Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Αυγούστου 23, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Ανάλυσε το" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα που σε ένα τετρασέλιδο παρουσιάζει τα όσα έγιναν στην προετοιμασία της ΑΕΚ. "Έχει πλέον το υλικό, φτιάχνει την ομάδα που έχει στο μυαλό του" γράφει η εφημερίδα για τον Δέλλα και τονίζει πως βασικά στοιχεία στο παιχνίδι της νέας ΑΕΚ είναι το ασφυκτικό πρέσινγκ και η γρήγορη σκέψη. Από εκεί και πέρα ο Χριστόφορος Μπακαούκας με δηλώσεις του δηλώνει πως όλοι στην ομάδα είναι περήφανοι που κράτησαν ζωντανό το τμήμα χάντμπολ ενώ για "παράταση στην αγωνία" γράφει η "Ωρα" για την Βασίλισσα. Τέλος η εφημερίδα αναφέρεται στην ειδική ρύθμιση που θωράκισε νομικά το έργο της Αγια Σοφιάς.
SPORDAY
Το πως χτίζεται η νέα ΑΕΚ αναλύει η εφημερίδα που μπαίνει στο "μυαλό" του Τραϊανού Δέλλα. Συγκεκριμένα γράφει: "Το πιο δυνατό τεστ ενόψει της επόμενης σεζόν θα το δώσει η ΑΕΚ το Σάββατο (23/8, 20:30) κόντρα στη Ρόμα στο ΟΑΚΑ, αλλά τα συμπεράσματα για το τι σχεδιάζει ο Τραϊανός Δέλλας βγήκαν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στο Πήλιο. Εξάλλου, μπορεί η Ένωση να έχει ρόστερ το οποίο θεωρητικά θα ήταν ανταγωνιστικό και στην Superleague, όμως δεν θα περιμένει ο προπονητής της κόντρα στη δεύτερη ομάδα της περυσινής Serie A για να δει τι δυνατότητες έχει η Ένωση, που θα παίξει ούτως ή άλλως στη Football League φέτος.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο νεαρός τεχνικός έχει χτίσει τους «κιτρινόμαυρους» πάνω στο 4-2-3-1. Πάντως, έχει ως εναλλακτική και το 3-5-2 και είναι πιθανόν να το δοκιμάσει αρκετά στη συνέχεια, προτού ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. Για το πρώτο σύστημα αυτή τη στιγμή υπάρχουν εννέα παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν αποκτήσει προβάδισμα. Ο Μπακάκης αναμένεται να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Πεταυράκης στο αριστερό. Ακούνητος φαντάζει και ο Κολοβέτσιος από το κέντρο της άμυνας, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα έχει για παρτενέρ του τον Λαμπρόπουλο, με τον Σαρρή να είναι αουτσάιντερ. Στο 3-5-2 είναι σίγουρο ότι θα παίξουν στην άμυνα οι τρεις τελευταίοι, ενώ ο Σοϊλέδης θα διεκδικεί θέση από τον Πεταυράκη στα αριστερά. Μεσοεπιθετικά υπάρχουν έξι παίκτες που μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα και αποτελούν τις πρώτες επιλογές. Πρόκειται για τους Κορδέρο, Ανάκογλου, οι οποίοι παίξουν στα χαφ, με τον Μάνταλο μπροστά τους. Στα «φτερά» θα παίζουν οι Μπαρμπόσα, Πλατέλλας και στην κορυφή της επίθεσης ο Αραβίδης". Για τα μεταγραφικά αναφέρει πως έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση στην επίθεση αλλά εξελίξεις θα υπάρχουν από Δευτέρα.
GOAL NEWS
Ανάλυση της νέας ΑΕΚ και στο Goal που γράφει: "Τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει. Η ΑΕΚ επιστρέφει και το εννοεί πλέον απόλυτα. Το σύνολο που άρχισε να σχηματίζεται στο Πήλιο και δουλεύεται με συνέπεια από τα μέσα Ιουλίου έχει πολλές πιθανότητες να θυμίσει στους Ενωσίτες κάτι από την παλιά ΑΕΚ. Από εκείνη την ομάδα που πρόσφερε γκολ και θέαμα, που κατακτούσε τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Η διαφορά είναι τεράστια όχι μόνο συγκριτικά με την περσινή σεζόν, αλλά και με τις τελευταίες χρονιές της Ενωσης.
