Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουνίου 22, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Εννοείται πρώτο θέμα το παλάτι της ΑΕΚ έχει η εφημερίδα η οποία γράφει: "Ναός της ΑΕΚ και της προσφυγιάς. Ξεπέρασε κάθε φαντασία το πλάνο που παρουσιάστηκε χθες από την ΑΕΚ στο Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ασύλληπτο σχέδιο Μελισσανίδη, άφησε... ξερούς Δήμαρχο και αντιδημάρχους. Τίγρης: Όσα και τα χρόνια του Χριστού... 33 χιλ. θέσεις το νέο γήπεδο! Ελάχιστες οι εμπορικές χρήσεις, αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο μαζί".
SPORTDAY
Για τα θετικά αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης των ανθρώπων του Μελισσανίδη και της ΑΕΚ με το Δήμο Φιλαδέλφειας γράφει η SD: "Ο Δήμος έκρινε το έργο ότι είναι απολύτως εφικτό". Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα γράφει σχετικά: "Όλα φαίνεται πως είναι προγραμματισμένα και δρομολογημένα. Ήταν να μην το πάρει απόφαση ο Δημήτρης Μελισσανίδης γιατί από την στιγμή που το πήρε δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη του και «τρέχει» το πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.
Ο «Τίγρης» τα έχει σκεφτεί όλα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Το νέο παλάτι της ΑΕΚ θα έχει χωρητικότητα που θα ξεπερνά τις 30.000 με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έχει αποφασίσει για 33.000. Το γήπεδο προβλέπεται να έχει σκεπαστές εξέδρες και ο αγωνιστικός χώρος θα σκαφτεί προς τα κάτω. Το κόστος αναμένεται να φτάσει τα 70 εκατομμύρια ευρώ, με τα 20 να τα δίνει η Περιφέρεια Αττικής ενώ το χρονοδιάγραμμα λέει πως από την ώρα που θα μπουν οι μπουλντόζες για να ξεκινήσουν τα έργα, μετά από περίπου 18 μήνες θα είναι έτοιμος ο ναός της ΑΕΚ!
Όλα αυτά έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, οι οποίοι βλέπουν ένα όνειρο τους να πραγματοποιείται και μαζί με το κτίσιμο της ομάδας που θα επανέλθει στην Σούπερ Λίγκα να μπουν και στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια".
LIVE SPORT
Πρώτο θέμα είναι στην εφημερίδα οι ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου: "Το γήπεδο θα είναι 32-35.000 θέσεων. UEFA A' πλήρως στεγασμένο, με 40-60 σουίτες. Την επένδυση: Κόστος 65 εκατ., 2.000 θέσεις εργασίας την περίοδο κατασκευής. Αναλυτική παρουσίαση των εσόδων του κράτους και του δήμου. Το χρονοδιάγραμμα: Τον Ιανουάριο του 2014 μπαίνουν μπουλντόζες, από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο του 2015 η ολοκλήρωση της κατασκευής. Την αξιοποίηση του άλσους και τον πεζόδρομο", αναφέρει το πλάνο".
GOAL
Mε το οικονομικό μέρος του γηπέδου της ΑΕΚ ασχολείται με τη σειρά του το GOAL: "Έχει 30 + 20 εκατ. ευρώ!", γράφει η εφημερίδα για τον Μελισσανίδη και τονίζει αναλυτικά στο ρεπορτάζ της: "Ο Γιάννης Σγουρός άνοιξε τον δρόμο για την κατασκευή του νέου γηπέδου και η Δικέφαλος ΑΕ θα εκτοξεύσει τη δυναμική της Ενωσης. Η επιχορήγηση των 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής δεν αποτελεί το μοναδικό όπλο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την «παρέα» του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ταμείο της ΑΕΚ, δηλαδή στν Δικέφαλος ΑΕ που θα δημιουργηθεί για την κατασκευή του έργου, υπάρχουν ήδη 30 εκατ. ευρώ!
