Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


 
@ Στην περίπτωση της ΑΕΚ με τον Μελισσανίδη μια και το έφερε η κουβέντα υπάρχει ο τέλειος συνδυασμός. Και ειλικρινά για μένα και πιστεύω για πολλούς άλλους εδώ και χρόνια, όταν τα μαλλιά μας άσπριζαν να περιμένουμε, αυτό που έλειπε από την ΑΕΚ δεν ήταν τόσο η οικονομική δύναμη του Μελισσανίδη, που φυσικά μετράει, αλλά κυρίως η επιχειρηματική και διοικητική ικανότητα σε ένα τόσο ειδικό αντικείμενο σαν το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο που έχει ξεφτυλίσει τόσους και τόσους πετυχημένους σε όλα τα άλλα αντικείμενα επιχειρηματίες. Ικανούς ανθρώπους που η μπάλα τους γελοιοποίησε.  Αυτό το «2 σε 1» είναι το μεγάλο όπλο του Μελισσανίδη και μαζί η μεγάλη τύχη της ΑΕΚ. Και για αυτό το νέο 1922 θα γεννήσει, όπως και τότε, ένα νέο λαμπρό έπος επαναφοράς από το σκοτάδι στο φως όπως πέτυχαν οι πρόγονοι μας.
 
@ Αυτό είχα γράψει στις 6 Ιουνίου και πολλές άλλες φορές όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν με τα μαλλιά μας να... ασπρίζουν. Και η χθεσινή μέρα αλλά και η σημερινή που πάλι χαρμόσυνη θα είναι και συνολικά όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και όσα ακόμη πιο πολλά και εντυπωσιακά θα γίνουν στο μέλλον θα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη. Δεν είναι τα λεφτά. Είναι η αξία του ανθρώπου. Αλλωστε πολλές φορές όλα αυτά τα ατελείωτα πέτρινα χρόνια που έγιναν 20 με την επέτειο να είναι πραγματικό δράμα πέρασαν και λεφτά από την ΑΕΚ. Δεν έφεραν όμως την ευτυχία. Η ευτυχία έρχεται τώρα με την ΑΕΚ να έχει φτάσει πιο χαμηλά από ποτέ. Κανείς άλλος σε αυτόν τον πλανήτη δεν θα μπορούσε να το πετύχει αυτό εκτός από τον Μελισσανίδη. Στην συγκεκριμένη χώρα και με την συγκεκριμένη ομάδα. Από εκείνη την δήλωση του Πόλυ Χατζηιωάννου πέντε μέρες μετά την απόλυτη θλίψη άρχισε ένα ταξίδι. Να έχουμε την υγειά μας να το ζήσουμε. Γιατί πλέον θα γίνει σλόγκαν: Να πλένεστε καλά δυο χρόνια γιατί ερχόμαστε.
 
@ Με την ανακοίνωση του κ. Σγουρού φαίνεται πως επιτέλους λίγο πριν συμπληρωθούν... 90 χρόνια από τότε που ο Ελευθέριος Βενιζέλος πρόσφερε τον χώρο που στέγασε την ομάδα της Προσφυγιάς που η πολιτεία μέσω της περιφέρειας προσφέρει κάτι ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ στην ΑΕΚ. Τα 20.000.000 ευρώ είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ήδη για την ΑΕΚ. Σε ένα μικρό της μέρος λοιπόν αποκαθιστάται μια ιστορική αδικία για την ΑΕΚ που πάντα έβλεπε τους αντιπάλους της να παίζουν σε γήπεδα του... Ελληνικού λαού ενώ  στην ίδια της έδωσαν τον νόμο να γκρεμίσει και να ξαναφτιάξει το γήπεδο της και όταν γκρεμίστηκε τότε ο νόμος έγινε... κουρελόχαρτο.  Δέκα χρόνια άστεγοι συμπληρώσαμε φέτος. Σαφώς και φταίει πάνω από όλους ο Γρανίτσας που όταν πήρε τον δεύτερο νόμο που δεν σταμάταγε με τίποτα δεν είχε τα λεφτά, δηλαδή δεν του τα έδωσε ο Φιλίππου. Σαφώς φταίει η μετοχική ομάδα του Ντέμη που πολέμησε με νύχια και δόντια τον Μελισσανίδη το 2005 και τελίκά δεν μπόρεσε να φτιάξει ούτε μακέτα για τον... διαστημόπλοιο στον ΟΔΔΥ. Σαφώς και οι διοικήσεις της Ερασιτεχνικής όλα αυτά τα χρόνια απλά δεν... μπορούσαν. Κι η πολιτεία όμως η μόνη... βοήθεια που είχε δώσει ήταν να βγάλει την Φιλαδέλφεια και να βάλει το Καραϊσκάκη στα Ολυμπιακά έργα και να δώσει στην ΑΕΚ τον νόμο που κατέρευσε στο ΣΤΕ όταν πλέον το σπίτι μας είχε γκρεμιστεί.
 
@ Εστω και τώρα που η ΑΕΚ έφτασε στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα πτωχευμένη και ταπεινωμένη, για να μην λέει πάλι κανείς πως σβήστηκαν χρέη της ΑΕΚ να τονίσουμε για άλλη μια φορά πως πληρώνει το βαρύ τίμημα της Γ Εθνικής όπως προβλέπει ο νόμος, η πολιτεία μέσω της περιφέρειας Αττικής και του Σγουρού, που δείχνει σπάνιο είδος αφού έκανε ότι υποσχέθηκε και του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, δίνει κάτι και στην ΑΕΚ. Μια σημαντική βοήθεια. Μια ΒΟΗΘΕΙΑ που την αξίζει γιατί γίνεται έργο και σε χρόνο ρεκόρ. Γιατί ότι κι αν είχε υποσχεθεί ο Σγουρός έπρεπε να βρεθεί ο κατάλληλος ηγέτης για να το πάρει σε χρόνο ρεκόρ. Το έκανε ο Μελισσανίδης και όλα έγιναν γρήγορα και απλά. Αποκαθιστάται έτσι εν μέρει μια ιστορική αδικία. Και πάμε τώρα με τις δικές μας δυνάμεις για τα υπόλοιπα. Οι μπουλντόζες μαρσάρουν ήδη. Να το πούμε άλλη μια φορά έτσι για το τέλος. Η ΑΕΚ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΠΕΘΑΝΕ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΚ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002