Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Μαΐου 28, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Θα αργήσουμε λίγο να επιστρέψουμε στην καθαρή μπάλα. Ακόμη οι εκλογές είναι το θέμα της επικαιρότητας για την ΑΕΚ σε συνδυασμό με τον Νόμο του οποίου η συζήτηση αρχίζει την Πέμπτη στη Βουλή. Δούρου και Βασιλόπουλος μίλησαν χθες πρώτη φορα σαν νικητές. H Δούρου μίλησε γενικόλογα και δεν δεσμεύτηκε για κάτι αλλά ούτε τα έβαλε με τα ...20.000.000 ευρω. Τη ρητορική ερωτηση: "Γιατί να μη βοηθήσουμε ΑΕΚ και ΠΑΟ για τα γήπεδα τους;" την εκλαμβάνω ως θετική. Το ότι όμως η διαφορα στον Πειραιά με την απίστευτη στήριξη που ειχε από τους ψηφοφόρους του Πειραιά νικητή και του Παναγιώταρου σύμφωνα με στοιχεία των exit poll έκρινε ουσιαστικά το αποτέλεσμα αλλά και ο απρόκλητος πόλεμος που άνοιξε με το γήπεδο της ΑΕΚ σε συνδυασμό με τα θαλασσινά στον Γιάννη, μόνο ήσυχο δεν μπορούν να με αφησουν για το μέλλον. Μέρα με τη μέρα θα αποκαλύπτονται όλα.
Σε ό,τι αφορά τον Βασιλόπουλο της παράταξης Μάλλιου, αυτός είναι από πίσω και καθοδηγεί τον νεαρό δήμαρχο σαν μέντοράς του και ιστορικός αρχηγός της Δύναμης Πολιτών, ήταν αναμενόμενες οι δηλώσεις του. Μίλησε 48 λεπτα στο ραδιόφωνο και πήρε μια πρώτη γεύση για το τι σημαίνει ΑΕΚ. Αν δεν υπήρχε η ΑΕΚ στην πόλη του το πολύ να μίλαγε σε κανένα διαδυκτιακό σταθμό της Φιλαδέλφειας, σίγουρα όχι σε τέτοιας εμβέλειας μέσο. Ηταν δεδομένο πως θα συνέχιζε λοιπόν να ζητάει αλλαγές στο σχέδιο που σε δυο μέρες μπαινει στη Βουλή για συζήτηση και το κόμμα που τον έβγαλε δήμαρχο με τη στήριξη του έχει δεσμευτεί γραπτώς πως θα το στηρίξει τουλάχιστον επί της αρχης.
Αφού τα έλεγε πριν και κέρδισε τις εκλογές σιγά μη σταμάταγε τώρα. Μάλιστα το σχέδιο που θα γίνει νόμος του κράτους το συνέκρινε και με το ... μνημόνιο. Λέγοντας πως οι Βουλευτές που ψηφισαν τα μνημόνια και κατέστρεψαν τη χώρα σιγά μη ...διαβάσουν το σχέδιο νόμου για το γήπεδο. Ωραία ιδέα έχει για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κι αυτοί θα το ψηφίσουν σύμφωνα τουλάχιστον με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος. Θέλει πάρκινγκ 3000 θέσεων και μάλιστα χθες προέτρεψε την ΑΕΚ να αγορασει γύρω οικόπεδα και να φτιάξει επιπλέον πάρκινγκ προτείνοντας να γίνει και υπόγειο. Θέλει να κοντύνει το γήπεδο επειδή ξεπερνάει το ύψος του προσφυγικού συνοικισμού.
Και βέβαια είναι και τα στρέμματα που παίρνει ΑΕΚ και βέβαια από 6 τα έκανε 5μιση χθες σαν δείγμα καλής θέλησης. Δύο μέρες πριν την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή που θα κάνει το σχέδιο της Αγιάς Σοφιάς νόμο του κράτους ο εκλεκτός του Φιλαδελφιώτικου λαού ζητάει να αλλάξει. Μετά από ένα χρόνο δουλειάς, εξόδων και βέβαια προσμονής ήρθε ο Βασιλόπουλος που απαρνήθηκε τον Ολυμπιακό, χωρίς να ξέρει καν το περιεχόμενο του νόμου, όπως φάνηκε με αυτά που είπε περί φυτέματος σε άλλο μέρος δέντρων που ήδη προβλέπεται στο νόμο, να ζητήσει να φτιαχτεί άλλο σχεδιο με τις δικές του, και σιγουρα του μεγάλου οικολόγου Μάλλιου, προτάσεις.
