Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαΐου 24, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Μια Κυριακή που είναι όπως πάντα μισή όταν δεν παίζει η ΑΕΚ. Μια Κυριακή δυστυχώς μοναδική γιατί πρώτη φορά και χωρίς η ΑΕΚ να έχει καμιά ευθύνη ή καμία πρόθεση για αυτό, οι αυτοδιοικητικές εκλογές παίζουν ρόλο στο μέλλον της. Η ΑΕΚ ανέκαθεν ήταν η μοναδική ομάδα που οι οπαδοί της έβαζαν την ομάδα τους πάνω από κάθε κομματική διαφορά. Αυτοί που τώρα εύκολα κατηγορούν τους οπαδούς της ΑΕΚ σαν ραγιάδες μεγάλων επιχειρηματιών και μνημονιακών πολιτικών, όπως έκανε η κυρία Δούρου με δηλώσεις της, ή κατηγορούν για μεθόδους Μαρινάκη στον Πειραιά όπως ο κύριος Βασιλόπουλος με δηλώσεις του, ή συκοφαντούν, ή αγνοούν την πραγματικότητα.
@ Για να μιλήσουμε μόνο για τα πρόσφατα ας θυμηθούμε το 1993 με την υπόθεση Γαλακτερού όταν προεκλογικά κιόλας ο κόσμος της ΑΕΚ με συγκεντρώσεις, αλλά και συνθήματα και πανό στο γήπεδο, κατακεραύνωσε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Το 2003 με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας από την Νέα Δημοκρατία είχαμε τα ίδια. Το 2004 με την υπόθεση του άρθρου 44 η φρέσκια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δέχτηκε τα πρώτα πυρά και τις πρώτες μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από τον λαό της ΑΕΚ. Και μην ξεχνάμε και την άμεση αντίδραση της οικογένειας της ΑΕΚ και της ORIGINAL 21 κατά των φασιστοειδών που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στρατούλη. Είναι λοιπόν εξοργιστικά άδικο να κατηγορούν τον κόσμο της ΑΕΚ και την ίδια την ΑΕΚ ότι υποστηρίζει με πολιτικά κριτήρια συγκεκριμένους υποψηφίους.
@ Η ΑΕΚ δεν πήρε θέση πουθενά. Στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν στήριξε κανένα υποψήφιο την πρώτη Κυριακή. Ο Γεωργαμλής που κάποιοι χωρίς ντροπή τον συγκρίνουν με τον Μώραλη δεν είναι φυτευτός υποψήφιος από την ΑΕΚ. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Φιλαδέλφεια από το 1998 και μάλιστα αρχικά με τον Γρεντζελία και το 2006 και το 2010 με τον Σταύρο Κόντο που υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και την δεύτερη Κυριακή η επίσημη ΑΕΚ που εκφράζεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη απέφυγε να πάρει θέση λέγοντας να πάνε αλλού οι δημοσιογράφοι για πολιτικές ερωτήσεις. Και βέβαια ουδείς ενόχλησε τον υποψήφιο δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο που σαφέστατα και μπροστά σε κάμερα προανήγγειλε πόλεμο κατά του γηπέδου της ΑΕΚ με τις... βελτιωτικές του προτάσεις.
@ Αντίθετα στον Πειραιά όλοι είδαμε τι έγινε από τους... ψηφοφόρους της επίσημης παράταξης του Ολυμπιακού ακόμη και σε βάρος του ίδιου του δημάρχου. Ενός δημάρχου που το κακό που έκανε στον Ολυμπιακό ήταν ότι... ευχαρίστησε τον Μελισσανίδη για την δωρεά στο δημοτικό θέατρο. Για να καταλάβετε την διαφορά ποιότητας του ΑΕΚτζή σκεφτείτε απλά πού θα ήταν σήμερα ο Μιχαλολιάκος αν είχε τολμήσει να πει ότι θέλει το Καραϊσκάκη 15 μέτρα πιο.. κοντό, με 2.500 θέσεις πάρκινγκ παραπάνω και βάφτιζε τα 500 μέτρα 6 στρέμματα δάσους προαναγγέλλοντας ουσιαστικά πρόσφυγες ανάλογες του 2003. Για να μην πω τι θα γινόταν και με τον ΣΥΡΙΖΑ αν κομματικό στέλεχος και υποψήφιος δήμαρχος του Πειραιά έλεγε πως αυτές οι προτάσεις που ουσιαστικά θέλουν το γήπεδο να είναι προδιαγραφών... 1960 είναι οι... βελτιωτικές προτάσεις του κόμματος που κατά τα άλλα στηρίζει τον Νόμο που έχει κατατεθεί για το γήπεδο της ΑΕΚ. Η δε Δούρου δεν θα ήξερε που να κρυφτεί αν είχε πει κατά του γηπέδου του Ολυμπιακού όλα αυτά που είπε κατά της ΑΕΚ και μετά την έβλεπαν οι...φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά σε... τυχαία συνάντηση με τον... Μελισσανίδη σε πριβέ ταβέρνα του Πειραιά.
