Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαΐου 20, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Μεταγραφικό είναι το πρώτο θέμα της ΩΡΑΣ σήμερα, η οποία γράφει: "Μπήκαν σε προτεραιότητα οι στόχοι για την αριστερή πλευρά της επίθεσης, σε μεταγραφική σύσκεψη που έγινε την Κυριακή. Κάρλος Κάλβο: Ο 28χρονος Ισπανός εξτρέμ της Ξάνθης είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Εντουάρντο Μπρίτο: Ο 31χρονος βραζιλιάνος του Ατρομήτου που συνδυάζει ποιότητα αλλά και μεγάλη εμπειρία από την ελληνική πραγματικότητα. Μέσα και ο Κοροβέσης. Στις επιλογές και ο αριστερός ακραίος του ΠΑΣ. Υπάρχει η περίπτωση του Τζιμπούρ και πάντα του Λάζοβιτς",

SPORTDAY

"Toν επόμενο μήνα θα κριθεί η παραμονή του Μπρέσεβιτς", αναφέρει η εφημερίδα. Αναλυτικά:
"Η ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει ήδη έντεκα μεταγραφές, αλλά θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμη, που δεν αποκλείεται να είναι πέντε ή έξι. Τα περισσότερα ερωτηματικά αφορούν στην επίθεση κι αυτό γιατί υπάρχουν αμφιβολίες για την ετοιμότητα των Ιβάν Μπρέτσεβιτς και Άλεξ Ντακόλ. Οι δύο παίκτες προέρχονται από σοβαρές επεμβάσεις σε γόνατο και ώμο αντίστοιχα, ενώ είναι αμφίβολο πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσουν. Ειδικά για τον Κροάτη υπάρχει ανησυχία, αφού το χειρουργείο που έκανε είναι σοβαρό και υπάρχουν φόβοι πως θα χάσει το μεγαλύτερο στάδιο προετοιμασίας.
Σε περίπτωση που δεν συνεχίσει ο ένας ή και οι δύο βασικοί σέντερ φορ της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν, θα αποκτηθούν δύο ή τρεις παίκτες για τη θέση κι αυτό γιατί οι Αραβίδης και Τσεβάς που υπολογίζονται για τη θέση δεν... φτάνουν. Ο Ντάνκο Λάζοβιτς παραμένει ο μεγάλος στόχος, αλλά φαίνεται πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, καθώς οι απαιτήσεις του θεωρούνται υπερβολικές. Στην «Ένωση» έχουν αποφασίσει πως δεν θα μπουν σε διαδικασία παζαριών για κανέναν παίκτη και δεν θα αποκλίνουν (πολύ) από τις προτάσεις που οι ίδιοι θεωρούν πως ανταποκρίνονται στην αξία κάθε παίκτη. Το θέμα δεν έχει κλείσει αρνητικά, αλλά θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις ο 31χρονος άσος της Παρτιζάν για να προχωρήσει η υπόθεση.
Στη λίστα της ΑΕΚ παραμένουν δύο παλιόφιλοι, ο Ράφικ Τζεμπούρ και ο Ίσμαελ Μπλάνκο, αλλά δεν μπορούν να υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις αυτές αν δεν ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα πράξουν οι ίδιοι. Ο μεν Αλγερινός φορ έχει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ και αν δεν το λύσει δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό, ενώ συνεχίζονται τα σενάρια πως είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στην αγγλική ομάδα κι αν αυτό ισχύει τότε η μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει. Ο Αργεντινός αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λανούς, αλλά ακόμη δεν είναι οριστικό τίποτα.
Το βέβαιο είναι πως οι από ένας ως τρεις επιθετικοί που θα αποκτήσει η ΑΕΚ θα είναι παίκτες αξίας και ανάλογου βεληνεκούς με τους τρεις προαναφερθέντες.
Στο μεταξύ, φαίνεται πως η υπόθεση του Εντουάρντο Μπρίτο απασχολεί σοβαρά τους «κιτρινόμαυρους». Ο 32χρονος Βραζιλιάνος φημολογείται πως δύσκολα θα συνεχίσει στον Ατρόμητο και θεωρείται μια πολύ καλή λύση για τη θέση του αριστερού εξτρέμ ή εσωτερικού μέσου, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στα ελληνικά γήπεδα, ακόμη και στη δεύτερη κατηγορία.
Ανοικτές παραμένουν οι υποθέσεις των Κοροβέση και Κουρμπέλη για το αριστερό άκρο της άμυνας και τη θέση του στόπερ αντίστοιχα, με τον πρώτο να είναι πιο προσιτός στόχος".

