Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαΐου 10, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..!!

@ Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Σήμερα η Βασίλισσα επιστρέφει και τυπικά στην θέση της και ΠΡΕΠΕΙ να μείνει εκεί ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Σήμερα είναι το επιστέγασμα μίας προσπάθειας δύο ετών που φτάνει στο τέλος. Δύο χρόνια πολύ δύσκολα με την ομάδα να έχει ήδη μια αποτυχημένη χρονιά στην Α2, με διοίκηση Γεωργαντζόγλου, και να έχει πέσει στην Β Εθνική. Εκεί που όλοι σε ξεχνάνε. Ευτυχώς δεν την ξέχασαν όλοι την Βασίλισσα. Και κυρίως δεν την άφησαν αυτοί που ανέλαβαν την  ευθύνη και έβαλαν και τα λεφτά, για να μην ξεχνιόμαστε. Ολη η ιστορία από την αρχή μέχρι σήμερα, που είναι το τέλος, ήταν ένα ρίσκο. Κάποιοι άνθρωποι το πήραν και το έφεραν σε πέρας. Επέλεξαν προπονητή και στήριξαν την επιλογή τους σε όλες τις δύσκολες στιγμές, Επέλεξαν παίκτες που κατάφεραν να γίνουν ομάδα και όλοι, και των δύο ετών, πρόσφεραν στο τελικό αποτέλεσμα. Επειδή το αποτέλεσμα μετράει είναι ΟΛΟΙ πετυχημένοι. Κοτσάτος, Αλεξίου, Ζιάγκος, παίκτες... φροντιστές, ο Σταυράκης ο αδερφός μου, ο Γιώργος Νικολάου που δεν άφησε την ομάδα λεπτό να νιώσει πως παίζει, από προβολή τουλάχιστον, σε χαμηλότερη κατηγορία και μας έκανε όλους μάγκες, ο μικρός Χήνας και βέβαια τα παιδιά που δεν αφήνουν την ΑΕΚ μόνη ούτε εκεί που και η ίδια δεν ξέρει ότι... παίζει. Σε αυτούς και σε κάποιους που σίγουρα δεν ανέφερα ονομαστικά αλλά ξέρουν ποιοι είναι ανήκει η σημερινή μέρα. Οι υπόλοιποι ήμαστε καλεσμένοι τους. Οχι σε γιορτή γιατί η ΑΕΚ δεν μπορεί ποτέ να γιορτάζει άνοδο. Ας πούμε στην τελετή της αποκατάστασης της ιστορίας. Που ξεκινάει σήμερα στις 11 στον Κόκκινο Μύλο για να μάθει τα νέα ο παντοτινός αρχηγός μας. Επιστρέψαμε. ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.
@ Χθες ήταν μια μεγάλη μέρα για το μεγαλύτερο όνειρο μας. Το γήπεδο μας. Οι καλύτερες βέβαια μέρες έρχονται. Με την ψήφιση του νόμου, με την έναρξη των εργασιών και η πιο υπέροχη μέρα, αυτή των εγκαινίων, που μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να έχουμε υγεία για να την ζησουμε. Ενα ένα όμως τα βήματα. Είμαι σίγουρος πως το έργο θα προχωρήσει επειδή η ΑΕΚ είναι πλέον σοβαρή, δυνατή και θα έχει τα χρήματα για να το κάνει. Μέχρι όμως το παιχνίδι να είναι 100% στα χέρια της ΑΕΚ πρέπει να τελειώσει η δουλειά στην Βουλή. Χάθηκε σχεδόν ένας μήνας τσάμπα επειδή το Ρυ8μιστικό σχέδιο Αττικής - Θεσσαλονίκης καθυστέρησε να κατατεθεί. Οτι έγινε έγινε, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και οι λόγοι της καθυστέρησης σε τίποτα δεν είχαν να κάνουν με την ΑΕΚ. Τώρα περιμένουμε ΠΡΑΞΕΙΣ από τα πολιτικά κόμματα. Η κυβέρνηση πρέπει να φροντίσει ώστε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση. Οι επιτροπές να οριστούν όσο το δυνατό πιο κοντά αμέσως μετά τις 28 Μαϊου που ανοίγει ξανά η Βουλή. Στο χέρι τους είναι να έχει τελειώσει το θέμα σε μία εβδομάδα άντε το πολύ να χρειαστεί και μια δεύτερη. Μπορούν όμωςνα φάνε άλλο ένα μήνα κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Κύριε Σαμαρά ο κόσμος της ΑΕΚ απλά περιμένει τα αυτονόητα. Μιλάμε για έργο ζωής που το θέλουν όλοι. Κι όσο το θέλει η ΑΕΚ άλλο τόσο το θέλει και η Φιλαδέλφεια για πολλούς λόγους.
@ Σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, κι αφού όπως φαίνεται η Δούρου έχει ένα δικό της μπαϊράκι οπότε δεν πρέπει να λαμβάνουμε σαν θέσεις του κόμματος της αυτά που λέει, αυτό που περιμένουμε είναι απλά να τηρήσει αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί γραπτώς. Υπενθυμίζω απόσπασμα από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ της 1ης Απριλίου 2014: «Εφόσον κατατεθεί και συζητηθεί στη Βουλή το σχετικόνομοσχέδιο θα στηρίξει τη κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και, εφόσονχρειαστεί, θα υποβάλλει βελτιωτικές προτάσεις για τη πλήρη διασφάλιση των συμφερόντων τηςερασιτεχνικής ΑΕΚ και για τη καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων στην ευρύτερηπεριοχή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προβεί ούτε προτίθεται να προβεί σε καμιά ενέργεια ή πολιτικήπρωτοβουλία κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια".
@ Με λίγα λόγια. Οπως λέει η ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει το Νομοσχέδιο για την κατασκευή του γηπέδου και βέβαια δεν θα κάνει καμία προσφυγή στο ΣΤΕ όπως μας έχει... συνηθίσει σε δεκάδες έργα. Οταν βγήκε η ανακοίνωση ήξεραν τα πάντα για τον νόμο που ήταν σε δημόσια διαβούλευση από τον  Φεβρουάριο οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για οποιοδήποτε κωλοτούμπα. Αυτός ο νόμος που δεσμεύτηκαν ΓΡΑΠΤΩΣ πως θα στηρίξουν, αυτός κατατέθηκε χθες. Ξεκάθαρα πράγματα. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002