@ Είναι ντροπή λοιπόν να κατηγορούν την ΑΕΚ και τους ΑΕΚτζήδες που απάντησαν στις προκλήσεις που οι ίδιοι έκαναν. Τόσο η κυρία Δούρου όσο και ο κύριος Βασιλόπουλος από μόνοι τους επιτέθηκαν κόντρα ακόμη και στο ίδιο τους το κόμμα. Ο κόσμος της ΑΕΚ απλά αμύνθηκε και υπερασπίστηκε το όνειρο του που πρώτη φορά είναι τόσο κοντά. Κακά τα ψέματα με κόντρα την Περιφέρεια και τον Δήμο δεν θα είναι το ίδιο εύκολο να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Άλλωστε ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος Βασιλόπουλος ουσιαστικά προαναγγέλλει προσφυγές για το ύψος, για το πάρκινγκ και για τα 500 μέτρα που βάφτισε 6 στρέμματα ξεχνώντας βέβαια τα χιλιάδες δέντρα που θα φυτεύσει στο άλσος και αλλού η ΑΕΚ με δικά της έξοδα. Το ότι θέλει το γήπεδο το έχουμε ξανακούσει. Θέλει το γήπεδο όπως το έχει στο μυαλό του ο ίδιος και ο μέντορας της παράταξης του κύριος Μάλλιος. Ενα γήπεδο που δεν μπορεί να γίνει με κανέναν τρόπο έτσι όπως το οραματίζεται ο Βασιλόπουλος και ο Μάλλιος. Θέλει με λίγα λόγια η Φιλαδέλφεια να παραμείνει ένα χωράφι όπως είναι 11 χρόνια τώρα.
@ Όπως και η κυρία Δούρου θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ με τιμές εισιτηρίων όπως θα θέλει αυτή, με στίβο, με μαζικό αθλητισμό και βέβαια χωρίς τα 20.000.000 που η περιφέρεια έχει εγκρίνει για το γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με επιχορηγήσεις εκατοντάδων ακόμη σωματείων. Αυτά τα 20.000.000 που η Δουρου βάφτισε ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ημετέρων στοχεύοντας ευθέως τον Μελισσανίδη. Εμείς θέλουμε το γήπεδο μας όπως το είδαμε και όπως τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση έχουν δεσμευτεί πως θα το ψηφίσουν, αν βέβαια δεν ισχύουν και για τον ΣΥΡΙΖΑ οι... βελτιωτικές προτάσεις Βασιλόπουλου που πάντως με διαβεβαίωσαν προσωπικά από την Κουμουνδούρου ότι είναι καθαρά απόψεις της δημοτικής παράταξης. Απλά πράγματα. Ξεκάθαρα λοιπόν παίρνω θέση απέναντι σε αυτούς που πρώτοι και απρόκλητα στάθηκαν απέναντι στην ΑΕΚ όπως έκανα και στον παρελθόν και θα κάνω και στο μέλλον αν χρειαστεί ανεξάρτητα από τις πολιτικές μου πεποιθήσεις.
@ Άλλο η ψήφος για την εκλογή πρωθυπουργού και τελείως άλλο η αυτοδιοικητική. Επιτρέψτε μου να έχω λοιπόν... ποδοσφαιρικά κριτήρια στα αυτοδιοικητικά. Δεν το ήθελα. Οι δύο συγκεκριμένοι υποψήφιοι μου τα δημιούργησαν. Ούτε συγνώμη θα ζητήσω λοιπόν και δεν ασχολούμαι καν με αυτούς που με κατηγορούν για πολιτικά παιχνίδια και άλλες βλακείες. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η συνδαιτυμόνας του Μαρινάκη που δεν έχει κάνει μισό σχόλιο για τα αίσχη του Πειραιά και ο συνεχιστής του Μάλλιου που είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του γηπέδου της ΑΕΚ δεν αφήνουν περιθώρια. Πολύ απλά με μια δήλωση της Δούρου ότι εγκρίνει και θα υλοποιήσει την χρηματοδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ με 20.000.000 που αποφασίστηκε πριν ένα χρόνο με συντριπτική πλειοψηφία στο περιφερειακό συμβούλιο και με μια δήλωση του Βασιλόπουλου ότι συμφωνεί με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ με το σχέδιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή, θα γλυτώναμε όλη αυτή την διαδικασία.
@ Δεν το έκαναν ούτε η μία ούτε ο άλλος. ΠΟΤΕ. Απλά με πολιτικάντικες παρόλες που απευθύνονται σε ιθαγενείς επαναλάμβαναν μονότονα πως η ΑΕΚ δικαιούται το γήπεδο και πρέπει να γίνει. Με τον τρόπο όμως που θέλουν αυτοί. Όπως έγινε και από το... 2003 μέχρι σήμερα. Φτάνει πια. Και μακάρι αυτή να είναι η τελευταία Κυριακή που η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να ασχολείται με εκλογικά αποτελέσματα. Δεν το θέλαμε. ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002