Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουνίου 30, 2013

MENOYME ΕΛΛΑΔΑ..


Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ και με τα μέχρι τώρα δεδομένα η επιλογή θα γίνει μεταξύ δύο κέντρων: Του Πηλίου και του Καρπενησίου, τα οποία προκρίθηκαν ανάμεσα σε αρκετά άλλα που εξετάστηκαν. Η τελική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες μέρες και πριν από αυτήν τo aek365 σας παρουσιάζει και τους δύο... προορισμούς.
Η λύση του Καρπενησίου
Το προπονητικό κέντρο στο Καρπενήσι είναι ένα από τα πιο παλιά και γνωστά που υπάρχουν στην Ελλάδα. Πολλές ομάδες έχουν επισκεφθεί κατά το παρελθόν την συγκεκριμένη τοποθεσία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενώ ήταν προορισμός και για Εθνικές ομάδες. Στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του προπονητηρίου μπορεί κανείς να συναντήσει δυο γήπεδα ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα, εκ των οποίων το ένα διαθέτει κερκίδες 1500 ατόμων, ενώ και τα δύο διαθέτουν στίβο με ταρτάν. Επίσης υπάρχει και δρόμος για τζόκινγκ, μήκους 2 χλμ, ενώ επιπλέον υπάρχουν 9 γήπεδα (τένις, μπάσκετ κ.α.), αλλά και ένα γήπεδο ρίψεων με χλοοτάπητα, μήκους 128μ. που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βοηθητικά για την εκγύμναση της ομάδας.
Παράλληλα, υπάρχουν παροχές και στους εσωτερικούς χώρους του προπονητικού κέντρου. Κλειστό  προπονητήριο με αίθουσα ομαδικών αθλημάτων, δυο αίθουσες γυμναστικής, αίθουσα φυσικοθεραπείας, Ιατρικό Εργομετρικό Κέντρο, σάουνα, αλλά και αποδυτήρια. Επίσης, το ξενοδοχείο «Montana», που κατά πάσα πιθανότητα θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, σε περίπτωση που επιλεχθεί το Καρπενήσι, μπορεί να προσφέρει και αυτό τις δικές του παροχές, αφού διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο, προδιαγραφών της ΓΓΑ (εκτός από γήπεδα ποδοσφαίρου).
Η περίπτωση του Πηλίου
Η δεύτερη επιλογή της ΑΕΚ για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είναι το Πήλιο. Στην περιοχή Χάνια, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα φιλοξενηθεί η ομάδα, βρίσκεται το ξενοδοχείο που διαθέτει το προπονητικό κέντρο. Την συγκεκριμένη τοποθεσία έχουν επιλέξει κατά το παρελθόν, ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος, η Καλλιθέα κ.α.
Όσο για τις παροχές, το συγκεκριμένο προπονητικό, που ανήκει στο ξενοδοχείο, έχει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου διαστάσεων 105m x 60m και 90m x 55m, με φυσικό χλοοτάπητα, στα 150 m από το ξενοδοχείο, όπως επίσης και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αίθουσα μασάζ και σάουνα. Ωστόσο, το μεγάλο... ατού του, είναι η πισίνα κρυοθεραπείας, όπου βοηθάει στην αποκατάσταση των αθλητών, μετά την προπόνηση.
Μπορεί για τον... απλό κόσμο να μην λέει πολλά η συγκεκριμένη παροχή, όμως για τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, αλλά και το ιατρικό τιμ, αποτελεί κάτι πολύ σημαντικό για το βασικό στάδιο μιας προετοιμασίας, καθώς βοηθάει στην καλύτερη εκγύμναση, με λιγότερα προβλήματα τραυματισμών. Μάλιστα, πρώτη φορά που η ομάδα της ΑΕΚ «δοκίμασε» την κρυοθεραπεία, ήταν το καλοκαίρι του 2010, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς προπονητή, στο Ζέεφελντ. Τότε, το ξενοδοχείο που φιλοξενούσε την ομάδα, ήταν ανάμεσα στα 2-3 της Ευρώπης, που μπορούσε να προσφέρει την συγκεκριμένη παροχή και παρότι έχουν περάσει τα χρόνια και είναι πιο διαδεδομένη, παραμένει μία... πολυτέλεια για πολλά προπονητικά κέντρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002