Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουνίου 11, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Η πρώτη μέρα λοιπόν της νέας εποχής είχε μια πολύ ευχάριστη είδηση. Την επιστροφή του Βασίλη στην ΑΕΚ από την θέση του αρχηγού ποδοσφαιρικού τμήματος που αυτή την φορά ελπίζω να είναι για πολλά χρόνια και βέβαια να κάνει αυτά που μπορεί και να προσφέρει όσα μπορεί έχοντας επιτέλους την κατάλληλη υποστήριξη. Την καλύτερη που μπορούσε να βρει ποτέ. Τα μαλλιά άσπρισαν αλλά ήταν γραφτό να γίνει έστω κι από την δύσκολη διαδικασία που για την ΑΕΚ είναι σχεδόν πάντα η... συνηθισμένη. Ενα είναι το σίγουρο. Τίποτα δεν πάει χαμένο. Η ιστορία συνεχίζεται. Οπως ξεκίνησε εκείνο το βράδυ στο αεροδρόμιο με το λευκό κασκώλ, το συλλεκτικό, και σφραγίστηκε δυο χρόνια μετά όταν ο πρώτος σκόρερ και πρωταθλητής για δύο συνεχόμενα χρόνια πρώτα υπέγραψε το νέο συμβόλαιο και μετά μίλησε για λεφτά. Ετσι είναι. Μια προσωπική υπέρβαση, μια πράξη διαφορετική από τον μέσο όρο που μπορεί να κάνει την διαφορά ισόβια.  Ακόμη κι όταν τα φώτα θα έχουν σβήσει. Να το έχουν στο μυαλό τους τα νέα  παιδιά, πάρα πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.  Καλώς ήρθες λοιπόν φίλε. Οχι πως έφυγες ποτέ αλλά έτσι για να τιμήσω την ανακοίνωση. Που ήταν η πρώτη της νέας εποχής μετά την ΓΣ της Παρασκευής και τις εκλογές της Κυριακής που σφράγισαν τις εξελίξεις και έβαλαν το τρένο της επανεκίνησης, της Αναγέννησης πάνω στις ράγες. Που άνοιξαν τα πανιά. Και το ταξίδι ξεκίνησε.
@ Πλέον όλα αρχίζουν να τρέχουν. Αν και έτρεχαν από πριν. Ουσιαστικά από τον Απρίλιο ακόμη, εκεί μέσα στον απόλυτο πόνο όταν όλες οι αναστολές κάμφθηκαν. Ολα πήραν τον δρόμο τους λοιπόν. Και το μόνο σίγουρο είναι πως πάρα πολύ σύντομα θα έχουν μείνει εκτός ελάχιστοι. Μόνο αυτοί που δεν ενδιαφέρονται πως θα πάει μπροστά η ΑΕΚ αλλά με ποιον. Ή με ποιους.  Αυτούς που δεν μπορούν να δεχτούν πως αυτό που είχαν πλάσει το μυαλό τους ηια καλό και κακό ήταν ένα ψέμα. Ή μάλλον μια απάτη. Τα γεγονότα μίλησαν. Δυστυχώς η... καλύτερη και ισχυρότερη μετοχική ομάδα όλων των εποχών παρέδωσε την ΑΕΚ πτωχευμένη και πεσμένη δυο κατηγορίες κάτω από εκεί που στεκόταν αγέρωχη από το 1924. Πέρασαν 89 χρόνια για να βρεθούν οι πλέον ανίκανοι και, κυρίως, αναίσθητοι και να την διαλύσουν. Οπως είπε και ο κ. Νοτιάς «εδώ διαλύεται η Ελλάδα και μου λές για την ΑΕΚ»; Με αυτή την νοοτροπία την βούλιαξαν την ομάδα.
@ Αυτή την ΑΕΚ παραλαμβάνει ή μάλλον έχει ήδη παραλάβει ο Μελίσσανίδης που δεν ταίριαζε στην... αισθητική του Τάκη και έπρεπε να πληρώσει 70.000.000 ευρώ για να είναι μειοψηφία στην ΠΑΕ που έξι μήνες μετά την έδιναν μόνο με τα χρέη της, που δεν ήταν και λίγα, και μερικά χρόνια μετά την πτώχευσαν. Αυτή η ΑΕΚ έμεινε σε όλους μας. Ευτυχώς η ανοικοδόμηση, η αντεπίθεση έχει ήδη αρχίσει. Το μόνο που δεν πρέπει να αγχώνει είναι το ρόστερ της ομάδας. Παίκτες στους οποίους έγινε πρόταση παραμονής έφυγαν, παίκτες που πράγματι ήθελε η ΑΕΚ δεν ήρθαν. Τελευταίο παράδειγμα ο Παπαδόπουλος. Λογική η επιλογή του δεν μπορείς να του πεις κάτι. Είναι πλέον στα 31. Σε δύο χρόνια θα είναι 33. Απόλυτα λογικά σκέφτηκε πως πιθανότατα δεν θα χωράει στην ΑΕΚ που θα μπει ξανά στην Σούπερ Λίγκ για να την κατακτήσει και που θα εγκαινιάσει τον Ναό. Πήρε μια καλή πρόταση από μια καλή ομάδα και την επέλεξε. Καλά έκανε. Για την ΑΕΚ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ενα είναι το σίγουρο ότι κι αν γίνει στην πορεία. Η ΑΕΚ όταν αρχίσει το πρωτάθλημα θα έχει πολύ καλύτερη ομάδα από πέρυσι κι ας είναι δυο κατηγορίες κάτω και επίσης  θα έχει ένα ρόστερ που οι περισσότεροι παίκτες του θα έχουν σκοπό την ασταμάτητη βελτίωση ώστε σε δύο χρόνια να μπορούν να σταθούν στο επίπεδο ΑΕΚ. Κι όταν λέμε ΑΕΚ εννοούμε κανονικής ΑΕΚ. Εκεί που ο πήχης θα είναι τόσο ψηλά που τα γατάκια θα περνάνε μόνο από... κάτω.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002