Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαΐου 08, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Δυστυχώς έφτασε η Πέμπτη, το νομοσχέδιο δεν κατατέθηκε κι ακόμη κι αν κατατεθεί σήμερα ή αύριο δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί μέχρι την Παρασκευή που η Βουλή κλείνει. Ετσι το όνειρο να βάλουν μπροστά οι μπουλντόζες στις 29 Μαϊου, αυτή την συμβολική ημερομηνία, δεν θα γίνει πραγματικότητα. Το γήπεδο της ΑΕΚ όμως θα γίνει πραγματικότητα και για αυτό κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει. Η ΑΕΚ έκανε από την πλευρά της ότι έπρεπε. Τα έκανε ΟΛΑ σε χρόνο ρεκόρ. Μόνο η αύξηση ΜΚ της Δικέφαλος 1924 φάνηκε να καθυστέρησε, παρότι είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία που και οι τέσσερις μήνες λίγοι είναι, αλλά ούτως ή άλλως χρήματα για να αρχίσει το και να προχωρήσει το έργο υπάρχουν ήδη και φυσικά δεν περίμενε κανείς πως το γήπεδο θα χτιστεί από τις μετοχές που θα αγοράσει ο κόσμος. Οπως έχουμε πει από την αρχή η συμμετοχή όλων μας είναι περισσότερο συμβολική και μια ευκαιρία σε όλους μας να έχουμε μια υπέροχη ανάμνηση και την περηφάνια ότι συμβάλαμε με την αγορά έστω μίας μετοχής  χωρίς βέβαια κανείς να παραγνωρίζει ή να αγνοεί πως τα χρήματα, ιδίως αυτή την δύσκολη εποχή, του κόσμου της ΑΕΚ δεν θα έχουν κι αυτά την πολύτιμη συμβολή στο όνειρο ζωής όλων μας.

@ Ολα έτρεξαν λοιπόν από την πλευρά της ΑΕΚ αλλά για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να τρέξει το κράτος. Το νομοσχέδιο που βάσει αυτού θα εκδοθεί η άδεια κατασκευής της Αγια Σοφιάς είναι ενταγμένο και θα ψηφιστεί μαζί με το νομοσχέδιο μαμουθ για το ρυθμιστικό Αττικής και Θεσσαλονίκης και παρότι ...χρόνια το ετοιμάζουν και ο υπουργός την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε πως θα κατατεθεί άμεσα δεν πρόλαβαν. Θα υπάρχει λοιπόν καθυστέρηση. Θα χαθεί πάνω από ένας μήνας για την ΑΕΚ και το έργο χωρίς κανένα απολύτως κέρδος. Χαμένο 100%  το όποιο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να ανοίξει ξανά η Βουλή και να ψηφιστεί το νομοσχέδιο ενώ αν ψηφιζόταν έστω και αύριο Παρασκευή όλος αυτός ο χρόνος της κλειστής Βουλής για τις εκλογές θα έφτανε και θα περίσευε ίσως για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Τώρα θα κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Είναι ξενέρωμα για όλους και σίγουρα περισσότερο για τον Μελισσανίδη και τους στενούς συνεργάτες του που μέρα νύχτα από πέρυσι τέτοια εποχή ασχολούνται με το γήπεδο της ΑΕΚ.  Ομως επειδή είναι το μοναδικό πράγμα που δεν περνάει από το χέρι της ΑΕΚ αλλά εξαρτάται από την Βουλή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

@ Τόσο τα κόμματα της κυβέρνησης όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση έχουν δεσμευτεί πως θα ψηφίσουν υπέρ του νόμου που επιτρέπει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ οπότε σίγουρα και μετά τις εκλογές, που δεν ανεβάζουν ή κατεβάζουν κυβέρνηση, θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και θα δώσουν επιτέλους το δικαίωμα στην ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της σπίτι. Και καλό θα είναι να υπενθυμίσουμε εδώ πως η κυρία Δούρου και όσα ακαταλαβίστικά δηλώνει δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τον εαυτό της και την παράταξη που διεκδικεί την περιφέρεια Αττικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωση του που δεν έχει αλλάξει έχει δεσμευτεί πως θα ψηφίσει τον Νόμο ενώ ψήφισε και τον νόμο που επιτρέπει στις Περιφέρειες να επιχορηγούν την κατασκευή ή ανακαίνιση αθλητικών χώρων που ανήκουν σε Ερασιτεχνικά σωματεία οπότε και με ψήφο ΣΥΡΙΖΑ θα δοθούν τα 20.000.000 ευρώ για την Αγιά Σοφιά για τα οποία τόση φασαρία και τόσο πόλεμο έχει κάνει εδώ και δύο μήνες η κυρία Δούρου. Αυτά. Ξενερώσαμε αλλά δεν ανησυχούμε σε καμία περίπτωση. Καλημέρα σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002