Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"O Nτάνκο θέλει... η ΑΕΚ αποφασίζει", γράφει στο πρώτο της θέμα η "ΩΡΑ" σήμερα, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του aek365 που έκανε λόγο για τετ α τετ του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Ντάνκο Λάζοβιτς. Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας:
"Το γεγονός πως μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε ξανά στο Βελιγράδι για να «τσεκάρει» τον Ντάνκο Λάζοβιτς, είναι ενδεικτικό του πόσο ψηλά στη λίστα της «Ένωσης» βρίσκεται ο Σέρβος. Όπως έχετε διαβάσει, αυτή τη φορά ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» είχε σκοπό να παραμείνει για περισσότερες μέρες εκεί και ήταν πολύ πιθανό να υπάρξει και μια απευθείας επαφή με τον Λάζοβιτς.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» αυτή έγινε και μάλιστα σε εξαιρετικό κλίμα! Ο «Λύμπε» συναντήθηκε με τον σέρβο σταρ, του εξέφρασε και επίσημα τι ενδιαφέρον της ΑΕΚ για εκείνον και του κατέστησε σαφές πως οι άνθρωποι του Συλλόγου επιθυμούν να τον δουν το καλοκαίρι στα Σπάτα.
Από την πλευρά του ο Λάζοβιτς είπε ανοιχτά και ξεκάθαρα στον Λυμπερόπουλο πως θέλει να έρθει στη χώρα μας για την ΑΕΚ, του γνωστοποίησε πως είναι ενήμερος για όλα όσα αφορούν την ομάδα και την προοπτική που υπάρχει στην «Ένωση» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον προεδρικό θώκο, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Παρτιζάν, μιας και υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του.
Από τη στιγμή που ο Λάζοβιτς θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και να συνεχίσει εδώ την καριέρα του, η ολοκλήρωση ή όχι αυτής της μεταγραφής εξαρτάται καθαρά από την «Ένωση», που άμεσα θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει και θα τελειώσει την υπόθεση. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει αρχικά ο Λάζοβιτς να αξιώσει ένα λογικό ποσό και οι απαιτήσεις του να μην υπερβολικές, μιας και η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα... τρελό ποσό, για να τον αποκτήσει.
Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξει το αν οι άνθρωποι της «Ένωσης» πειστούν πως ο Λάζοβιτς μπορεί να αποτελέσει το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού, ή θα εξετάσουν κάποια άλλη περίπτωση σπουδαίου ποδοσφαιριστή. Άλλωστε βιασύνη δεν υπάρχει και οι όποιες κινήσεις θα γίνουν πολύ προσεκτικά και μελετημένα, ώστε να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές. Η περίπτωση του Λάζοβιτς πάντως ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή για την ΑΕΚ και μετά και τη συνάντηση που είχε με τον «Λύμπε», φαίνεται πως μπορούν να υπάρξουν οι προϋποθέσεις να ολοκληρωθεί θετικά το deal".

