Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Από αύριο η ΑΕΚ... 2014-2015", γράφει στο πρώτο της θέμα η ΩΡΑ συμπληρώνοντας: "Προσκλητήριο στα Σπάτα για όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ που δεν έχουν πλέον υποχρεώσεις με τις τωρινές ομάδες του. Πρώτη για Αραβίδη, Λαμπρόπουλο, Ντούνη, Ανέστη, Φαγιέ, Κολοβέτσιο, Μπακάκη και Σβάρνα. Θα λείπουν μόνο οι Μάνταλος, Ζόριτς για τους οποίους συνεχίζεται η σεζόν και ο Σαρρής λόγω στρατιωτικής θητείας".

SPORTDAY
Για το νέο ρόστερ γράφει με τη σειρά της και η SD, η οποία αναφέρει πως θα υπάρξει επαφή και με τον νέο δήμαρχο στη Φιλαδέλφεια.

LIVE SPORT
Για τη σιγουριά που επικρατεί στην ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου, αναφέρει η SD: "Δεν άρεσε στην ΑΕΚ η εκλογή Βασιλόπουλου στη Ν. Φιλαδέλφεια, αλλά δεν ανησυχεί. Βεβαιότητα στην Ένωση ότι δεν κινδυνεύει το γηπεδικό πρότζεκτ της Αγιά Σοφιά. Ο νέος δήμαρχος δεν είχε πάρει ξεκάθαρη θέση για την Αγιά Σοφιά".

GOAL
"Καμία ανησυχία", για το γήπεδο γράφει και το Goal. Από εκεί και πέρα γινεται αναφορά στα μεταγραφικά. Αναλυτικά:
"Θέμα ημερών είναι πλέον η επικείμενη μεταγραφική σύσκεψη στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η απουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Μόσταρ της Βοσνίας τρενάρει προς το παρόν όλες τις εξελίξεις που αφορούν τις κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την επιστροφή του εκτελεστικού διευθυντή της Ενωσης από την πατρίδα του.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ο Μπάγεβιτς αναμένεται στην Ελλάδα το πρωί της Τρίτης. Οπότε, είτε την ίδια μέρα είτε την επομένη (Τετάρτη), οι Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος και Δέλλας θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα αποφασίσουν για το πώς θα κινηθεί η ομάδα μέσα στον Ιούνιο.
Ουσιαστικά και από τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποκτήσει 11 ποδοσφαιριστές, τα επόμενα μεταγραφικά τους χτυπήματα δεν θα είναι πολλά. Η ΑΕΚ έχει στόχο την απόκτηση δύο επιθετικών, ενός αριστερού μπακ, ενός αριστερού χαφ και ενός αμυντικού μέσου. Στη λίστα υπάρχουν πολλά ονόματα και ο σκοπός της σύσκεψης αυτής είναι να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα και να παρθεί η οριστική απόφαση για το πού θα... χτυπήσει η Ενωση.
Από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ είναι οι Κατσουράνης, Κοροβέσης, Κουρμπέλης, Μπρίτο, Τζιμπούρ, Λάζοβιτς. Το έδαφος είναι πρόσφορο, όμως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει συμφωνία με όλους, αλλά με κάποιους από αυτούς.
Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να προταθούν ή να προστεθούν και άλλα ονόματα στο τραπέζι. Αλλά αυτό που είναι ηλίου φαεινότερον είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν να προχωρήσουν σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών που μπορούν άμεσα να βοηθήσουν την ομάδα και που γνωρίζουν πολύ καλά τόσο τις δυσκολίες του ελληνικού πρωταθλήματος όσο και τα δύσβατα μονοπάτια της Football League.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΒΕΣΗ
Στο χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η απόκτηση του Νίκου Κοροβέση. Οπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν κανένα εμπόδιο, αν τελικά ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης ανάψει το πράσινο φως για τον νεαρό αριστερό μπακ-χαφ. Οι τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο των Ιωαννίνων αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ιταλικές ομάδες, χωρίς ο Γιώργος Χριστοβασίλης να έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση. Ουσιαστικά, η τελική κίνηση για τον Κοροβέση θα αποφασιστεί μετά τη μεταγραφική σύσκεψη των ανθρώπων της ΑΕΚ μέσα στην εβδομάδα, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.
ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Ο ΜΟΥΓΚΟΣΑ
Το όνομα του Στέφαν Μουγκόσα παραμένει στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και μάλιστα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν έντονα τους ανθρώπους της ομάδας. Ο νεαρός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μαυροβουνίου βρίσκεται υπό παρακολούθηση, καθώς θεωρείται μία αξιόλογη λύση. Αν και στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Μπούντουτσκνοστ δεν βρήκε δίχτυα (1-3), ωστόσο η παρουσία του ήταν θετική. Οι υποχρεώσεις του με τη Μλάντοστ ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου, τελευταία αγωνιστική, οπότε και οι εξελίξεις με την ΑΕΚ θα είναι άμεσες. Με την προϋπόθεση ότι ο Μουγκόσα θα παραμείνει στόχος των «κιτρινόμαυρων» και μετά την επερχόμενη μεταγραφική σύσκεψη του συλλόγου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002