Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαΐου 15, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Οπως απέδειξαν τα πρωτα 20 λεπτά αλλά και όλη η εξέλιξη του αγωνα με τους αφορητους τσαμπουκάδες του χωριού, καλά κάναμε και λέγαμε δυο μέρες για το παιχνίδι αυτό. Τώρα αν κάποια ομάδα που ειναι να περάσει τα Ζωνιανά δεν κερδίσει την άλλη εβδομάδα ας πέσει κι ας σωθεί ο Ερμής... Η ΑΕΚ αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε. Θα ήταν ότι το χειροτερο για την ΑΕΚ στο φινάλε του εφιάλτη της σε αυτή την κατηγορια, που τον ζήσαμε και χθες σε όλο του το μεγαλειο, να μας έμενε και το ότι με αρνητικό αποτέλεσμα σωσαμε... ομάδα. Από εδώ και πέρα ας γίνει ότι είναι να γινει. Μια τρελή που λέγαμε και στον στρατό έμεινε έμεινε και για μένα το μεγαλυτερο ενδιαφέρον της τελευταίας αγωνιστικής, που ειναι την ημέρα της γιορτής μου, είναι το να είναι όλα ιδανικά για να δει πρώτη φορα ζωντανά στο γήπεδο την ΑΕΚ η κόρη μου. Κι ετσί για μένα θα είναι διπλή γιορτή, η ονομαστική και το "βάπτισμα". Τριπλή δεν θα είναι βέβαια και ευτυχώς έτσι σκέφτονται όλοι. Ούτε φέτος ούτε του χρόνου. Γιορτη θα είναι μόνο όταν το σηκώσουμε στο σπίτι μας. Το μεγάλο τρόπαιο. Το μόνο που διεκδικούσαμε από την ημέρα που οι Αγιοι άνθρωποι έφτιαξαν την ΑΕΚ.
@ Δεν περιμέναμε να δούμε σούπερ μπάλα προτελευταία αγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα που έπεφτε και που ο τσαμπουκάς είναι στο dna της αλλά είδαμε μια ΑΕΚ να νικάει και να αντέχει και την κλωτσιά οπότε ευχαριστημένοι είμαστε. Οπως είπε κι ο Τράι τα συμπεράσματα έχουν ήδη βγει. Για όλους και για όλα. Σίγουρα πάντως η ομάδα είδε το παιχνίδι πολύ πιο σοβαρά από το προηγούμενο και μπράβο στον Δέλλα που έπιασε την διαφορετικότητα του συγκεκριμένου αγώνα και έβαλε από έναν έμπειρο σε κάθε γραμμή και στο τέλος με τον Γεωργέα κλείδωσε το παιχνίδι. Επίσης μπράβο στον διαιτητή που δεν μάσησε. Ετσι πρέπει να είναι οι διαιτητές σε αυτά τα παιχνίδια. Αλλιώς οι... μισοί θα γυρίζανε με φορεία. Μιλάμε για πολύ κλωτσιά. Ο Ντούνης μου άρεσε πάλι, τα πλάγια μπακ λίγα πράγματα. Το κεντρικό δίδυμο πήγε καλά γιατί ευνόησε βέβαια και το παιχνίδι των άλλων. Το κέντρο έκανε τα αυτονόητα, ο Πλατέλλας λίγα πράγματα αλλά η παρουσία του ήταν μήνυμα που το πήραν κι αυτή την φορά ο Ράμα δεν ήταν μόνο σκόρερ αλλά και πιο σοβαρός. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι με όλους. Η νέα ΑΕΚ όμως του χρόνου που πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να βγάλει και κορμό Α Εθνικής τουλάχιστον σε επίπεδο 18αδας χτίζεται αλλού. Και κακά τα ψέματα λίγοι από αυτούς που έπαιξαν χθες χωράνε. Σημασία πάντως έχει πως αυτό που έπρεπε να κάνουν το έκαναν. Και πάμε να φύγουμε γρήγορα. Σε μια εβδομάδα.
@ Σημαντικές εξελίξεις θα έχουμε στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Ο Αλέξης Αλεξίου θα μπει μπροστά όπως δείχνουν τα πράγματα. Ο Κωστάτος δεν φεύγει φυσικά, θα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στο μπάσκετ που του χρόνου έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις. Η Ερασιτεχνική όμως έχει πολύ δουλειά. Πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και δεν συζητώ μόνο για την νέα ΠΑΕ και την ΚΑΕ αλλά και τα διαδικαστικά του γηπέδου. Είναι κι αυτά που έπρεπε να έχουν ήδη και δεν έγιναν. Ποτέ όμως δεν είναι αργά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002