Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Μόνο κολακευτικά σχόλια έχει ο σημερινός αθλητικός Τύπος για την ΑΕΚ και την εμφάνιση της στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου. Σε πολλές εφημερίδες μάλιστα η Ένωση είναι πρώτο θέμα. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Τριάδα που σκοτώνει" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα που τονίζει: "Δύο κλάσεις πάνω η ΑΕΚ από το πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί, τρεις κλάσεις πάνω οι Μάνταλος, Αραβίδης και Μπαρμπόσα που βρίσκουν ήδη ο ένας τον άλλο με κλειστά μάτια". "Πανταχού παρών ο Μάνταλος τα έκανε όλα χθες στο Πανθεσσαλικό. Μαγικές στιγμές από Μπαρμπόσα. Αποφασισμένος να τους τσακίσει ο Αραβίδης απ' όποια θέση της επίθεσης κι αν θα αγωνίζεται" γράφει η εφημερίδα. Η "Ώρα" επίσης αναφέρει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν πολύ ικανοποιημένος με τα όσα είδε στον Βόλο ενώ στο μεταγραφικό τομέα γράφει πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ήδη τη λίστα με τα ονόματα επιθετικών και αμυντικών μέσων και "περιμένει το πράσινο φως για να προχωρήσει σε συζητήσεις".
SPORTDAY
"Έκρυψαν την μπάλα. Όμορφο ποδόσφαιρο από τη συμμορία του Μπαρμπόσα που φωνάζει ερχόμαστε" τονίζει η εφημερίδα. "Χορταστική για ένα ημίχρονο και κάτι, όσο δηλαδή αγωνίστηκε με τους παίκτες που πάνω-κάτω λογίζονται σαν βασικοί, ήταν η ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό του Πανθεσσαλικού απέναντι στη Νίκη Βόλου, της οποίας επικράτησε με 2-1. Το αποτέλεσμα, που μοιάζει «φτωχό» βάσει της εικόνας της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα, είναι το τελευταίο που μετρά, καθώς εκείνο που έφερε χαμόγελα στους φίλους της ομάδας ήταν το καλό ποδόσφαιρο που είδαν την «Ένωση» να παίζει απέναντι σε αντίπαλο επιπέδου για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό. Ασφυκτική πίεση ψηλά, που οδηγεί τον αντίπαλο σε λάθη και εκείνη σε γρήγορες αντεπιθέσεις, εξαιρετική κυκλοφορία με πολλές και γρήγορες πάσες, παίκτες που δεν «κουβαλούν» πολύ την μπάλα, αλλά τη δίνουν γρήγορα και κινούνται στο χώρο, δημιουργία από τον άξονα αλλά και από τα πλάγια, καλές συνεργασίες των εξτρέμ με τους μπακ που ανεβαίνουν συχνά προς την αντίπαλη περιοχή, επικίνδυνες κάθετες μπαλιές, αλλά και σιγουριά στα μετόπισθεν με αλληλοκαλύψεις ήταν μερικά από τα στοιχεία που έβγαλαν οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι σε αντίπαλο που αυτή την εβδομάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λίγκα, την ώρα που εκείνη δεν έχει τελειώσει καν το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αυτά σε ομαδικό επίπεδο, γιατί και σε ατομικό υπήρχαν παίκτες που ξεχώρισαν. Πρώτος ο Μάνταλος, που μοίραζε ιδανικά το παιχνίδι έχοντας στηρίγματα πίσω του τους Κορδέρο και Ανάκογλου. Ο Αραβίδης αν και από τραυματισμό ήταν διαρκής πηγή κινδύνων, οι ακραίοι Μπαρμπόσα και Πλατέλλας πρόσφεραν το... απρόβλεπτο και λειτούργησαν άριστα μαζί με Πεταυράκη και Μπακάκη, ενώ Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος ενέπνεαν σιγουριά στα μετόπισθεν και ο Ανέστης στη μία περίπτωση που χρειάστηκε να επέμβει το έκανε αποτελεσματικά" αναφέρει χαρακτηριστικά.
