Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαΐου 17, 2014

ΠΑΜΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ;;

Τις εξελίξεις στον Απόλλωνα φαίνεται πως περιμένει η ΑΕΚ για να αποφασιστεί η έδρα της επόμενης σαιζόν. Και αυτό συμβαίνει επειδή το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο του Απόλλωνα είναι πάρα πολύ ζεστό όπως αποδεικνύεται και από τις εξελίξεις στον... Απόλλωνα. Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα a-sports.gr που έχει εδώ και χρόνια το πλέον έγκυρο ρεπορτάζ Απόλλωνα ο ηγέτης της ΑΕΚ έχει ήδη κάνει επίσημη πρόταση στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα και η μεγάλη έκπληξη είναι πως τις δύο πλευρές έφερε σε επαφή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Σταμάτης Βελλής! Προφανώς ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων κατάλαβε, έστω και αργά, πόσο λάθος ήταν πέρυσι όταν απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για το γήπεδο Ριζούπολης πριν... γίνει και εν συνεχεία έκανε επίθεση στον Μελισσανίδη στην Σούπερ Λιγκ με αντικείμενο το ασυμβίβαστο του ΟΠΑΠ δύο ολόκληρα χρόνια πριν η ΑΕΚ επιστρέψει! Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα η πρόταση της ΑΕΚ είναι για δύο χρόνια, με 220.000 ευρώ τον χρόνο και όλα τα λεφτά της πρώτης σαιζόν προκαταβολή! Μια πράγματι εντυπωσιακή πρόταση που δείχνει πόσο θέλει ο Μελισσανίδης την Ριζούπολη αλλά και την ρευστότητα που έχει η ΑΕΚ ώστε να μπορέι να κάνει τέτοιες προτάσεις. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Δευτέρα αφού όλα είναι στο χέρι του Ερασιτέχνη Απόλλωνα. Οπως είχαμε αναφέρει πάντως εδώ ο ενδιαφερόμενος επενδυτής κ. Μονεμβασιώτης δεν θέλει άλλη ομάδα πλην Απόλλωνα στη Ριζούπολη και μπορεί αυτός να χαλάσει την συμφωνία που τουλάχιστον στους οικονομικούς όρους είναι τρομερά δελεαστική για τον Απόλλωνα.
Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας a-sports.gr που αποκαλύπτει και όλο το παρασκήνιο στο εσωτερικό του Απόλλωνα:
Μπορεί Ερασιτέχνης Απόλλων και Παναγιώτης Μονεμβασιώτης να συμφώνησαν για τη χρήση της Ριζούπολης (κάτι που μας επιβεβαιώθηκε και από τις δύο πλευρές ανεπισήμως αργά το βράδυ της Παρασκευής), ωστόσο η πλευρά του Γ.Σ. δεν «βιάστηκε» να ανακοινώσει πως τα βρήκε με το μοναδικό ενδιαφερόμενο για την ΠΑΕ.
Η αιτιολογία αυτής της τακτικής ήταν πως το Σάββατο (17/5) ο Ερασιτέχνης σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφασίσει επισήμως για το «προχωράμε» με τον Μονεμβασιώτη μετά τη συμφωνία για τα οικονομικά ανταλλάγματα, τα οποία είναι ευνοϊκότερα για τον Γ.Σ. και σε σχέση με την αρχική συμφωνία της περασμένης εβδομάδας (πριν, δηλαδή, από την κρίση της Τετάρτης στις σχέσεις των δύο πλευρών).