LIVE SPORT
Για το θρίλερ των εκλογών με θέα το γήπεδο της ΑΕΚ γράφει με τη σειρά της η LS: "Όλα είναι ανοιχτά στον δεύτερο γύρω των εκλογών στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι συμμαχίες θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην έκβαση της μάχης".

GOAL
Για τον Μπρίτο αναφέρει το Goal:
"Θέμα ημερών είναι πλέον η επίσημη πρόταση της ΑΕΚ στον Μπρίτο. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την πληροφορία πως ο Βραζιλιάνος μέσος δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, οπότε και θα ανοίξει η πόρτα για τη συμφωνία με την Ενωση.
Η αλήθεια είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έτοιμη δελεαστική πρόταση προκειμένου να φέρουν τον 32χρονο ποδοσφαιριστή στην ομάδα με διετές συμβόλαιο και απολαβές που θα τον ικανοποιούν. Πρόκειται για μία κίνηση που θα δυναμώσει αρκετά το ρόστερ της Ενωσης. Ο Μπρίτο έχει μεγάλη εμπειρία από τα γήπεδα της Ελλάδας, ενώ έχει αγωνιστεί στη football league με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τη Νίκη Βόλου, τον Διαγόρα Ρόδου και την ομάδα του Περιστερίου, γεγονός που προκρίνει την περίπτωσή του. Επίσης, ο Βραζιλιάνος μέσος μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε δύο θέσεις: τόσο ως αριστερό εξτρέμ όσο και ως αριστερός εσωτερικός μέσος. Ενα σημαντικό δεδομένο για τα μεταγραφικά της Ενωσης, αφού οι άνθρωποι της ΑΕΚ «χτυπάνε» περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να δώσουν πολλές λύσεις. Ολα δείχνουν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα, με την Ενωση να έχει στα σκαριά μία ακόμα μεταγραφή επιπέδου Super League.
Από κοντά παρακολουθούν στην Ενωση τις εξελίξεις με τον Ράφικ Τζιμπούρ και τον Ισμαέλ Μπλάνκο. Αμφότεροι είναι πιθανό να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους και σε μία τέτοια περίπτωση η ΑΕΚ θα κινηθεί για να τους αποκτήσει και να τους φέρει πίσω.
Για τον Αλγερινό φορ τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Τόσο ο ίδιος θέλει να φύγει από τη Νότιγχαμ όσο και οι Αγγλοι ψάχνουν τρόπο να λύσουν το συμβόλαιό του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο χθεσινό δημοσίευμα της «Nottingham post» αναφέρεται πως «η Νότιγχαμ είναι σχεδόν βέβαιη πως μπορεί να ξεφορτωθεί τον Τζιμπούρ, μην ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς (όντας δανεικός από τον Ολυμπιακό)», με αποτέλεσμα να μπερδευτούν ακόμα περισσότερο τα δεδομένα.
Οσον αφορά τον Αργεντινό επιθετικό, ο Μπλάνκο ετοιμάζεται να λύσει το συμβόλαιό του με τη Λανούς. Προς το παρόν δεν υπάρχει περίπτωση η διοίκηση της αργεντίνικης ομάδας να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και να τον κρατήσει.
Τέλος, στα υπ' όψιν υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Παρ' όλο που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα της Football League, εντούτοις στην ΑΕΚ δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση, ιδιαίτερα αν ο «Παπ» μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002