Πρόκειται για ποσό που έχει συγκεντρωθεί (σε προφορικό επίπεδο ακόμα, βέβαια) από τις συμφωνίες που έχει κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην προσπάθεια. Κορυφαίοι παράγοντες της «κιτρινόμαυρης» κοινωνίας όπως είναι ο Πέτρος Παππάς, ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ο Γιώργος Δαλακούρας αλλά και ο Βασίλης Σαραντίτης (μέσω επιχειρηματικού ομίλου που εκπροσωπεί). Ο κύκλος των επιχειρηματιών δεν έχει κλείσει, αφού ο «τίγρης» δέχεται κρούσεις και από άλλους επιχειρηματίες. Στο τραπέζι αναμένεται να «πέσει» εντός των ημερών και το χαρτί της ονοματοδοσίας του γηπέδου (τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ), αλλά και ο τραπεζικός δανεισμός. Μία ακόμα μεγάλη επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη που αφορά το γηπεδικό είναι η κατασκευή του μεγαλύτερου μουσείου για τους Ελληνες πρόσφυγες. Σκοπός του «τίγρη» είναι να συνδέσει την ομάδα με τις ιστορικές μνήμες της περιόδου 1922-1925. Μία περίοδος ένδοξη για την ιστορία της Ενωσης, την οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει στο μυαλό όλων όσοι θα βρίσκονται στο γήπεδο για να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ΑΕΚ.
Το μουσείο της προσφυγιάς και το μουσείο του συλλόγου θα στεγάζονται στο γήπεδο. Εχει αρχίσει, ήδη, να γίνεται η συλλογή πολύτιμων αντικειμένων που θα φέρνουν στη μνήμη των πάντων ιστορικές εποχές του συλλόγου. Πρόθεση είναι να γίνει και κάλεσμα προς όλους τους πρόσφυγες Ενωσίτες που θα προσφέρουν αντικείμενα και θα βοηθήσουν άμεσα στην έκθεση του μουσείου.
Ο κόσμος της Ενωσης, πάντως, έχει αρχίσει να αναθαρρεί και ελπίζει πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Τα μηνύματα είναι άκρως αισιόδοξα, όμως άπαντες θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να περιμένουν βήμα βήμα την αναγέννηση του σωματείου σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει έντονη κινητικότητα από τους οπαδούς που επιζητούν άμεσα αποτελέσματα και θέλουν να δουν πράξεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Τα σχέδια του νέου παλατιού
Βήμα βήμα προχωράνε οι διαδικασίες για την ανέγερση του σπιτιού της Ενωσης και η ΑΕΚ ετοιμάζεται να αλλάξει επίπεδο σε όλα της. Ο κόσμος οραματίζεται μία ομάδα γεννημένη από τις στάχτες της και η προοπτική της κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια παίρνει καθημερινά σάρκα και οστά.Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πανέτοιμος να παρουσιάσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα του τα σχέδια για το χτίσιμο του παλατιού και να γνωστοποιήσει τα πλάνα του για την κατασκευή του έργου.
Τα όσα διέρρεαν το προηγούμενο διάστημα από την πλευρά του «τίγρη» πλέον είναι ξεκάθαρες προτάσεις και δεσμεύσεις. Επιθυμία και εντολή του Μελισσανίδη είναι η χωρητικότητα να φτάσει στις 32.500 θέσεις, αν και υπήρχαν σενάρια περί ανώτατου ορίου 30.000 καθισμάτων. Οι διαβεβαιώσεις από τους αρμόδιους αρχιτέκτονες και την κατασκευαστική εταιρεία είναι πως αυτός ο αριθμός είναι εφικτός. Το γήπεδο προβλέπεται να έχει σκεπαστές εξέδρες και ο αγωνιστικός χώρος θα σκαφτεί προς τα κάτω. Οσον αφορά το συνολικό κόστος κατασκευής, εκτιμάται πως θα φτάσει στα 70 εκατ. ευρώ. Η Περιφέρεια Αττικής υπό τον Γιάννη Σγουρό ανέλαβε και επίσημα τη χρηματοδότηση ενός ποσού που αγγίζει σχεδόν το 1/3. Αναμένεται να υπάρξει επιπλέον χρηματοδότηση για την κατασκευή υπόγειων θέσεων στάθμευσης. Τέλος, ο χρόνος παράδοσης του έργου έχει φτάσει τους 18 μήνες από τη στιγμή που η πρώτη μπουλντόζα θα μπει στο... χωράφι για να ξεκινήσουν εργασίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002