Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαΐου 17, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Τραϊανό Δέλλα και το ενδεχόμενο της παραμονής του στον πάγκο της ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα σήμερα. Αναλυτικά το δημοσίευμά της:
"Ένα προσωπικό «τετ α τετ» Δημήτρη Μελισσανίδη και Τραϊανού Δέλλα μένει, για να μάθουμε οριστικά αν ο τελευταίος θα συνεχίσει σαν προπονητής της ΑΕΚ και στην Football League. Πρόθεση του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης», είναι το συγκεκριμένο ραντεβού να γίνει αμέσως μετά και το τυπικό τέλος της σεζόν. Θυμίζουμε πως η τελευταία αναμέτρηση για την Γ΄ Εθνική, είναι την ερχόμενη Τετάρτη με τον Πανναξιακό.
Είτε γίνει πάντως την αμέσως επόμενη μέρα, είτε μέσα στα πρώτα 24ωρα που ακολουθούν, το σημαντικό παραμένει πως από εκεί θα εξαρτηθεί η τελική απόφαση του Μελισσανίδη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στο πολύ στενό του περιβάλλον, η απάντηση στην ερώτηση τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή και ειδικά με τον Δέλλα, είναι πως δεν θα γίνει τίποτα πριν από αυτή την συνάντηση.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμη σχετικά με το αν αυτό το καθοριστικό «τετ α τετ» θα γίνει σε επίπεδο «τετράδας». Δηλαδή με την παρουσία και του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Νίκου Λυμπερόπουλου. Δεν αποκλείεται να γίνει, όπως δεν αποκλείεται και της προσωπικής συνάντησης των δύο, να προηγηθεί άλλη μεταξύ των τεσσάρων, για να συζητηθούν πιο γενικά ζητήματα για τα οποία έχει σημασία και η εικόνα του Δέλλα, είτε μείνει, είτε δεν μείνει την επόμενη σεζόν.
Όχι από το «μηδέν»
Βέβαια σε ότι έχει να κάνει με το «υπόβαθρο» αυτού του καθοριστικού ραντεβού, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν ξεκινούν όλα από το «μηδέν». Ήδη έχει συντελεστεί μια μεγάλη αλλαγή τις τελευταίες εβδομάδες. Και μιλάμε για το σκεπτικό του Μελισσανίδη, που αν κι έφτασε στο σημείο κάποια στιγμή να θεωρήσει ακόμη και δεδομένη την αποχώρηση του Δέλλα, φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει ζυγίσει κι άλλα πράγματα στο μυαλό του.
Αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή ο «Κολοσσός» να είναι πραγματικά η πρώτη επιλογή και βασική πρόθεση του «Τίγρη» ενόψει του ραντεβού τους να είναι να συμφωνήσουν για να παραμείνει. Όχι όμως σε κάθε περίπτωση.
«Κλειδί» για την τελική απόφαση κι όσο και θετικά διακείμενος να είναι αυτή τη στιγμή ο Μελισσανίδης, θα αποτελέσουν οι θέσεις που θα διατυπώσει ο Δέλλας, για τα συγκεκριμένα ζητήματα που τον έχουν προβληματίσει από το ξεκίνημα σχεδόν της σεζόν. Έχουν αναφερθεί αρκετές φορές τα περισσότερα και στην κριτική που έχει γίνει στον τεχνικό της ΑΕΚ και τα περισσότερα από τα θέματα που έχουν αναδειχθεί, περιλαμβάνονται στον προβληματισμό και του ίδιου του Μελισσανίδη.
Το «κλειδί»
Υπάρχουν ζητήματα για τα οποία ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, θεωρεί δεδομένο πως δεν έχουν πάει καλά και χρειάζεται να αλλάξουν. Σε αυτά περιμένει να ακούσει το σκεπτικό του Δέλλα.
Αν διαπιστωθεί ταύτιση απόψεων και πρόθεση του σημερινού προπονητή να επανεξετάσει τον τρόπο που διαχειρίστηκε κάποια πράγματα που για τον Μελισσανίδη έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην όχι καλή εικόνα της ομάδας φέτος, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως στο τέλος θα δώσουν οριστικά τα χέρια και θα ξεκινήσουν από την επόμενη στιγμή κιόλας την από κοινού προσπάθεια για την επόμενη σεζόν. Το λέμε ξανά. Αυτή είναι η βασική πρόθεση του Μελισσανίδη έτσι κι αλλιώς.
