Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Μαΐου 28, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ωρα των ΣΠΟΡ


Η εφημεριδα έχει πρώτο θέμα τον Δημήτρη Παπαδοπουλο και επιβεβαιώνει το ότι η ΑΕΚ είναι σε διαπραγματεύσεις με τον έμπειρο φορ του Ατρομήτου που σύντομα αναμένεται να μεινει ελεύθερος από την ομάδα του μετά από απόφαση του προπονητή του Γιώργου Παράσχου. Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας:
"Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου έχει επανέλθει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με τον έμπειρο επιθετικό που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο να απασχολεί και μάλιστα έντονα την «Ένωση». Το φλερτ της ΑΕΚ με τον «Παπ» δεν είναι τωρινό, μιας και πέρυσι το καλοκαίρι ήταν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας για την επίθεση, όταν ο τελευταίος είχε αποχωρήσεις από τον Πανθρακικό. Τότε ωστόσο ο ποδοσφαιριστής είχε μεταφέρει ευγενικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη πως δεν είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική, με την υπόθεση να «παγώνει».
Πλέον τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει κατά πολύ, μιας και ο «Δικέφαλος» βρίσκεται μια κατηγορία κάτω από τη Σούπερ Λιγκ, ενώ είναι ξεκάθαρη η δυναμική που έχει αποκτήσει ως σύλλογος και γι' αυτό και πολλοί πρωτοκλασάτοι παίκτες, επιλέγουν την «Ένωση» για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ έχει ήδη προσεγγίσει τον Παπαδόπουλο, με τις δύο πλευρές να έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας και τον «Παπ» να παρουσιάζεται ανοικτός στην προοπτική της «Ένωσης», που σε καμία περίπτωση δεν τον αφήνει αδιάφορο.
Ο Παπαδόπουλος θα αποχωρήσει από τον Ατρόμητο και θα μείνει ελεύθερος, με το όλο θέμα να ξεκαθαρίζει και τυπικά μέσα στις επόμενες μέρες. Αφού γίνει αυτό ο 33χρονος επιθετικός θα μπορεί να συζητήσει πλέον σε επίσημη βάση με την ΑΕΚ και εκεί θα φανεί αν τελικά θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα στη σεζόν που έρχεται. Πρόθεση της «Ένωσης» είναι να προτείνει διετές συμβόλαιο στον Παπαδόπουλο, μιας και είναι ένας παίκτης που με την ποιότητά του μπορεί να προσφέρει και τη χρονιά της επιστροφής στη Σούπερ Λιγκ, παρά το γεγονός πως θα έχει κλείσει τα 34. Το θέμα της απόκτησής του λοιπόν από την ΑΕΚ παραμένει... ορθάνοικτο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα, μιας και αν επισημοποιηθεί το διαζύγιο του Παπαδόπουλου με τον Ατρόμητο, η «Ένωση» θα μπορεί να του καταθέσει την επίσημη πρότασή της, μιας και όπως προείπαμε το προηγούμενο διάστημα έγινε μια πρώτη, διερευνητική επαφή μεταξύ ΑΕΚ και «Παπ», με το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών να είναι ιδιαίτερα θετικό.
Να σημειώσουμε ότι τη φετινή σεζόν ο Παπαδόπουλος συμπλήρωσε 35 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και πλέι οφ βρίσκοντας τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 14 φορές, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ".
Επισης η ΩΡΑ αναφέρεται στις εκτιμήσεις των Σέρβων για "γάμο" ΑΕΚ - Λάζοβιτς αλλά και στην πρεμιέρα των 9 νεοαποκτηθέντων παικτών στα Σπάτα.


SportDay: Πρώτο θέμα ΑΕΚ έχει η εφημερίδα και συγκεκριμένα κάνει λόγο για την προσπάθεια της ΑΕΚ να φτιάξει επίθεση φωτιά με τίτλο: Τα διχτυα σκίστε!  Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας για Παπαδοπουλο και Λάζοβιτς:
Έτοιμη να ενισχύσει αισθητά την επίθεσή της παρουσιάζεται η ΑΕΚ!  Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της «Ένωση» εξετάζουν... ζεστά την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, η οποία έχει επανέλθει στο προσκήνιο μετά το επικείμενο «διαζύγιο» του διεθνούς επιθετικού με τον Ατρόμητο.
Το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» δεν προέκυψε τώρα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε μιλήσει με τον 33χρονο παίκτη το περασμένο καλοκαίρι, όμως τότε είχε απαντήσει (ευγενικά) αρνητικά στην πρόταση που είχε δεχθεί από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου. 
Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει αρκετά και η εξέλιξη που σημειώθηκε ανάμεσα στον Παπαδόπουλο, με τον οποίο έχει υπάρξει νέα επαφή από πλευράς ΑΕΚ και εκείνος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «κιτρινόμαυρους». 
Από τη στιγμή που μείνει και τυπικά ελεύθερος ο έμπειρος φορ από τον Ατρόμητο, τότε θα ξεκινήσουν οι επίσημες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. 