Έτσι έχει η κατάσταση λοιπόν. Ετσι διαμορφωθηκε με την ψήφο του λαού της Φιλαδέλφειας. Παρόλα αυτά πιστεύω, σε αντίθεση με πολλούς που σεβομαι και κατανοώ την άποψη τους, πως η Φιλαδελφεια θέλει την ΑΕΚ και το γήπεδο της. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι πολίτες το επιθυμούν αυτό. Και στο κάτω κάτω δεν θα χαρίσουμε τη Φιλαδέλφεια σε κανέναν. Οι χιλιάδες Ολυμπιακοί της Φιλαδελφειας που ψήφισαν Βασιλόπουλο είναι στο μυαλό του Νικολακόπουλου που επειδή είναι έξυπνος το γράφει βασικά για να πικάρει. Μπορεί να υπάρχουν Ολυμπιακοί σύμβουλοι, με πιο ενεργό από ότι μου έχουν πει κάποιον Ζαμπετάκη, μπορεί κι ο δημαρχος να ήταν Ολυμπιακός μικρός αλλά δεν χαριζουμε τους ψηφοφόρους του στον Ολυμπιακό.
Θέλει το γήπεδο η Νέα Φιλαδέλφεια. Μην ξεχνάμε πως στον πρώτο γύρο όλοι οι συνδυασμοί που ήταν υπέρ του σχεδίου της Αγιά Σοφιάς χωρίς αλλά συγκέντρωσαν πάνω από 70%. Ο Βασιλόπουλος παροτι είχε την κομματική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, που στις Ευρωεκλογές σάρωσε στην πόλη με 32%, πήρε με το ζορι το 18%. Τη δεύτερη Κυριακή έπεισε τον κόσμο πως θέλει και αυτός το γήπεδο ούτε μια φορα δεν είπε τις ...προτάσεις του. Σε συνδυασμό με τις αδυναμίες και τα προβλήματα που ειχε η υποψηφιότητα Γεωργαμλή κατάφερε να κερδίσει. Ξανάρχισε το ποίημα από χθες πάλι. Πρεπει να έχει όμως στο μυαλό του πως η πλειοψηφία της πόλης του περιμένει την ανάσταση της μέσω του γηπέδου. Με θέσεις εργασίας που ούτε για αστείο δεν μπορεί να δημιουργήσει αυτός ή οποιοσδήποτε άλλος δήμαρχος στην πόλη. Με το Μουσείο της Προσφυγιάς που θα φερνει ποιοτικό κόσμο στην πόλη σε καθημερινή βάση. Με τη χαρά της Κυριακής που θα επιστρέψει στις τοπικές επιχειρησεις. Με την αναβάθμιση του άλσους που θα γίνει κυρίως με έξοδα της ΑΕΚ. Μια καλή κουβέντα δεν είπε για όλα αυτά χθες στην μαραθώνια ραδιοφωνική συνέντευξη. Μόνο τις ... προτάσεις του και το πολιτικάντικο "θέλουμε το γήπεδο, η ΑΕΚ είναι κομμάτι της Φιλαδέλφειας". Και στο τέλος για τον ...Ντέταρι. Παρεμπιπτόντως Αρη το 87΄ ο Ντέταρι έπαιζε στην Αϊντραχτ. Πάντως τόσο με την αφιέρωση της Κυριακής όσο και με αυτά που ειπε χθες ο δήμαρχος περι μη ... γαυροποίησης του λαού της Φιλαδέλφειας έδειξε πως μάλλον έχει επαφή με δικούς μας και τους ακούει. Ας τους ακούσει σε όλα λοιπόν γιατί πρώτοι αυτοί θα του ζητήσουν τον λόγο αν φτάσει στα άκρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002