Η στάση που εκτιμήθηκε
Τι είναι αυτό που έχει δώσει πόντους στον Δέλλα το τελευταίο διάστημα
Η αλήθεια είναι πως θέμα Δέλλα έχει τεθεί σε επίπεδο διοίκησης, κυρίως προσωπικά για τον Μελισσανίδη από πολύ νωρίς μέσα στην σεζόν. Ωστόσο αν και η απόφαση του αυτή δοκιμάστηκε περισσότερες από μία φορές μέσα στην σεζόν, επέλεξε να μην πάρει αποφάσεις «εν βρασμώ», να σκεφτεί πιο ψύχραιμα τα πράγματα και να αφήσει τον χρόνο να κυλήσει παρατηρώντας, συζητώντας και κρίνοντας.
Είναι επίσης αλήθεια ότι εξέτασε εναλλακτικές περιπτώσεις. Δεν αλλάζουν πολλά από το αν όντως έγιναν επαφές με άλλους προπονητές, γιατί είτε έγιναν είτε δεν έγιναν, το βασικό είναι εναλλακτικές περιπτώσεις από τον Μελισσανίδη εξετάστηκαν κι αυτό αρκεί.
Λίγο επειδή οι συγκεκριμένες εναλλακτικές δεν ενέπνευσαν τον «Τίγρη» και λίγο επειδή «ζύγισε» κι άλλους παράγοντες που στο μυαλό του έδωσαν «ελαφρυντικά» για όσα δεν του άρεσαν φέτος στην διαχείριση της ομάδας από τον «Τράι», το τελευταίο διάστημα προσανατολίζεται στο να συνεχίσει με το πρότζεκτ, όπως ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013. Είπαμε όμως. Όχι σε κάθε περίπτωση κι όχι χωρίς να είναι σίγουρος για κάποια πράγματα, που περιμένει να τα διαπιστώσει στην απευθείας επαφή.
Για το εύλογο ερώτημα πως είναι δυνατό ο πρόεδρος και ο προπονητής να μην έχουν συζητήσει ακόμη αυτά τα θέματα, από την στιγμή που τέθηκαν, η απάντηση είναι η εξής: Ο μεν Μελισσανίδης επέλεξε να μην επιδιώξει καμιά τέτοιου είδους συζήτηση πριν το τέλος της σεζόν, γιατί ήθελε να δει τον Δέλλα μέχρι το τέλος και ανεπηρέαστο από κάθε τέτοιου είδους κουβέντα.
Ο δε Δέλλας, παρότι επηρεάστηκε από όσα ακούστηκαν κι όσα γράφτηκαν, από την στιγμή που από τον ίδιο τον Μελισσανίδη δεν είχε κανένα «σημάδι» για οτιδήποτε, το σκέφτηκε ψύχραιμα, αντιμετώπισε την κατάσταση με αξιοπρέπεια και δεν επεδίωξε κανένα «ξεκαθάρισμα» πριν την λήξη της σεζόν.
Αυτό το έκανε κυρίως γιατί είναι σίγουρος - κι έχει απόλυτο δίκιο - για την εκτίμηση που τρέφει για το πρόσωπο του ο «Τίγρης». Κι αυτό τον κάνει να πιστεύει - επίσης σωστά - πως οτιδήποτε κι αν ακούει κι αν διαβάζει, αν δεν μιλήσει με τον ίδιο τον Μελισσανίδη, δεν πρέπει να δίνει σημασία σε τίποτα. Κι επειδή ξέρει πως ο Μελισσανίδης θα του μιλήσει όταν πρέπει να του μιλήσει, συνέχισε ψύχραιμος και προσπαθώντας να αφήσει πίσω του το γενικά αρνητικό κλίμα.
Αυτή του η στάση εκτιμήθηκε πάντως. Γιατί είναι αλήθεια πως ο Δέλλας είχε την ευκαιρία και παράπονα να εκφράσει και να ζητήσει απαντήσεις. Είτε ιδιωτικά, αλλά ακόμη και δημόσια. Αφού το στάτους του και στην ΑΕΚ και στο ποδόσφαιρο γενικότερα, του επιτρέπει να αντιμετωπίζει ισότιμα, οποιονδήποτε παράγοντα και να έχει από πάνω του στην διοίκηση.
