Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαΐου 09, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
To θέμα του γηπέδου κυριαρχει στο πρώτο θέμα της "ΩΡΑΣ" σήμερα: "Όχι απλά δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία, αλλά στην ΑΕΚ ασχολουνται μόνο με τα πρακτικά ζητήματα της έναρξης των εργασιών. 1000% ψήφιση, άδειες, έργα, αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές. Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας:
"Μετά την αρχική «παγωμάρα», η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθειά της να τακτοποιήσει όλα τα θέματα που θα την απασχολήσουν αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην ΑΕΚ δεν επικρατεί κατήφεια. Μπορεί ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης να ήθελε να είχαν ξεκινήσει προ πολλού τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, όμως ξέρει καλύτερα απ' όλους ότι δεν περνούν τα πάντα από το χέρι του. Γι' αυτό τον λόγο άλλωστε κανείς στην ΑΕΚ δεν υποδέχτηκε με μεγάλη απογοήτευση την είδηση της καθυστέρησης της ψήφισης του νομοσχεδίου που θα οδηγήσει στην έκδοση των οικοδομικών αδειών της «Αγια-Σοφιάς». Εξάλλου είναι ξεκάθαρο πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πάρα πολλές αποστολές να φέρουν εις πέρας μέχρι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα: να πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο.
Ικανοποίηση για την δική της ετοιμότητα
Μπορεί το υπουργείο ΠΕΚΑ να μην κατάφερε να φέρει στη Βουλή το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας - Θεσσαλονίκης στο οποίο υπάγεται και το νομοσχέδιο που αφορά την ΑΕΚ, όμως στην «Ένωση» υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να είναι έτοιμοι πολύ πριν την ώρα τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως ο ηγέτης της «Ένωσης», Δημήτρης Μελισσανίδης, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του στη «Δικέφαλος 1924» αλλά και με τους Δημήτρη Ανδριόπουλο και Θανάση Κυρατσού, μοιράζοντάς τους κατά καιρούς συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τον «Τίγρη» να επιζητά απ' όλους τους συνεργάτες του να μην εφησυχάζουν. Μπορεί όσον αφορά στα διαδικαστικά η ΑΕΚ να μην μπορεί να κάνει κάτι άλλο και να είναι υποχρεωμένη να περιμένει το πέρας των εκλογικών αναμετρήσεων, ωστόσο υπάρχουν μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που χρειάζονται προετοιμασία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως από τη στιγμή που θα σκαφτούν τα θεμέλια της «Αγια-Σοφιάς» η ΑΕΚ θα πρέπει να φέρει εις πέρας μια σειρά ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με την εμπορική «οχύρωση» του έργου όσο και με τα πρακτικά ζητήματα της έναρξης των εργασιών.
«Ελπίζουμε για το καλύτερο, προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο»
Από εκεί και πέρα, άνθρωποι της «Ένωσης» επισημαίνουν ότι δεν τους προκάλεσε και μεγάλη έκπληξη το γεγονός πως εν τέλει υπήρξε καθυστέρηση λόγω των εκλογών. Το μότο της ΑΕΚ τούτη την περίοδο, μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για τη χώρα, είναι ότι υπάρχει πάντοτε ελπίδα για το καλύτερο δυνατό σενάριο αλλά πάντα προετοιμάζεται για το χειρότερο, έτσι ώστε να μην χαθεί ούτε λεπτό σε αυτή την προσπάθεια. Πάντως είναι σαφές πως οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν αυτή την εξέλιξη, παρ' όλο που πίεσαν προς όλες τις κατευθύνσεις για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.
Δεν ήταν δική της η ευθύνη
Μπορεί να υπήρξε ένας εκνευρισμός και μια δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση, ωστόσο όλοι στην ΑΕΚ αναγνωρίζουν ότι δεν αποτελεί δική της ευθύνη το γεγονός αυτό. Από την άλλη όμως δεν κρατούν... κακία και στην Πολιτεία αφού ξέρουν πως λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα και στην ελληνική πολιτική σκηνή, ενώ αντιλαμβάνονται πλήρως και τις συγκυρίες στις οποίες λαμβάνει χώρα αυτή η τόσο μεγάλη προσπάθεια.
Σιγουριά για έναρξη μετά τις ευρωεκλογές
Από εκεί και πέρα «κλείνουν» τ' αυτιά τους στην ΑΕΚ στην καταστροφολογία και στον πεσιμισμό και τονίζουν με σιγουριά ότι τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου θα ξεκινήσουν μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα μετά το πέρας των ευρωεκλογών. Δεν δίνουν την παραμικρή έμφαση στο τι λέγεται εντός και εκτός οικογένειας της ΑΕΚ αλλά και στην χαιρεκακία των αντιπάλων για το γεγονός της καθυστέρησης".

SPORTDAY
Η εφημερίδα επιλέγει να κάνει "ταμείο" σχετικά με τη σεζόν που φεύγει αναλύοντας τα θετικά και τα αρνητικά, στην ΑΕΚ.
LIVE SPORT
Για το "μοναχικό αντίο" στην Βασιλική Καραγιάννη, γράφει η LS: "Λίγες, δυστυχώς, οι προσωπικότητες από τον χώρο της ΑΕΚ που αποχαιρέτησαν τη "Μεγάλη Κυρία" του συλλόγου, Βασιλική Καραγιάννη". Στο θέμα του γηπέδου σημειώνεται πως "πάνε για Ιούνιο οι μπουλντόζες στη Φιλαδέλφεια".
GOAL
Για τον Ράφικ Τζιμπούρ επιλέγει και γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η εφημερίδα Goal: "Γρίφος με Τζιμπούρ", αναφέρει και προσθέτει: "Ψάχνονται στην Ένωση να δουν τι τελικά ισχύει με το συμβόλαιό του, αν και αργά χθες πηγές από τον Ολυμπιακό ανέφεραν ότι ισχύει ό,τι είχε ειπωθεί από τον Ιανουάριο. Ο Αλγερινός υποστηρίζει ότι μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος, αλλά πληροφορίες από την Αγγλία θόλωσαν το τοπίο, καθώς ανέφεραν ότι ο παίκτης είναι δανεικός και δεν ανήκει στη Φόρεστ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002