«Ο Λάζοβιτς κοντά στην ΑΕΚ» 
Την ίδια ώρα, στη Σερβία υπάρχουν νέα δημοσιεύματα που αφορούν τον Ντάνκο Λάζοβιτς και την ΑΕΚ. Ο Σέρβος επιθετικός παραμένει ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο της «Ένωσης» και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, με τη διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές - όπως είχε γίνει γνωστό - να μην είναι μεγάλη. 
«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ντάνκο Λάζοβιτς να κάνει χρήση της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο χειμώνα και να φύγει από την Παρτίζαν μετά από λίγους μήνες για την ΑΕΚ», έγραψε η ιστοσελίδα «rtvbn.com».
Goal: Το θέμα του γηπέδου είναι το βασικό χτύπημα της εφημεριδας για την ΑΕΚ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Μετά την καταιγίδα, η ηρεμία. Στην ΑΕΚ μπήκαν σε αμφισβήτηση έπειτα από το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά γρήγορα επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς. Διαπίστωσαν άλλωστε με άμεσο τρόπο -μέσω της συνέντευξης του Αρη Βασιλόπουλου στον Sentra 103,3- πως δεν υπάρχει καμία διάθεση ανένδοτου με τον δήμο.
Βλέπετε, ο νέος δήμαρχος της πόλης έριξε τους τόνους, έκανε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι υπέρμαχος του νέου γηπέδου και έθεσε κάποια ζητήματα που χρήζουν βελτίωσης. Αυτά είναι που από αύριο, όταν και θα τεθεί η νομοθετική ρύθμιση προς συζήτηση στη Βουλή, θα έρθουν στο τραπέζι. Τρία ζητήματα, με μια λύση για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ας δούμε ποια είναι αυτά:
1. Η παραχώρηση μέτρων από το άλσος. Ο Βασιλόπουλος παραδέχθηκε πως η σημερινή κατάσταση του άλσους είναι τραγική. Η ΑΕΚ δεσμεύεται πως θα αναπλάσει το άλσος, ακόμα και συγκεκριμένο είδος δέντρων θα φυτέψει. Στον δήμο ενδεχομένως να ζητήσουν και βοήθεια στην ανάπλαση κάποιας άλλης περιοχής, που είναι θέμα που θα συζητήσει η ΑΕΚ.

2. Οι θέσεις πάρκινγκ: Η παρούσα νομοθεσία απαιτεί μία θέση στάθμευσης για κάθε 15 θεατές. Αυτό είναι ανέφικτο και υπήρξαν παρεκκλίσεις στα περισσότερα γήπεδα που έγιναν στην επικράτεια. Ο νέος νόμος θα καλύπτει την ΑΕΚ, έχουν αγοραστεί ήδη εκτάσεις κοντινές στο γήπεδο που θα χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό αυτόν και θα συνοδευτούν από σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
3. Το ύψος του γηπέδου: Το σχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή περιλαμβάνει ανώτατο ύψος 27 μέτρων, στεγάστρων 30 μέτρα και πυλώνων 40 μέτρα. Στην ΑΕΚ είναι βέβαιοι πως δεν θα προκύψει ζήτημα ούτε με αυτό το θέμα.
Στόχος της ΑΕΚ από εδώ και πέρα είναι να πηγαίνει βήμα βήμα τις διαδικασίες για το γήπεδο και όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στη Βουλή και την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης που θα καθορίζει τους κανόνες λειτουργίας της ανέγερσης
«ΤΡΕΧΟΥΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ
Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας εκτιμούν στην ΑΕΚ πως θα έχουν τη νομοθετική ρύθμιση και στη συνέχεια προχωρούν ολοταχώς για την απόκτηση της οικοδομικής άδειας που θα τους επιτρέψει να ξεκινήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο. Διαδικασία γραφειοκρατική, που ακόμα και έπειτα από τις νέες αλλαγές που υπήρξαν από την κυβέρνηση για περιορισμό του χρόνου, απαιτούν και πάλι διάστημα 2-3 μηνών.
Στην Ενωση, πάντως, ήδη δουλεύουν τη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουν συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και υπάρχει πεποίθηση πως μέσα στον Ιούνιο θα έχουν στα χέρια τους την πολυπόθητη άδεια. Αυτό αυτόματα θα σημάνει την έναρξη των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια και παράλληλα θα εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό του κόσμου. Στην ΑΕΚ πιστεύουν πως τις πρώτες ημέρες θα γίνεται... λαϊκό προσκύνημα στον χώρο του πρώην γηπέδου, ενώ παράλληλα θα αυξηθεί κατακόρυφα και η συμμετοχή στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αυτήν την περίοδο δεν προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Live Sport: Τους 9 "νέους" που έκαναν ντεμπούτο στα Σπάτα και την αίσθηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει "Ναι" επί της αρχής για το νομοσχεδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ επέλεξε η εφημερίδα να προβάλει στην πρώτη σελίδα από τα θέματα της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα το «Ξέρετε που ήρθατε» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ο Δέλλας καλωσόρισε χθες τους 9 από τους 11 νέους και τους έβαλε στο νόημα. Και επιπλέον: "Γήπεδο: θα ψηφίσει επί της αρχής το άρθρο 81 ο ΣΥΡΙΖΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002