Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαΐου 19, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@  Καλήμέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μια εβδομάδα που σίγουρα θα είναι πολύ κρίσιμη όπως πολύ κρίσιμη σίγουρα θα είναι η επόμενη Κυριακή. Εκεί που η ΑΕΚ χωρίς να το θέλει και χωρίς να το επιδιώξει σε καμία στιγμή έχει βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να διαλέξει πλευρά. Ετσι αποφάσισε η κάλπη. Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο λαός της πόλης έστειλε στην δεύτερη Κυριακή τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή και τον Αρη Βασιλόπουλο. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τον Γεωργαμλή αλλά χρειάζεται να πούμε για τον Βασιλόπουλο. Τον μοναδικό υποψήφιο που έχει εκφραστεί ανοικτά και μπροστά σε κάμερες ΚΑΤΑ του σχεδίου για την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι εκλογές της Κυριακής λοιπόν είναι ξεκάθαρα ένα δημοψήφισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το αν ο λαός της πόλης θέλει ή δεν θέλει το γήπεδο και κατ επέκταση την ΑΕΚ. Απλά και ξεκάθαρα. Το παραμύθι ότι ο Βασιλόπουλος θέλει το γήπεδο δεν πείθει ούτε μάο μάο. Το γράφω επειδή έτσι ξεκινάει τις δηλώσεις του όπου μετά χτυπάει τον νόμο σε τρία καίρια σημεία που έστω και το ένα να αλλάξει αποκλείει την κατασκευή του γηπέδου. Αρα αν η Φιλαδέλφεια θέλει να γίνει το έργο με το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο που έχει εγκριθεί με ποσοστά πάνω από 90% από το δημοτικό συμβούλιο και μετά να είναι αρωγός της ΑΕΚ σε όλη την διάρκεια της κατασκευής έχει μια επιλογή. Γεωργαμλής. Το ίδιο θα έγραφα και για τον Αράπογλου, και για την Αποστολάκη και για τον Απόστολο Κόντο που προφανώς πλήρωσε και το ότι δήλωσε 100% στήριξη στο γήπεδο της ΑΕΚ. Το γράφω αυτό για να προλάβω όσους αντιπάλους ή κα αυτομαστιγώμενους ΑΕΚτζήδες τολμήσουν να πουν πως ο Γεωργαμλής είναι ο δικός μας... Μώραλης. Καταρχάς ο Μελισσανίδης δεν είναι... δημοτικός σύμβουλος. Επίσης η ΑΕΚ δεν πήρε θέση και δεν έδωσε καμία γραμμή υπέρ υποψηφίου πριν την πρώτη Κυριακή. Σεβάστηκε τους πάντες όπως και οι υποψήφιοι, πλην Βασιλόπουλου, σεβάστηκαν την ΑΕΚ και την προσπάθεια να επιστρέψει σπίτι της. Επίσης ο Γεωργαμλής δεν έγινε μέσα σε ένα μήνα ξαφνικά... αυτοδιοικητικός σαν τον Μώραλη. Ο Λύσσανδρος εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998, συνήθως πρώτος, και μάλιστα χωρίς να είναι πάντα στον ίδιο συνδυασμό. Πάντα πήγαινε με αυτόν που θεωρούσε καλύτερο για την πόλη την δεδομένη στιγμή και πάντα έβγαινε. Αυτά για να προλάβω κάποια περίεργα σχόλια. Οσο για την κυρία Δούρου. Καλός ο πόλεμος που άνοιξε χωρίς κανένα λόγο κατά της ΑΕΚ, καλές και οι εφτά μονάδες που έπεσε ο συνδυασμός της σε σχέση με το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια περιφέρεια το 2012. Ας πάει πάλι στον «Γιάννη» στον Χατζηκυριάκειο μήπως πετύχει τυχαία κανένα δημοτικό σύμβουλο να μιλήσουν για τον δεύτερο γύρο. Κι ο Βασιλόπουλος βέβαια με την στάση του απέναντι στο γήπεδο πήρε 17% κάτω από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
@ Πάμε και στην μπάλα. Την Τετάρτη η σαιζόν τελειώνει. Φεύγει και δεν ξανάρχεται. Τελειώνει για πάντα αυτή η διαστροφή της ιστορίας. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν το γράφω, προς Θεού, για να πανηγυρίσω. Αλλά για να το πιστέψω και να το ξεπεράσω χωρίς βέβαια να ξεχάσω. Τελειώνει λοιπόν το πρώτο μέρος του μαρτυρίου μας. Η προεργασία για να τελειώσει χωρίς προβλήματα και το δεύτερο και τελευταίο μέρος του δράματος έχει αρχίσει από τον... Σεπτέμβριο, πριν ακόμη αρχίσει η σαιζόν που τελειώνει μεθαύριο, και συνεχίζεται. Δεν έχει ολοκληρωθεί βέβαια και αν θέλετε την γνώμη μου το κρισιμότερο μέρος της. Εκκρεμεί η τελική απόφαση του Μελισσανίδη για τον προπονητή και οι μεταγραφές διαφοράς. Αυτά τα δύο θα δώσουν το στίγμα.
