σφαλιάρας ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Θάφτηκε μαζί με την ομάδα της σαιζόν 2012 - 2013 και τις... εμφανίσεις της με το προφητικό πένθος στην μέση. Ανατέλει η νέα ΑΕΚ. Μέσα από τα συντρίμια επιστρέφει. Μέρα με την μέρα όλοι θα το καταλαβαίνουν όλο και περισσότερο.
@ Και μια και θυμήθηκα την θλιβερή σαιζόν που το αποκορύφωμα της ήταν ο αγώνας με τον Πανθρακικό να κάνουμε την σύγκριση με τον τελικό στο ΣΕΦ. Δεν θα συγκρίνω τους οπαδούς που έκαναν ότι έκαναν και στα δύο γήπεδα. Ομως αλήθεια γιατί ο Τριτσώνης, που είδε μπροστά στα μάτια και έπνιξε το πέναλτι που έκρινε όλόκληρο κύπελλο, ήταν τόσο... καριερίστας και διέκοψε τον αγώνα με τον Πανθρακικό στερώντας έστω το δικαίωμα της τελευταίας ελπίδας; Οι τρεις διαιτητές του μπάσκετ που είδαν τον χάρο με τα μάτια τους στην φυσούνα του ΣΕΦ δεν πάνε για καριέρα; Παράνομοι είναι; Ανεξάρτητα από τις ευθύνες που οι μεγαλύτερες βαραίνουν ανθρώπους μέσα στην ΑΕΚ για τον υποβιβασμό δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ξεχάσουμε τι έκανε ο Τριτσώνης με το έτσι θέλω στην ΑΕΚ όταν ένας άλλος διαιτητής σε ίδια περίπτωση είχε ενεργήσει διαφορετικά απέναντι στον βασικό ανταγωνιστή της. Διαφορετικά ενέργησαν και οι διαιτητές του τελικού στο μπάσκετ. Κι ας είχε αδειάσει το γήπεδο σε χρόνο ρεκόρ, κι ας ήταν όλα έτοιμα, κι ας τον προέτρεπαν να επιστρέψει και να τελειώσει το παιχνίδι ο Πανθρακικός και η αστυνομία. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε. Ούτε τον Τριτσώνη, ούτε αυτόν που μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο. Γιατί τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό. Καλημέρα ΑΕΚάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002