Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Αυγούστου 13, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για έναν "πανίσχυρο Τίγρη" και μία "πανίσχυρη ΑΕΚ", γράφει η ΩΡΑ στο πρώτο της θέμα αναφέροντας: "Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πέτυχε το deal του αιώνα με τον ΟΠΑΠ. Στο απόγειο της επιχειρηματικής του πορείας πλέον, αφιερώνεται με όλες του τις δυνάμεις στο μεγάλο έργο ζωής που θέλει να δημιουργήσει και δεν είναι άλλο από μία πανίσχυρη ΑΕΚ στη γηπεδάρα της. Πολύ μεγάλη σημασία και για την ΑΕΚ που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου η συμφωνία για τον ΟΠΑΠ. Τέλος στο σάπιο καθεστώς εξάρτησης και στα... νταβατζιλίκια".

SPORTDAY
Το γεγονός ότι ο ΟΠΑΠ πέρασε στα χέρια του Μελισσανίδη τονίζεται στην εφημερίδα: "Στον Μελισσανίδη και την Emma Delta το 33% του ΟΠΑΠ", αναφέρει η εφημερίδα, ενώ για την προετοιμασία σημειώνεται: "Η δουλειά στο Πήλιο και τα φιλικά κρίνουν τις μεταγραφές".
LIVE SPORT
H στάση του Δέλλα απέναντι στους παίκτες του κυριαρχεί από την προετοιμασία: "Και γκάζια και μπράβο! Ο Δέλλας τα... έχωσε για τη χαλαρότητα, αλλά απένειμε τα εύσημα όταν είδε προσπάθεια". Για τον ΟΠΑΠ τονίζεται ότι πλέον "είναι στα χέρια του Τίγρη και επίσημα".
GOAL
Για έναν Δέλλα "σούπερ σταρ" κάνει λόγο η εφημερίδα γράφοντας για την παρουσία του προπονητή στην προετοιμασία:
"Αν ανατρέξει κάποιος σε προετοιμασίες της ΑΕΚ κατά το παρελθόν, θα έχει να θυμηθεί διάφορους πρωταγωνιστές. Βλέπετε, τα προηγούμενα χρόνια από το ρόστερ της Ενωσης παρέλασαν μερικοί από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στα ελληνικά γήπεδα: Ριβάλντο, Σκόκο και πολλοί άλλοι. Ακόμα μια διαφορά της φετινής περιόδου σε σχέση με το παρελθόν είναι πως το μεγάλο "αστέρι" της ΑΕΚ δεν βρίσκεται στο χορτάρι, αλλά στην άκρη του πάγκου. Ο Τραϊανός Δέλλας, καίτοι πραγματοποιεί την παρθενική του προετοιμασία ως πρώτος προπονητής μιας ομάδας, είναι ο σούπερ σταρ της Ενωσης.

Ούτε την περίοδο του "πολύ" Λορένθο Σέρα Φερέρ δεν υπήρχε τόσο κύρος στον πάγκο της ΑΕΚ. Διότι μπορεί ο -αλαζόνας σε πολλές περιπτώσεις- Ισπανός να είχε το κορυφαίο παράσημο του περάσματος από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αλλά απέναντί του είχε παίκτες με προσωπικότητα και σπουδαίες εμπειρίες όπως ήταν οι Λυμπερόπουλος, Εμερσον και αργότερα ο μέγας Ριβάλντο. Ο Δέλλας τώρα είναι το μεγάλο αστέρι. Αυτός που κάνει τη διαφορά, αυτός από τον οποίον υπάρχουν οι περισσότερες προσδοκίες για να βάλει την ΑΕΚ ξανά στις ράγες.
Αυτό που μπορεί να επισημάνει κάποιος στο ξεκίνημα της προπονητικής πορείας του Δέλλα (το περυσινό τραγικό πέρασμα από τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο δεν μπορεί καν να προσμετρηθεί) είναι πως δείχνει έτοιμος. Ξέρει τι να κάνει, είναι πολύ μελετημένος σε κάθε άσκηση που ζητά από τους παίκτες του. Εχοντας θητεύσει υπό τις οδηγίες κορυφαίων προπονητών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (Καπέλο, Ρεχάγκελ, Φερέρ, Σάντος), ο Δέλλας προσπαθεί και επιτυγχάνει μέχρι τώρα τον ιδανικό συνδυασμό χημείας. Δηλαδή, να είναι σε άλλες περιπτώσεις αυστηρός και σκληρός με τους παίκτες του και σε άλλες να αστειεύεται και να γυμνάζεται μαζί τους.
Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Δέλλα γίνεται ξεκάθαρος και από την ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ. Οι φίλοι της Ενωσης σε αρκετές περιπτώσεις δεν θα ασχοληθούν με τους παίκτες της ομάδας τους -πολλούς εκ των οποίων δεν τους ξέρουν καλά ακόμα- και ασχολούνται με τον Δέλλα. Αλλωστε, έστω και αν δεν είναι Ενωσίτης από κούνια, ο Δέλλας συνδέθηκε με αυτήν την ομάδα. Πιστεύει στο νέο πρότζεκτ, θέλει να είναι οδηγός και μπροστάρης στην προσπάθεια αναγέννησης και πείθει πως έχει τα εχέγγυα να το πετύχει..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002