Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαΐου 23, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Εφτασε κιόλας Παρασκευή και μια και το μοναδικό θέμα που περιμέναμε να μας απασχολήσει έντονα σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι λύθηκε σε χρόνο ρεκόρ, με την ανακοίνωση πως μένει ο Δέλλας από την Τετάρτη, είναι απόλυτα λογικό όλο το βάρος να έχει πέσει στις εκλογές. Καλώς ή κακώς επειδή μόνοι τους και χωρίς να τους προκαλέσει κανείς από την ΑΕΚ τόσο η Δούρου όσο και ο Βασιλόπουλος πήγαν κόντρα στην λύση που έχει δρομολογηθεί για το γήπεδο είναι δεδομένο πως μεγάλο μέρος του κόσμου και σίγουρα η επίσημη ΑΕΚ περιμένουν με τεράστια αγωνία τα αποτελέσματα της Κυριακής.
@ Παρόλα αυτά επισήμως δεν έχει πάρει θέση η ομάδα παρά τα άκρως προσβλητικά σχόλια τόσο της Δούρου που αποκάλεσε ραγιάδες αυτούς που τα έβαλαν μαζί της για αυτά που έλεγε για την ΑΕΚ όσο και του Βασιλόπουλου που αφού είπε φόρα παρτίδα στην κάμερα πως θέλει ένα άλλο σχέδιο για την Αγιά Σοφιά που δεν μπορεί να γίνει ποτέ τολμάει να συγκρίνει την Φιλαδελφεια και την δικαιολογημένη αντίθεση του κόσμου στα λεγόμενα του με τον Πειραιά και τα όσα έγιναν εκεί από τον συνδαιτημόνα της Ρένας στην ταβέρνα «Ο Γιάννης».  Ο κύριος Βασιλόπουλος που βρήκε εντυπωσιακά εύκολα, για υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας, χρόνο να αναλύσει τα πλάνα του σε ΜΜΕ μεγάλης ακροαματικότητας προσπάθησε στην ψύχρα να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους ξεπερνώντας στην υποστήριξη, στα λόγια βέβαια και χωρίς να ανασκευάσει ούτε λέξη από όσα είχε πει κατά του σχεδίου, και τον... Μελισσανίδη. Ο υποψήφιος της δύναμης πολιτών και διάδοχος του γνωστού ως ηγέτη των 131 Θανάση Μάλλιου στην παράταξη πέταξε την μπάλα στην εξέδρα σε όλα τα ΜΜΕ που του έδωσαν λόγο και με λαϊκίστικες κορώνες υπέρ του γηπέδου προσπάθησε να αντιστρέψει την κατάσταση. Θα μπορούσε να το κάνει με μια απλή φράση. «Στηρίζω το σχέδιο για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως έχει κατατεθεί στη Βουλή» αν έλεγε δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο. Δεν το έκανε όμως γιατί θέλει το γήπεδο να γίνει όπως το θέλει αυτός, ο Μάλλιος και όλη η παρέα που από το 2002 αγωνίζεται για την... οικολογία και την νομιμότητα.
@  Δεν έχω πρόβλημα με το κίνημα «δεν πληρώνω» αλλά ο Βασιλόπουλος που είναι ενεργό μέλος του κινήματος από την μία και οπαδός της ανυπακοής δεν μπορεί από την άλλη να κάνει σημαία την δήθεν νομιμότητα για να εμποδίσει ένα έργο ζωής για την ΑΕΚ αλλά και για την πόλη του. Ούτε ήμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε να χάψουμε το ότι «το γήπεδο δεν εξαρτάται από τον Δήμο αλλά από την Βουλή» που είπε στον Χελάκη. Ας ρωτήσει τον Μάλλιο πόσες φορές πέρασε με πλειοψηφία μαμούθ από την Βουλή το σχέδιο Γρανίτσα και τι έγινε μετά χάρη στις ενέργειες των 131 στους οποίους πρωτοστάτησε ο Μάλλιος και η παράταξη που τώρα έχει νέο αρχηγό τον Βασιλόπουλο. Ο άνθρωπος έχει δηλώσει μπροστά σε κάμερα ότι σαν αυριανός δήμαρχος, αν εκλεγεί, θα ζητήσει το γήπεδο να γίνει στα τετραγωνικά που θέλει... αυτός, να είναι 12 μέτρα πιο... κοντό από το σχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή και να έχει και 2500 (!) θέσεις πάρκινγκ περισσότερες από όσες προβλέπει ο νόμος που θα ψηφιστεί μετά τις εκλογές. Ακόμη κι αν γινόταν όλες αυτές οι αλλαγές και έβγαινε ένα βιώσιμο σχέδιο, που δεν γίνεται ούτε με θαύμα αφού για να πάει 15 μέτρα πιο κάτω το γήπεδο, από 27 και όχι 30 που λέει στα 15 και για να προστεθούν άλλες 2500 υπόγειου πάρκινγκ θα έπρεπε να σκάψει η ΑΕΚ μέχρι τον... πυρήνα της Γης, πάλι θα πήγαινε ένα με ενάμιση χρόνο πίσω το έργο μέχρι να σχεδιαστεί από την αρχή, να γίνει νόμος και να πάει στην Βουλή. Μην μας λέει λοιπόν ότι ποδοσφαιροποιούμε την μάχη στη Φιλαδέλφεια. Αυτός έμπλεξε την ΑΕΚ πηγαίνοντας κόντρα σε όλες τις άλλες δημοτικές παρατάξεις πλην ΚΚΕ που έχει πάγια θέση για όλα τα γήπεδα και όχι μόνο για αυτά που παίζουν η... ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Καλά κάνει και υποστηρίζει ότι υποστηρίζει. Εχουμε δημοκρατία. Οχι όμως να μας κοροϊδεύει κάνοντας χθες από τα πρωί μέχρι το βράδυ στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις τον... καψούρη με το γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτά.
@  Σήμερα το απόγευμα πρέπει απλά να δείξουμε ότι είμαστε πολλοί, ενωμένοι αλλά κυρίως ΕΞΥΠΝΟΙ. Ο πιο εύκολος τρόπος να κερδίσει ο Βασιλόπουλος και να μπει το γήπεδο σε τεράστιες περιπέτειες είναι να τον ενοχλήσει κάποιος στην ομιλία του ή γενικά στη Φιλαδέλφεια. Εκτός του ότι είναι αίσχος είναι και βέβαιο πως θα του δώσει πάρα πολλές ψήφους. Οποιος θέλει λοιπόν να τον κάνει μάγκα ας τσιμπήσει κι ας πάει να του στείλει τους ψηφοφόρους που αυτή την στιγμή δεν έχει. Η ΑΕΚ δεν αντέχει άλλα αυτογκόλ. Οποιος νομίζει πως δεν μπορεί να περιοριστεί στο ειρηνικό συλλαλητήριο ΟΛΟΥ του λαού της ΑΕΚ ας μείνει σπίτι. Για να πάμε γρήγορα όλοι μαζί στο κοινό μας «ΣΠΙΤΙ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002