LIVE SPORT
"Ο Λύμπε συνάντησε τον Λάζοβιτς", γράφει με τη σειρά της και η LS, η οποία σημειώνει στο ρεπορτάζ της:
"Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν πήγε στη Σερβία για να τσεκάρει τον Ντάνκο Λάζοβιτς. Γνωστός είναι ο παίκτης. Πασίγνωστος. Και δεν χρειάζεται... σκάουτινγκ για να διαπιστώσει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αν του κάνει ή όχι. Αυτό το ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί: η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει δικό της τον Σέρβο σταρ, κάνοντας το "μπαμ" από τη... Β' Εθνική. Άλλος ήταν, λοιπόν, ο λόγος του (νέου) ταξιδιού του "Λύμπε" στο Βελιγράδι. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από το ραντεβού που είχε με τον 31 ετών επιθετικό! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λυμπερόπουλος έκανε το πρώτο και σημαντικό βήμα για την επισημοποίηση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς. Τον συνάντησε, μίλησε μαζί του για αρκετή ώρα, του μετέφερε την πρότασή του και άκουσε τις δικές του απαιτήσεις για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ενδεχόμενο που είναι πλέον ορατό. Γιατί ο Ντάνκο είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής ότι είναι "ανοιχτός". Αρκεί να πειστεί για το πρότζεκτ και να γίνουν δεκτοί και οι οικονομικοί όροι του.
350.000 ζήτησε, 250.000 του πρότεινε
Τι συζήτησαν λοιπόν ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Ντάνκο Λάζοβιτς στο Βελιγράδι; Οι πληροφορίες λένε ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ενημέρωσε και... τυπικά τον Σέρβο φορ ότι τόσο εκείνος όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ήθελαν πολύ να τον βλέπουν στην ομάδα τους τα επόμενα χρόνια. Και φέρεται να του κατέθεσε την επίσημη προσφορά της ΑΕΚ, η οποία ξεκινάει από τα 250.000 ευρώ ετησίως (καθαρά) για τον πρώτο χρόνο, αύξηση τη δεύτερη σεζόν και μπόνους. Από την πλευρά του, ο Λάζοβιτς μάθαμε ότι ανέφερε στον "Λύμπε" ότι δεν είναι διατεθειμένος να μεταναστεύσει ξανά για οποιοδήποτε ποσό κάτω από τα 350.000 ευρώ τον χρόνο. Στην Παρτίζαν ο 31 ετών επιθετικός λαμβάνει 150.000 ετησίως, αλλά αυτό δεν τον απασχολεί. Τα λεφτά δεν είναι το θέμα του, αφού έχει βγάλει... πάρα πολλά στη Ρωσία. Το ζήτημα για εκείνον είναι αφενός να έχει ένα καλό "πακέτο" για να περνάει καλά (και) στην Αθήνα, δίχως να χαλάει από τα "έτοιμα", και αφετέρου να έχει ένα συμβόλαιο που δεν θα θεωρεί ότι "μειώνει" το πρεστίζ του. Πάντως, η διαφορά μεταξύ ΑΕΚ-Λάζοβιτς δεν είναι μεγάλη. Και μπορεί να καλυφθεί...
Μέσα στα δύο από τα πέντε
Βέβαια, άπαξ και βρέθηκε στο Βελιγράδι και έπαιζε εκεί η Παρτίζαν, ο Λυμπερόπουλος δεν θα μπορούσε να μην πάει προχθές το βράδυ να (ξανα)δει από κοντά τον Λάζοβιτς στο ματς με την αδύναμη Βόζντοβατς. Ο (βασικός) μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ ήταν από τους καλύτερους στον αγωνιστικό χώρο και ήταν μέσα σε δύο γκολ στο άνετο 5-0 της Παρτίζαν. Σκόραρε (το 3-0 με άψογο κοντρόλ-υποδοχή και εκτέλεση εξ επαφής) και κέρδισε πέναλτι (για το 2-0). Ο διεθνής φορ έκανε πάρτι στην αντίπαλη άμυνα, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, και αγωνίστηκε 57 λεπτά. Αντικαταστάθηκε αμέσως μετά το γκολ του, έχοντας επιβεβαιώσει πως έχει αρχίσει να ανακτά τη φόρμα του έπειτα από τις περιπέτειες που είχε πέρυσι στη Ρωσία".
SPORTDAY

Για τον Λάζοβιτς γράφει η εφημερίδα:
"Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ έχει περάσει σε πρώτο πλάνο. Ο Ντάνκο Λάζοβιτς είναι ο μεγάλος στόχος της «Ένωσης», που κρατά στο χέρι της την υπόθεσή του. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε επαφή με τον 31χρονο φορ της Παρτιζάν και εκείνος έδειξε μεγάλη επιθυμία να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Εφόσον επιβεβαιωθεί πως στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που του επιτρέπει να φύγει σαν ελεύθερος αν έχει πρόταση εκτός Σερβίας, θα αρκεί για την ΑΕΚ να καλύψει τις όχι και τόσο υψηλές απαιτήσεις του (κοντά στις 300.000 ευρώ) για να τον κάνει δικό της.
Ανεξάρτητη με την υπόθεση του Λάζοβιτς φαίνεται πως είναι αυτή του Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο «Ζορό» έχει προταθεί στην «Ένωση», που παρά την παραμονή των Μπρέτσεβιτς και Ντακόλ, αλλά και την προσθήκη του Αραβίδη, αναζητεί έναν ακόμη φορ. Ο 31χρονος Αργεντινός φορ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λανούς και είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην ΑΕΚ, ενώ ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα λειτουργήσει και σαν πόλος έλξης για τους φίλους της ομάδας που λάτρεψαν τον Μπλάνκο στην τετραετή του παρουσία (2007-2011)".

GOAL
Και το Goal τονίζει πως ο Λυμπερόπουλος τα είπε με τον Ντάνκο Λάζοβιτς, ενώ για το ματς αναφέρει: "Όταν μίλησε η πείρα. Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Περαμαϊκό, αλλά οι αλλαγές του Δέλλα έφεραν την ανατροπή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002