Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουνίου 23, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ είναι πρώτο και σήμερα στην ΩΡΑ: "Τρέλα για τον Ναό!", γράφει η εφημερίδα και σημειώνει: "Πρωτοφανές αμόκ στον κόσμο της ΑΕΚ που βλέπει πως με τον Μελισσανίδη όχι απλά γίνονται πραγματικότητα τα όνειρά του, αλλά και ότι τα σχέδια του νέου γηπέδου ξεπερνούν ακόμα και τη φαντασία του. Η λέξη "Ναός" για το γήπεδο βρίσκει την τέλεια εφαρμογή στον μοναδικό σύλλογο που δικαιούνται να το χαρακτηρίζει έτσι βάσει της Ιστορίας του και των Προσφυγών που το έκτισαν. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν βάζοντας ο καθένας ένα τούβλο που θα φέρει το όνομά του στο "Ναό". "Να τελειώσουμε όλα τα γραφειοκρατικά μέσα στο 2013", η εντολή του Μελισσανίδη στους συνεργάτες του για το νέο γήπεδο". Σχετικά με τα μεταγραφικά: "Στο εξωτερικό για γκολτζή", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Πρώτος στόχος η ισπανική αγορά. Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος και Δέλλας έχουν ήδη μία λίστα με υποψήφιους επιθετικούς από την ξένη αγορά και θα αποφασίσουν με την επιστροφή του πρώτου από τη Βοσνία σε ποιον θα καταλήξουν".
SPORTDAY
Γήπεδο συνέχεια και στη SD η οποία γράφει: "Καθημερινά ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολείται με όλα τα θέματα που αφορούν την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο «τίγρης» δίνει τις κατευθύνσεις για το νέο... σπίτι της Ένωσης στους υπευθύνους και εκείνοι με τη σειρά τους καταγράφουν όλα όσα τους έχει πει.
Στην προχθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων του γνωστού επιχειρηματία και της δημοτικής Αρχής προέκυψε το πρώτο πλάνο για το «κιτρινόμαυρο» παλάτι.
Από την πλευρά τους, οι Ιταλοί Τζίνο Τζαβανέλα και Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι σε συνεργασία με τον Θανάση Κυρατσού εργάζονται πυρετωδώς προς αυτήν την κατεύθυνση.
Εφόσον ολοκληρωθούν τα σχέδια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, τότε - σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay- αναμένεται να υπάρξει η επόμενη δημόσια τοποθέτηση του Μελισσανίδη.
Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης σκέφτεται να παρουσιάσει τα νέα σχέδια σε μια μεγάλη εκδήλωση-συνέντευξη Τύπου, η οποία θα αποτελέσει και τον προάγγελο έναρξης των έργων.
Εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο «τίγρης» θέλει το νέο γήπεδο εκτός από εντυπωσιακό να είναι και μια «καυτή» έδρα, κάτι που φαίνεται από την πρόθεσή του να υπάρχει η μίνιμουμ απόσταση αγωνιστικού χώρου - εξεδρών (κοντά στα 6 μ. στα πλάγια και 7,5 μ. στα πέταλα)".
LIVE SPORT
Για "αντίστροφη μέτρηση" το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, γράφει η εφημερίδα: "Τον Γενάρη μπαίνουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στόχος να είναι έτοιμο το γήπεδο μέσα σε 18 μήνες. "Θα είναι μοναδικό. Όπως αρμόζει στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας", λέει ο Μελισσανίδης".
GOAL
Για "γήπεδο - κλουβί", γράφει με τη σειρά του το GOAL: "Τις μίνιμους αποστάσεις που προβλέπει η UEFA θα έχει ο αγωνιστικός χώρος από τις κερκίδες. Στόχος να ξεκινήσουν τα έργα τον Ιανουάριο του 2014". Πιο συγκεκριμένα τονίζεται:"Οπως ακριβώς είναι το γήπεδο της Γιουβέντους. Σε αυτά τα πρότυπα θέλει να κατασκευαστεί το νέο παλάτι της Ενωσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης και έχει ζητήσει από τους ανθρώπους που ανέλαβαν το έργο να «πατήσουν» πάνω σε αυτή τη φόρμουλα.
Αυτό που έχει ζητήσει από την αρχή ο «τίγρης» είναι το γήπεδο να γίνει μία καυτή έδρα και όχι τύπου ΟΑΚΑ. Δηλαδή θα πρέπει να έχει καλή ακουστική και κυρίως μικρές αποστάσεις ανάμεσα στις εξέδρες και τις γραμμές του γηπέδου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν υπολογιστεί, η κατασκευή θα γίνει με βάση τις μίνιμουμ αποστάσεις που προβλέπουν τα κριτήρια της UEFA, για ένα γήπεδο τεσσάρων αστέρων. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν 6 μέτρα απόσταση των κερκίδων από τις πλαϊνές γραμμές του τερέν και 7,5 μέτρα απόσταση από τις γραμμές του τέρματος.
Ολες οι λεπτομέρειες, βέβαια, θα φανούν στη μακέτα, η οποία και θα φανερώσει όλες τις λεπτομέρειες. Προς το παρόν ο «τίγρης» θέλει τον Ιανουάριο του 2014 να έχουν ξεκινήσει τα έργα και να έχουν μπει οι μπουλντόζες και τα ειδικά μηχανήματα για εκσκαφές και αντιστηρίξεις, ενώ από τον Απρίλιο να ξεκινήσουν και τα έργα που αφορούν την κατασκευή του γηπέδου. Αν όλα εξελιχθούν εντός των χρονικών ορίων, τον Σεπτέμβριο του 2015 η ΑΕΚ θα έχει έτοιμο το σπίτι της, στο οποίο θα μπορεί να μπει και επίσημα ως το τέλος εκείνης της χρονιάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002