Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/97d3b772c5f97e62f506a891b5550024_71235.jpg@  Ο Κορδέρο άλλαξε τελείως  την ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ και έστειλε ένα χειροπιαστό μήνυμα Μελισσανίδη σε όσους δεν είχαν καταλάβει.  Εγινε σαφές με όλο το στόρι του Ισπανού και όχι μόνο με την ανανέωση πως η ΑΕΚ πλέον μπορεί να κάνει αυτό που θέλει. Να επιλέγει και να το κάνει. Οσες κι αν είναι οι αντιξοότητες, όσες κι αν είναι οι δυσκολίες. Είμαι πεποισμένος πως ο επόμενος παίκτης επιπέδου Κορδέρο ή που θα πιστεύει πως είναι επιπέδου Κορδέρο θα σκεφτεί τον Ισπανό και την απόφαση που πήρε.  Και θα δει κι αυτός λίγο πιο μακριά από ότι είδαν κάτι παιδάκια που ήδη έχουν αρχίσει να τιμωρούνται. Και τα ... χειρότερα έρχονται γιατί οι προτάσεις αντί να έρχονται... φεύγουν. Ετσι είναι η ζωή. Και ο χρόνος είναι πάντα ο καλύτερος κριτής. Και όταν τον χρειαζόμαστε είναι στο πλευρό μας.
@ Μήνυμα περιέχει και η επιστροφή του Γιώργου Ρόκκα μετά από 7 χρόνια, πως πέρασαν Θεούλη μου, στην ΑΕΚ.  Γίνεται σαφέστατο και στην πράξη το μήνυμα που είχε στείλει ο Μελισσανίδης από την πρώτη στιγμή. Οτι δηλαδή δεν υπάρχουν συμπάθειες, φιλίες, παρελθόν αλλά μόνο το καλύτερο για την ΑΕΚ. Μια ΑΕΚ στην οποία δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ. Οπως ακριβώς ειπώθηκε στην δήλωση του Μελισσανίδη με την οποία ανέλλαβε την ευθύνη της Αναγέννησης της μεγάλης ΑΕΚ. Η αρχή έγινε με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ όπου ο Τίγρης δεν στήριξε για πρόεδρο στην Ερασιτεχνική τον επί σειρά ετών φίλο του Βαγγέλη Ασλανίδη ούτε τον στενό, τα τελευταία χρόνια, συνεργάτη του Μάκη Αγγελόπουλο αλλά τους Κοτσάτο - Αλεξίου. Ρώτησε, έμαθε, τους γνώρισε, τους άκουσε και έκρινε πως και άριστη συνεργασία θα έχει μαζί τους στο τεράστιο θέμα του γηπέδου αλλά και πως θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ΑΕΚ.
@ Και τώρα στην ΑΕΚ επιστρέφει ο Γιώργος Ρόκκας. Ενα στέλεχος που τα δύο χρόνια που έμεινε στην ΑΕΚ ταυτίστηκε με τον Ντέμη και την μ,ετοχική ομάδα που στο τέλος της έριξε την ΑΕΚ στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και βέβαια ήταν ενεργά απέναντι στον Τίγρη όπως όλη η ΠΑΕ τον Μάιο του 2005. Κι όμως ο Μελισσανίδης τον επανέφερε στην ΑΕΚ και του έδωσε ξανά την θέση του Γενικού διευθυντή επιλέγοντας τον περίπου με τον ίδιο τρόπο όπως και τους Κοτσάτο - Αλεξίου που στήριξε στις εκλογές της Μάνας ΑΕΚ. Ρώτησε, έμαθε, τον συνάντησε, τον άκουσε και έκρινε πως είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει το δύσκολο έργο του να φτιάξει σχεδόν από το μηδέν μια εταιρία έχοντας τα πάντα, πλην του αγωνιστικού, υπό την εποπτεία του. Βασικό ρόλο πιστεύω πως έπαιξε το ότι ο Ρόκκας δεν ξεκινάει από το μηδέν αλλά έχει εμπειρία δύο ετών σε αυτή την θέση στην ΑΕΚ. Και τότε σχεδόν από το μηδέν είχε φτιαχτεί το οργανόγραμμα της εταιρίας, σχεδόν το ίδιο θα γίνει και τώρα. Κερδίζει χρόνο λοιπόν με αυτή την επιλογή ο Μελισσανίδης και είναι σίγουρος πως με αυτόν από πάνω του ο Ρόκκας θα αποφύγει τα τυχόν λάθη που έκανε στο παρελθόν. Καλή επιτυχία λοιπόν. Θα έxει δύσκολο έργο όπως όλοι αλλά το ταξίδι αξίζει. Και θα αξίζει κι ο προορισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002