GOAL NEWS
"Μαέστρος που σκοτώνει" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα που αναφέρεται στον Πέτρο Μάνταλο. Η πολύ καλή ΑΕΚ, κυρίως του πρώτους ημιχρόνου, έστειλε το μήνυμα ότι ήδη ανήκει στη Σούπερ Λίγκα ενώ ο Μάνταλος ότι θα τη διευθύνει στην πορεία της προς στην επιστροφή" τονίζει το Goal. Αναλυτικά γράφει: "Ηταν η πρώτη μεταγραφή της δεύτερης εποχής Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, έστω κι αν φόρεσε τα κιτρινόμαυρα με έναν χρόνο καθυστέρηση. Δεν είναι ότι η Ενωση το περασμένο καλοκαίρι σκόρπισε και πάρα πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να φαίνονται και λίγα τα 500.000 ευρώ στην Ξάνθη από μία ομάδα που μόλις είχε επιλέξει τον δρόμο της Γ' Εθνικής. Ολα δείχνουν βεβαίως ότι πρόκειται για μεταγραφή που έγινε με τα κριτήρια της «χρυσής» τριετίας της ΑΕΚ (1992-95), όταν συνήθιζε με επικεφαλής και εγγυητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να μαζεύει ό,τι καλύτερο υπήρχε στην ελληνική αγορά. Κάτι που σήμερα κάνει ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη, έστω κι αν δεν γίνεται να τους... προλάβει όλους! Στην περίπτωση του Μάνταλου καθυστέρησε πολύ λίγο σε αντίθεση με την περίπτωση Κολοβού! Γεγονός είναι ότι ο Πέτρος Μάνταλος δείχνει από πολύ νωρίς, αν και σε πολύ διαφορετικές εποχές σε σχέση με τότε, ότι έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε έναν νέο Αλεξανδρή, Ατματσίδη, Κασάπη, Μπορμπόκη, Τσιάρτα και τόσους άλλους που ήρθαν από ομάδες σαν την Ξάνθη και ακόμα πιο κάτω και αποτέλεσαν κομμάτια ενός πολύ όμορφου παζλ, πετυχαίνοντας να γίνουν πρωταγωνιστές στην καλύτερη ΑΕΚ όλων των εποχών. Στα 23 του χρόνια (τα κλείνει σε λίγες μέρες) και με προίκα τις πενήντα συμμετοχές του με την Ξάνθη στη μεγάλη κατηγορία, ο διεθνής με τη Νέων και την Ελπίδων μέσος της ΑΕΚ έδειξε και στο χθεσινό φιλικό με τη Νίκη Βόλου ότι δεν τον φοβίζει καθόλου ο ρόλος του ηγέτη στη νέα ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, όχι μόνο στο πρωτάθλημα της Football League αλλά και έναν χρόνο μετά με την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας της ΑΕΚ ο Μάνταλος δεν έδειξε καθόλου ψαρωμένος στο νέο του περιβάλλον, προερχόμενος και από... μεγαλύτερη κατηγορία, και έδειξε είτε στο... μιλητό είτε και εντός γηπέδου, που είναι και το πλέον ουσιαστικό, ότι μπορεί να αναλάβει το βαρύ φορτίο να ηγηθεί της Ενωσης, κάτι που έκανε και στο χθεσινό πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τη Νίκη Βόλου παρουσία του Μπαρμπόσα. Ο Πέτρος Μάνταλος απέδειξε και στο Πανθεσσαλικό ότι έχει όλα τα φόντα για να γίνει ο μαέστρος της νέας ΑΕΚ...
 
LIVE SPORT
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ στην εφημερίδα με τον βασικό τίτλο να είναι: "Σαλονάτη". "Εξαιρετικό δείγμα γραφής από την ΑΕΚ που χόρεψε για 60 λεπτά στο πάρτι τίτλου της Νίκης Βόλου". Για "μαγικό τετράγωνα" Μάνταλου, Κορδέρο, Πλατέλλα και Μπακάκη γράφει η εφημερίδα. Επίσης στέκεται σε δήλωση του Τραϊανού Δέλλα και τονίζει πως η μεταγραφική ενίσχυση της Ένωσης δεν τελείωσε και θα γίνουν και άλλες κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002