@ Οχι βέβαια για το αν η ΑΕΚ θα ανέβει. Αυτό δεν το συζητάμε. Η ΑΕΚ είχε ανέβει και τις δύο κατηγορίες από πέρυσι, λίγες μέρες μετά την καταστροφή όταν οριστικοποιήθηκε η επιστροφή Μελισσανίδη. Το στίγμα που θα δοθεί είναι το πόσο ομάδα πρωταθλητισμού Α Εθνικής θα είναι η ομάδα μας του χρόνου. Αυτό είναι το θέμα μας και όχι οτιδήποτε άλλο. Η ομάδα του χρόνου τέτοια μέρα θα ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή της. Θα έχει ήδη φτάσει. Από εκεί και πέρα η κρίσιμη επιλογή όπως έχουμε πει εδώ και καιρό είναι η μεγάλη απόφαση για τον προπονητή. Είναι γνωστό πως η επιλογή Δέλλα είχε προοπτική τριετίας. Αυτό ήταν τουλάχιστον το πλάνο όταν αποφασίστηκε πέρυσι να δοθεί η ευκαιρία σε ένα δικό μας παιδί που μοιάζει να είναι από τους ελάχιστους Ελληνες που έχει όλο το «πακέτο» για να εξελιχτεί σε προπονητή ομάδας πρωταθλητισμού. Εχω γράψει και το επαναλαμβάνω πως η επιλογή ήταν, κατά την προσωπική μου άποψη, η πιο σωστή.  Προπονητής πρωταθλητισμού Α Εθνικής ήταν απίθανο να έρθει στην Γ Εθνική και από μια επιλογή τύπου Τσιώλη, Παράσχου κ.τ.λ. είναι πολύ προτιμότερο να προσπαθήσει η ΑΕΚ να βγάλει έναν δικό της προπονητή σε ένα πρωτάθλημα το οποίο όπως είχε πει ο Μελισσανίδης θα το έπαιρνε και με τον... Τίγρη στον πάγκο.  Χωρίς κανένα ρίσκο για αγωνιστική ζημιά. Ετσι έγινε πράγματι. Η ΑΕΚ ανέβηκε με περίπατο χωρίς σε καμία περίπτωση να ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις της. Κακά τα ψέμματα μέσα σε όλη την σαιζόν ήταν φανερό πως τα πράγματα με τον Δέλλα δεν πήγαν όσο καλά περιμέναμε. Εχουμε γράψει μέσα σε όλη την σαιζόν τι δεν πήγε καλά ή τι δεν πήγε καλά όσο περιμέναμε. Δικαιολογίες μπορεί να υπάρχουν αλλά αυτή η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα να ψάχνει για δικαιολογίες.
@  Το ερώτημα λοιπόν στο οποίο θα δώσει απάντηση ο ηγέτης της ΑΕΚ είναι αν θα δοθεί στον Δέλλα μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα σαφώς πιο δύσκολο πρωτάθλημα με πολύ καλύτερο υλικό που όμως δύσκολα θα έχει την διαφορά που είχε με τους αντιπάλους το ρόστερ της Γ Εθνικής όπου μια επαγγελματική ομάδα αντιμετωπίζε ομάδες με χομπίστες που την επόμενη των αγώνων δούλευαν οκτάωρο. Το ότι μίλησε με δύο προπονητές δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο Δέλλας έχει τελειώσει. Το ότι δεν επέλεξε κανέναν από τους δύο δεν σημαίνει ότι ο Δέλλας μένει. Υπάρχουν... εκατοντάδες προπονητές και ο Μελισσανίδης με ένα χρόνο απόσταση από την Α ΕΘνική και με την πρόκληση να δώσει έναν ολόκληρο χρόνο προετοιμασία σε έναν προπονητή για να χτυπήσει πρωτάθλημα με την επιστροφή μπορεί να φέρει όποιον θέλει. Μετά την συζήτηση με τον Δέλλα θα παρθεί η απόφαση. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002