Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ
"Αποφασίζει για Κουρμπέλη" είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας που ασχολείται κυρίως με τα μεταγραφικά. Από κοντά και η συνέχεια του σήριαλ Κατσουράνη για τον οποίο σύμφωνα με την ΩΡΑ επιμένει ο ο Λύμπε. Σε ότι αφορά την επίθεση η ΩΡΑ αναφέρει: Θέλει Παπαδόπουλο, αρέσει ο Κούζβικ, ανοιχτό του Λάζοβιτς.
Αναφορά βέβαια γίνειται και στο ότυι ξεκινάει η συζήτηση στη Βουλή για την Αγιά Σοφιά.  Τέλος υπάρχει και χτύπημα όπως και αφιέρωμα για 561 χρόνια από την Άλωση της Πόλης.
Goal

"Μάχη για την Αγιά Σοφιά" είναι ο τίτλος της εφημερίδας που έχει πρώτο θέμα σήμερα την ΑΕΚ και συμπληρώνει πως στη Βουλή χτυπάει η καρδιά της ΑΕΚ αφού σήμερα ξεκινά η συζήτηση για το ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής που αφορά και το νόμο για το γήπεδο. Στο θέμα Λάζοβιτς ρίχνει το κύριο βάρος σε ότι αφορά τα μεταγραφικά με τίτλο: Τελειώνει του Λάζοβιτς, στην τελική ευθεία οι επαφές ενώ φιλοξενεί και συνέντευξη του πρώην άσου της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΑΕΚ. Επειτα από μήνες επίπονης δουλειάς και σημαντικών κινήσεων, έπειτα από την «παγωμάρα» που έφερε το αποτέλεσμα των εκλογών, το θέμα του νέου γηπέδου φτάνει στον πρώτο μεγάλο σταθμό. Από σήμερα ξεκινά στη Βουλή η συζήτηση για το νέο ρυθμιστικό σχέδιο Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο οποίο περιλαμβάνεται και η νομοθετική ρύθμιση για το γήπεδο της ΑΕΚ. Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας το θέμα θα έρθει προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής και στην Ενωση φιλοδοξούν να έχουν πλέον νόμο στα χέρια τους.
Στην ΑΕΚ θεωρούν σημαντικό το ζήτημα της συναίνεσης. Παρά την ανησυχία που υπάρχει, στην ΑΕΚ έχουν ενημερωθεί από κορυφαίες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ πως δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να ψηφίσει (τουλάχιστον) επί της αρχής το νομοσχέδιο και ενδεχομένως να θέσει κάποιες προτάσεις για βελτιωτικές κινήσεις.
Οπως σας ενημερώσαμε από χθες, στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως δεν υπάρξει καν ζήτημα. Διάθεση συναίνεσης υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν πως στην ΑΕΚ εξετάζουν την προοπτική άμεσης συνάντησης με τον νέο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Αρη Βασιλόπουλο, ώστε να αμβλυνθούν οι αντιρρήσεις.
Εάν υπάρξει πνεύμα συνεργασίας, θα πέσουν στο κενό κινήσεις όπως αυτή που εμφανίστηκε χθες με την επωνυμία «Πρωτοβουλία κατοίκων για την προστασία του άλσους» (με άγνωστη ταυτότητα και εύρος συμμετεχόντων).
Προανήγγειλαν μάλιστα συγκέντρωση απόψε στο πνευματικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, ώστε να συζητήσουν τους κινδύνους του νόμου και να επιλέξουν τρόπο αντίδρασης. Η προσφυγή στο ΣτΕ θεωρείται αρκετά πιθανή, αλλά αν η ΑΕΚ έχει νόμο και ισχυρή δύναμη, τότε εκτιμάται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.


Sportday
"Στη Βουλή από σήμερα η Αγιά Σοφιά" είναι είναι το χτύπημα  της εφημερίδας για την ΑΕΚ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Σήμερα αναμένεται να αρχίσει στο Κοινοβούλιο, στη διαρκή επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου η συζήτηση για το νομοσχέδιο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η ρύθμιση που σχετίζεται με το γήπεδο που θέλει να χτίσει η ΑΕΚ.

Βάσει προγράμματος θα χρειαστούν τέσσερις συνεδριάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 10 Ιουνίου και ύστερα θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια. Οι άνθρωποι της 'Ένωσης έχουν λάβει θετικά μηνύματα και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις που κάνουν ότι όλα θα πάνε καλά.

Το ότι θα περάσει από τη Βουλή η ρύθμιση κάνει τους «κιτρινόμαυρους» να πιστεύουν ότι πάνε όλα καλά και με τις άδειες. Διότι το συγκεκριμένο θέμα της ρύθμισης είναι το τελευταίο... εμπόδιο πριν τις άδειες, για τις οποίες «τρέχουν» από τώρα στην ΑΕΚ, αλλά δεν μπορεί να υπολογίσει κανείς πότε θα βγει άκρη. Ίσως στα μέσα Ιουλίου, αλλά ασφαλή εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει.

Το θέμα είναι ότι οι διαδικασίες για την «Αγια-Σοφιά» έχουν μπει στην τελική ευθεία.
Livesport
"Λάζοβιτς ή Παπαδόπουλος" είναι το δίλημμα της ΑΕΚ για φορ γράφει η Livesport. Αναφορά στην πρώτη σελίδα γίνεται και για την έναρξη εργασιών της Βουλής για το νομοσχέδιο του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002