Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ !!

 
@ Πολλές φορές από την μέρα που εμφανίστηκε ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ και όχι απλά τον έσωσε αλλά έριξε και λεφτά που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο μεταρέποντας μια ομάδα που δεν είχε μαντήλι να κλάψει και μπορεί να βάραγε κανόνι πριν κι από την ΑΕΚ σε μια εύρωστη ΠΑΕ με μέλλον, του έχω πλέξει το εγκώμιο. Επίσης ομολογώ πως μου άρεσε το ότι φέρθηκε στον Δώνη όπως του αρμόζει και όχι όπως ο ίδιος ο κατά φαντασία Ελληνας τεχνικός και οι ραψωδοί του νομίζει πως πρέπει να του φέρονται λες και είναι ο άνθρωπος που έφερε το... ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Στα υπέρ επίσης του Ιβάν το ότι έφερε στον ΠΑΟΚ έναν πραγματικά σπουδαίο προπονητή που δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα αν δεν έπαιρνε όσα ζήταγε. Ομως όπως δείχνουν τα πράγματα η έλλειψη πραγματικών συνεργατών και όχι γλυφτών που νοιάζονται μόνο να μην φταίνε του έχει κάνει ζημιά. Σε συνδυασμό με την αλλαζονεία που χαρακτηρίζει όλες τις ενέργειες του νομίζω πως θα είναι οι βασικές αιτίες που ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν πάνω κι ας έχει πέσει στην ευνοϊκή συγκυρία να λείπει προσωρινά η ΑΕΚ και να είναι σε παρατεταμένη κρίση ο ΠΑΟ, οι δύο δηλαδή από τις τρεις ομάδες που έχουν αφήσει διαχρονικά τον ΠΑΟΚ τέταρτο και πολύ πίσω. Δεν θα ασχοληθώ καν με όσα είπε για την ΑΕΚ. Απλά να του δώσω μια συμβουλή. Ας ρίξει τον ΠΑΟΚ στην Γ Εθνική και δεν θα πληρώσει κι αυτός φόρους. Οτι άλλο συζητάμε δεν έχει ουσία. Αλλη μια γραφικότητα μέσα στις πολλές.
@  Φάνηκε κι από την χθεσινή συνέντευξη τύπου. Ο Στέφενς που σίγουρα είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με μεγάλο ενδιαφέρον ίσα που πρόλαβε να πει ένα... γεια. Ο ΙΒάν δεν κρατιόταν. Με κορυφαίο όλων το μπαμ με τον... Ροναλντίνιο που του πρόσφερε 6,5 εκατ. Ευρώ αλλά ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε και έτσι ο Ιβάν τσαντίστηκε και παίρνει τον... Ευφραίμ! Τώρα πως γίνεται να είναι εναλλακτική λύση του μάγου ο Κύπριος αυτό πραγματικά κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει. Η αλήθεια είναι όμως πως αυτόν έφερε στην Θεσσαλονίκη. Και κακά τα ψέματα και οι άλλες μεταγραφές του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένεις όταν ακούς πως στόχοι ήταν ο... Ροναλντίνιο, ο Ντρογκμπά και ο Μπερμπάτοφ!!!
@ Γιατί ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ; Γιατί είναι άλλη μια απόδειξη πως τα λεφτά δεν φέρνουν από μόνα τους την ευτυχία στο ποδόσφαιρο. Ο συνδυασμός χρημάτων και διοικητικής ικανότητας είναι ο μόνος συνδυασμός που εγγυάται μακροχρόνια αποτελέσματα. Και επίσης οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου σαν τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα επίσης δεν μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία επειδή είναι άνθρωποι του... ποδοσφαίρου. Προσωπικά απορώ γιατί είναι ακόμη εκεί. Δεν νομίζω πως τα παιδιά που είναι στην ΑΕΚ θα έμεναν ακόμη αν υπήρχε η ίδια... συνεργασία που υπάρχει στον ΠΑΟΚ μεταξύ Ιβάν και των άλλων. Και το κύριο συστατικό εκτός βέβαια από το ότι ο Μελισσανίδης δεν είναι σε καμία περίπτωση, ευτυχώς, Ιβάν είναι να παραμείνουν μεταξύ τους ενωμένοι. ΟΛΟΙ. Δέλλας, Λύμπε, Ζήκος, Δημητριάδης, Μπάγεβιτς και όποιος άλλος πλαισιώσει το τιμ από οποιαδήποτε θέση. Τα κακά παραδείγματα που δεν πρέπει να ακολουθήσουν είναι πολλά. Μόλις αναλύσαμε ένα. Μεγάλη μέρα σήμερα. Κλείνουμε τα τέσσερα χρόνια. Περισσότερα στις 8 το απόγευμα, την ώρα της γέννησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002