Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαΐου 17, 2014

AΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ..

mikriFwnΗ αξιοπρέπεια ήταν ανέκαθεν προσόν εκείνων που χαρακτηρίζονται επίσης (και εξίσου) από ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ταπεινότητα. Προσώπων πιστών στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα τους αλλά και με πίστη στους ίδιους τους εαυτούς τους και προπάντων στη δουλειά τους, σίγουρα πάντως όχι προτέρημα συμφεροντολόγων και τυχοδιωκτών.

mikriFwnΤέτοιος είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Άνθρωπος που έφαγε (και συγχωρείστε μου την έκφραση αλλά αν δεν το γράψω θα σκάσω) τα «σκατά» στη Γ’ Εθνική, που πολεμήθηκε προτού ακόμα συμπληρωθεί ο Οκτώβριος, ο οποίος απαξιώθηκε αντιμετωπίζοντας τη μήνη και τον συμπλεγματισμό όσων ήθελαν να βλέπουν μόνο λάθη και να μην αναγνωρίζουν ποτέ την καλή πλευρά της δουλειάς του.
mikriFwnΤα αντιμετώπισε όλα όπως ακριβώς έπρεπε: Αντρικά! Και ως τέτοιος, μάγκας, άντρας και αξιοπρεπής θα αποχωρήσει εφόσον αποφασιστεί από την κεφαλή της ΑΕΚ ότι αυτή θα πρέπει να είναι η μοίρα του. Μην έχοντας ποτέ παραπονεθεί για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη ή έστω υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι σε όλα όσα συνέβαιναν ενώ εκείνος πετύχαινε να παραμένει αποστασιοποιημένος και να κάνει τη δουλειά του και μόνο αυτή!
mikriFwnΘα παραδώσει λοιπόν την έκθεσή του, αυτή για την οποία σας είχα γράψει από τις 11 του περασμένου Μαρτίου ότι έχει ήδη έτοιμη στο μυαλό του, και θα περιμένει την απόφαση. Το ποια ενημέρωση είχε για όσα γίνονταν με άλλους προπονητές ενώ εκείνος κουβαλούσε το σταυρό της Γ’ Εθνικής μαζί με παίκτες που πλήρωσαν εξίσου το μάρμαρο της κατηγορίας, πραγματικά δεν το γνωρίζω.
mikriFwnΑυτό που ξέρω είναι ότι εκείνος συνέχιζε να εργάζεται με συνέπεια, σοβαρότητα και αγάπη για αυτό που του ανατέθηκε αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που είχε ως συμμάχους. Με τον τρόπο αυτό ενίσχυσε τη θέση του και παρέδωσε μάθημα επαγγελματισμού. Στο κάτω κάτω της γραφής, αν οι ανώτεροί του είχαν ήδη αποφασίσει ότι δεν τους κάνει, τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει. Αν όμως όντως αμφιταλαντεύονται, τότε η στάση του θα εκτιμηθεί στα υπέρ του.
mikriFwnΑσχέτως τι πιστεύει ο κάθε ένας από εμάς για τον Δέλλα και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, εγώ προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την επιθυμία μαζί, να τους πω… ευχαριστώ! Ειδικά εκείνους που ασχέτως αν κατάφεραν να πείσουν ή όχι με την απόδοσή τους, ακολούθησαν την Ένωση στη Γ’ Εθνική αν και θα μπορούσαν να αγωνίζονται στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μπράβο τους, μαγκιά τους και παράσημό τους μαζί.
mikriFwnΕυχαριστώ και εκείνους που ήταν κατώτεροι των περιστάσεων αλλά τουλάχιστον προσπάθησαν. Τους ευχαριστώ όλους μαζί επειδή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν λειτούργησαν ως πραγματική οικογένεια, μακριά από διχόνοιες και εγωισμούς. Είχαμε καιρό να το δούμε αυτό στην ΑΕΚ και συνιστά ένα κέρδος, ένα… κάτι που πρέπει να κρατήσουμε και να θυμόμαστε με ικανοποίηση μέσα από αυτό το ενοχλητικό ταξίδι σε μέρη που δεν φανταζόμασταν ότι θα δούμε την αγαπημένη μας ομάδα ποτέ. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002