Στην πραγματικότητα, όμως, υπάρχει πάρα πολύ παρασκήνιο, το οποίο σας αποκαλύπτει το a-sports.gr με συγκεκριμένα στοιχεία, καθώς στην όλη καθυστέρηση υπάρχει ανάμιξη της ΑΕΚ...
Και μπορεί το ενδιαφέρον της Ένωσης για τη Ριζούπολη να είναι γνωστό, ωστόσο αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ο «κουμπάρος» της εμπλοκής. Το πρόσωπο-κλειδί που έκανε «πάσα» τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα είναι ο Σταμάτης Βελλής! Ο υπό αποχώρηση μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ ήταν ο άνθρωπος που μίλησε με το αφεντικό των «κιτρινόμαυρων» και τον έφερε σε επαφή με τον πρόεδρο του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης Παναγιώτη Καταβέλο...
Το θέμα είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο τόσο από ανθρώπους του Γ.Σ. όσο και από πρόσωπα που ενημερώθηκαν προσωπικά από τον Βελλή, με το σκεπτικό πως, αν δεν προχωρήσει καμία άλλη λύση, με τα λεφτά των «κιτρινόμαυρων» θα μπορούσαν να τρέξουν τους «κυανόλευκους» Ερασιτέχνης Απόλλων και οπαδοί! Οι τελευταίοι, όμως, διαφώνησαν και συγκεκριμένα η ηγετική ομάδα των οργανωμένων...
Έτσι εξηγείται, εξάλλου, και το ξάφνιασμα της ανακοίνωσης της «Αναγέννησης» το μεσημέρι της Παρασκευής (16/5), που κατ' ουσία «άδειαζε» τον Βελλή και ζητούσε να τα βρει ο Ερασιτέχνης με τον Μονεμβασιώτη, αφού είναι γνωστό πως η συντριπτική πλειονότητα όλων των Απολλωνιστών (όχι μόνο των συνδεσμιτών) δεν επιθυμεί στη Ριζούπολη καμία άλλη ομάδα πλην της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».
Αυτή η κίνηση, δηλαδή, έφερε ρήξη στις σχέσεις της «Αναγέννησης» με το μεγαλομέτοχο, παρά το γεγονός πως κάποια στελέχη της οργάνωσης ήταν σχεδόν ταυτισμένα με τον Βελλή και ορισμένοι φέρονταν σαν να αποτελούν την αυλή του! Ανατροπή πολύ μεγάλη, όπως γίνεται αντιληπτό, έστω και αν απλά κάποιοι από τους οργανωμένους μπροστά στον κίνδυνο του γηπέδου μπορεί να μη θέλησαν να κοντραριστούν με τον Βελλή, αλλά να κρατήσουν έστω μια ουδέτερη στάση.
Αυτή είναι η αιτία της καθυστέρησης στην παραδοχή της συμφωνίας του Ερασιτέχνη, αφού κάποια μέλη του Δ.Σ. σκέφτονταν τη δελεαστική πρόταση Μελισσανίδη. Και αυτή, σύμφωνα με τις πηγές μας, είναι για δύο χρόνια με αποζημίωση περίπου 220.000 ευρώ τη σεζόν και καταβολή προκαταβολικά την πρώτη περίοδο από τώρα! Συνολικά στον Ερασιτέχνη με κάποια έξτρα υπολόγιζαν περίπου 500.000 ευρώ τη διετία.
Πάντως, με όλα αυτά γίνεται κάθε ημέρα και πιο σαφές πως άσχετα με τα όσα λέει ο Βελλής δύσκολα θα αφήσει τις εξελίξεις να κυλήσουν ομαλά για τη μεταβίβαση των μετοχών στο πνεύμα πως ή θα πορευτεί η ομάδα όπως εγώ θέλω ή θα καταλήξει στο Πρωτοδικείο (το τελευταίο το άφησε να εννοηθεί από την πρωινή ανακοίνωση της Παρασκευής, όταν ο Μονεμβασιώτης φαινόταν να έχει βγει εκτός, πριν δηλαδή από τη συνάντησή του με τον Ερασιτέχνη - σημειώνουμε πως στο ραντεβού ήταν και ο πρώην πρόεδρος του Γ.Σ. Αριστείδης Καμάρας).
Τέλος, στην περίπτωση που δεν υπάρξουν απρόοπτα και ο Μονεμβασιώτης πάρει την ΠΑΕ, όπως ξεκαθάρισε στον Ερασιτέχνη, δεν θέλει στο γήπεδο καμία ομάδα πλην του Απόλλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002