Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Μαΐου 28, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Μία και σήμερα έμεινε για να αρχίσει στην Βουλή η συζήτηση για το νόμο με τον οποίο θα χτιστεί το γήπεδο της ΑΕΚ. Νόμος που λογικά θα περάσει από την στιγμή που η κυβέρνηση είναι στην θέση της και έχει τους βουλευτές της και μάλιστα αυξημένους από... σπόντα. Είναι πολύ σημαντικό όμως να περάσει και με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι Αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και το μοναδικό κόμμα που είτε μόνο είτε με συνεργασίες μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική κυβερνητική λύση για την χώρα. Βλέποντας και ακούγοντας την κυρία Αυλωνίτου να μιλάει στην ΔΙΚΗ του ΣΚΑΊ χάρηκα για αρχή με το ότι ήταν ενημερωμένη. Παρότι ο Θωμαϊδής την ρώτησε για τα 20.000.000 που είχε... τάξει ο Σγουρός, ενώ έχουν εγκριθεί εδώ και μήνες από το Περιφερειακό συμβούλιο, και παρά την παρέμβαση ενός γραφικού μαϊντανού η κυρία Αυλωνίτου έδειξε να γνωρίζει καλά  το πόσο έχει προχωρήσει το θέμα της επιδότησης ενώ είπε κι αυτό που δύο μήνες δεν έλεγε ή μάλλον προσπαθούσε να διαψεύσει η κυρία Δούρου. Οτι τα χρήματα που έχουν ήδη εγκριθεί θα δοθούν. Τουλάχιστον ξεκαθάρισε πως δεν ήταν προεκλογική υπόσχεση αλλά επιδότηση αναπτυξιακού έργου, μεταξύ εκατοντάδων άλλων, που έχει εγκριθεί από πέρυσι τον Ιούνιο. Το αν θα θελήσει και το κυριότερο αν θα μπορεί η Δούρου να μην τα δώσει θα το δείξει ο χρόνος.
@ Η κυρία Αυλωνίτου πάντως έδειξε καλή διάθεση και επειδή είναι στέλεχος που έχει ασχοληθεί με το θέμα, ενόψει και της συζήτησης του νόμου στην Βουλή όπου θα έχει ενεργό ρόλο, τα όσα είπε είναι σημαντικά. Η καλή διάθεση και πρόθεση φαίνεται περισσότερο αν κάποιος δεί το βίντεο και τον τρόπο με τον οποίο μιλάει. Από αυτά που είπε το μοναδικό ανησυχητικό, αν το συνδυάσουμε και με τα λόγια του νέου δημάρχου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, είναι τα περί άλσους και προστασίας του περιβάλοντος. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη για να δούμε τι εννοεί το κόμμα όμως είμαι αισιόδοξος πως η καλή διάθεση που έδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωση του, ανεξάρτητα από το ότι δύο αυτοδιοικητικά στελέχη έκαναν τα δικά τους εξοργίζοντας μεγάλο μέρος του κόσμου, θα υπάρχει και την Πέμπτη και τελικά ο νόμος για το γήπεδο της ΑΕΚ θα στηριχτεί και στην πράξη.
@  Οι άλλοι δύο όροι που αποκάλυψε η κυρία Αυλωνίτου μόνο πρόβλημα δεν είναι. Η στάση Μετρό που ούτως ή άλλως είναι στο πρόγραμμα και αν με πίεση υλοποιηθεί γρηγορότερα ακόμη καλύτερα. Το άλλο με την προστασία της Ερασιτεχνικής είναι θέμα της... Ερασιτεχνικής. Θα το λύσει εσωτερικά η οικογένεια της ΑΕΚ με τα εκλεγμένα όργανα της και σύμφωνα με το καταστατικό. Αλλωστε ότι προβλέπει ο νόμος έχει την σύμφωνη γνώμη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Αν δεν έχει την σύμφωνη γνώμη κάποιων πρώην μελών του ΔΣ, δεν μπορεί να γίνει κάτι. Τα μέλη ψήφισαν λιγότερο από ένα χρόνο πριν και η διοίκηση που αποφασίζει τους εκφράζει.
@ Με το Καραϊσκάκη, που ανέφερε η κυρία Αυλωνίτου για να εξηγήσει τι εννοεί με την προστασία και τα δικαιώματα του Ερασιτέχνη, πάντως δεν υπάρχει καμία σχέση αφού αυτό ήταν πριν χαριστεί, ουσιαστικά, στον Κόκκαλη ιδιοκτησίας της ΕΟΕ και στον στίβο του προπονούνταν αθλητές Εθνικών ομάδων, γειτονικών σωματείων και όχι μόνο του Ολυμπιακού. Αυτοί πετάχτηκαν έξω και έμειναν άστεγοι αφού ουδέποτε τηρήθηκε η υπόσχεση για κατασκευή προπονητηρίου στίβου σε κοντινό σημείο. Αυτά. Κρατάμε την θετική διάθεση και περιμένουμε. Αυτό είναι το επόμενο βήμα. Ενα πολύ μεγάλο βήμα. Και μετά βλέποντας και κάνοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002