Κοίταξε όμως την δουλειά του, δεν έθεσε ζητήματα, δεν άφησε «αιχμές» και αυτή η στάση σημαίνει ταυτόχρονα και επαγγελματισμό και σεβασμό στην ΑΕΚ. Γι' αυτό και όπως είπαμε πριν, εκτιμήθηκε πολύ.
Η «δεύτερη ευκαιρία»
Βέβαια δεν θα κριθεί από αυτό η παραμονή του στην ομάδα. Υπάρχουν κι άλλες σκέψεις πιο σημαντικές. Κυρίως το σκεπτικό της «δεύτερης ευκαιρίας» με .όπλο την εμπειρία από την πρώτη, περίεργη για όλους, σεζόν.
Δεύτερη ευκαιρία για την οποία δεν θα υπήρχε σκέψη πάντως, αν δεν μιλούσαμε ειδικά για τον Δέλλα κι αν δεν υπήρχε η προσδοκία για τα οφέλη που θα έχει για την ΑΕΚ, η επιτυχία του πλάνου που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013.
Ο ρόλος του Ντούσκο, η θέση του «Λύμπε»
Σαφώς ο Μελισσανίδης έχει και την ποδοσφαιρική πείρα και φυσικά την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία, που του επιτρέπει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις, στηριγμένος αποκλειστικά στην δική του εικόνα, στο δικό του κριτήριο ή και ένστικτο κάποιες φορές.
Το ίδιο σαφώς όμως, τις επιλογές για το ποιους θα έχει δίπλα του στα καίρια πόστα, τις έκανε με βάση την εκτίμηση στις ικανότητες και την γνώση των ανθρώπων που επέλεξε. Πέρα από την προσωπική σχέση.
Η γνώμη λοιπόν των Ντούσαν Μπάγιεβιτς και Νίκου Λυμπερόπουλου, άσχετα με το αν η τελική απόφαση θα είναι του Μελισσανίδη, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Κι από την στιγμή που οι γνώμες τους ταυτίζονται ως προς την εκτίμηση πως πρέπει να συνεχίσει ο Δέλλας στον πάγκο, αν τελικά αυτή είναι και η οριστική απόφαση του «Τίγηρ», αυτό δεν μπορεί να αγνοηθεί σαν παράγοντας που επηρέασε.
Βέβαια οι δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικές. Ο Ντούσκο αρκετές φορές μέσα στην σεζόν λειτούργησε «προστατευτικά» για τον Δέλλα. Τόσο απέναντι στους έντονους προβληματισμούς που εξέφρασε πολλές φορές ο Μελισσανίδης, όσο και σαν στήριξη σε προσωπικό επίπεδο στον ίδιο τον «Κολοσσό» σε δύσκολες στιγμές. Το έκανε και δημόσια, όπως θυμούνται όλοι, περίπου στα μέσα της σεζόν. Κι εκείνη η δήλωση, δεν ήταν απλά . για τα μάτια του κόσμου.
Ο Μπάγιεβιτς εξακολουθεί να πιστεύει ότι η σεζόν που τελειώνει, δεν μπορεί να είναι κριτήριο για το μέλλον του Δέλλα. Ωστόσο ήταν ενήμερος και είχε άποψη, ακόμη και για τις εναλλακτικές περιπτώσεις που εξέτασε ο «Τίγρης». Κάτι που ξεκινάει από την φιλοσοφία του, σύμφωνα με την οποία η ΑΕΚ σαν μεγάλη ομάδα, από την φύση της κάθε στιγμή είναι υποχρεωμένη να εξετάζει περιπτώσει, να βλέπει εναλλακτικά πλάνα. Ειδικά όταν φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά.
Αντίθετα ο Νίκος Λυμπερόπουλος, παρά την θέση του σαν τεχνικός διευθυντής που θεσμικά σημαίνει βασικό, αν όχι τον κύριο, ρόλο στην εξέταση εναλλακτικών λύσεων, απέφυγε κάθε ανάμειξη. Άλλωστε και για τον Μελισσανίδη και για τον Μπάγεβιτς, ήταν γνωστό πως ο «Λύμπε» θεωρούσε και θεωρεί αυτονόητη την συνέχεια της παρουσίας του Δέλλα στον πάγκο.
Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι ανεξάρτητα από αυτό, όπως κι από την απροθυμία του να ασχοληθεί με εναλλακτικές περιπτώσεις τεχνικών, ο Λυμπερόπουλος όταν κλήθηκε να το κάνει, ξεκαθάρισε πως εφόσον παρθεί η απόφαση από τους ιεραρχικά πιο πάνω του για αλλαγή προπονητή, θα την σεβαστεί. Και θα κάνει ότι πρέπει να κάνει από την θέση του, για να βοηθήσει να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες που θα δημιουργηθούν. Δεν ταύτισε την παρουσία του με την παραμονή του Δέλλα. Όμως θα πρέπει να πούμε πως και ο πρώην συμπαίκτης και φίλος του, ουδέποτε είχε τέτοια απαίτηση ή προσδοκία.
«Εσύ ξέρεις...»
Μια μόνο φορά το τελευταίο διάστημα, έγινε «επιδερμική» κουβέντα ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Δέλλα για το μέλλον του τελευταίου στην ΑΕΚ. Για να είμαστε πιο σωστοί μάλιστα, δεν έγινε ακριβώς συζήτηση, αλλά μια τοποθέτηση του «Τράι». Η οποία τελικά φαίνεται ότι προστέθηκε στα στοιχεία που λειτουργούν υπέρ του και εκτιμήθηκε από τον «Τίγρη». Ο Δέλλας ξεκαθάρισε στον Μελισσανίδη ότι σέβεται κάθε προβληματισμό του για την ομάδα, ειδικά όταν λαμβάνει υπόψη του το μέγεθος της αποστολής που έχει αναλάβει ο «Τίγρης» και επίσης θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση του. «Κάνε ότι πιστεύεις πως είναι το καλύτερο για την ΑΕΚ. Ξέρω ότι αυτό είναι το μοναδικό σου κριτήριο. Από εμένα δεν υπάρχει και θα υπάρξει κανένα πρόβλημα», ήταν οι κουβέντες του «Κολοσσού». Που ταιριάζουν και με το συγκεκριμένο προσωνύμιο".

SPORTDAY
Για "θετικά μηνύματα και αισιοδοξία" στη υπόθεση Λάζοβιτς, γράφει με τη σειρά της η SD.

LIVE SPORT
Από την πλευρά της η LS γράφει για τον Σέρβο: "Παράταση στην υπόθεση Λάζοβιτς, λόγω της αναβολής των αγωνιστικών στη Σερβία!", ενώ προσθέτει πως "επιμένουν στην Κρήτη για... Μπέλιτς".

GOAL
Με τον Κοροβέση ασχολείται το Goal. Αναλυτικά σημειώνει:
"Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι πληροφορίες από το στρατόπεδο των «κυανόλευκων» κάνουν λόγο για άμεση πώληση ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου «παίζει» πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι εδώ και αρκετό καιρό. Είναι γνωστό πως η ΑΕΚ επιθυμεί την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση, του πιο πολύτιμου νεαρού παίκτη του συλλόγου των Ιωαννίνων και είναι πολύ πιθανό να τον κάνει δικό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», άνθρωπος της ΑΕΚ επικοινώνησε με την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη για την πώληση του νεαρού μπακ-χαφ. Το ποσό που φαίνεται να απαιτεί το αφεντικό του ΠΑΣ αγγίζει τις 300.000 ευρώ, αλλά στην Ενωση θέλουν να ρίξουν την τιμή.
Με τον ίδιο τον Κοροβέση δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα στο συμβόλαιό του. Είναι δεδομένο ότι η συμφωνία θα επέλθει και μάλιστα ο παίκτης περιμένει να κληθεί να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει. Ο 22χρονος μπακ-χαφ προορίζεται για την αριστερή αμυντική γραμμή και θα αποτελέσει δίδυμο με τον Σταύρο Πεταυράκη, η παραμονή του οποίου είναι δεδομένη. Ο Κοροβέσης μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, αν και γι' αυτή τη θέση στην Ενωση αναζητούν το καλύτερο δυνατό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002