Παίκτες με ποιότητα, ταλέντο και παραστάσεις υπάρχουν. Προπονητής που έχει πλέον πείρα, ξεκάθαρη φιλοσοφία και εμπνέει σεβασμό, βρίσκεται στο τιμόνι. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια, η διοίκηση έχει στιβαρότητα και μεθοδικότητα για να φτάσει την ΑΕΚ εκεί που θέλουν οι φίλοι της. Το «τρένο» δείχνει πως έχει μπει στις ράγες και η δουλειά που έγινε στο Πήλιο επί 12 ημέρες το επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό.
Είναι σημαντικό πως σε όλο αυτό το διάστημα αυτό που ξεχώριζε ήταν το άριστο κλίμα. Μακριά από εντάσεις, μικροεγωισμούς και προβλήματα που απειλούσαν τη συνοχή στο παρελθόν. Η... Ενωση, συστατικό κάθε «κιτρινόμαυρης» επιτυχίας ιστορικά, έχει επιτευχθεί σε σημαντικό βαθμό και για πρώτη φορά έπειτα από τόσα χρόνια υπάρχει τόσο μεγάλη προσμονή για όσα θα έρθουν στη σεζόν που ανοίγεται.
 
Το «Goal» παρακολούθησε την ΑΕΚ σε κάθε λεπτό σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Εδώ δεν πρόκειται να διαβάσετε για την... καλύτερη προετοιμασία όλων των εποχών ή πως μάθαμε ξαφνικά τα μυστικά του αθλήματος. Αυτό που μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα είναι πως υπήρξε μεθοδική προσπάθεια, σκληρή δουλειά και σημαντικό επίπεδο ανταπόκρισης από τους παίκτες. Αυτό που μένει είναι να βγουν στο γήπεδο όσα δουλεύονται στις προπονήσεις και τότε η ΑΕΚ θα έχει μία πραγματικά εξαιρετική χρονιά. Τα συμπεράσματα από την προετοιμασία στο... πιάτο σας.
Αν και τα σπουδαία για κάθε σύλλογο είναι την άνοιξη, όταν και κρίνονται οι τίτλοι και οι στόχοι, από το καλοκαίρι μπαίνουν οι βάσεις. Στην προετοιμασία της ΑΕΚ ο Δέλλας είχε μία τετράδα που έβγαλε... μάτια. Τρεις νεοφερμένοι και ένας παλιός που έκαναν τη διαφορά και εντυπωσίαζαν με την παρουσία τους: Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Ανάκογλου, Χρήστος Αραβίδης, Δημήτρης Κολοβέτσιος.
Ο Μάνταλος είναι ο ηγέτης που αναζητούσε η ΑΕΚ. Παίκτης με σπάνια τεχνικά προσόντα, που μπορεί να κολλά την μπάλα στο πόδι, αλλά και να εμφανίζει ταυτόχρονα δυναμισμό και ταχύτητα στο παιχνίδι του. Οργανώνει το παιχνίδι της Ενωσης, είναι εκείνος που παίρνει την ομάδα στην πλάτη του.
Από κοντά φέτος και ο Δημήτρης Ανάκογλου. Στην πιο κρίσιμη σεζόν της καριέρας του, ο 23χρονος μέσος καθιερώνεται σε ρόλο αμυντικού χαφ και δείχνει πως μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν. Βγάζει δύναμη και τρεξίματα, δείχνει πως μπορεί να είναι ο box to box μέσος.
Ο Χρήστος Αραβίδης δεν χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις. Εμπειρος, ώριμος και αποφασισμένος, βγάζει αρχηγική συμπεριφορά και ήταν πάντα πρώτος σε όλες τις ασκήσεις, αλλά και σταθερή λύση στην επίθεση της ΑΕΚ.
Η ήρεμη δύναμη λέγεται Δημήτρης Κολοβέτσιος. Παίκτης που φαίνεται να κέρδισε ήδη τη μία θέση στο κέντρο της άμυνας, παίζει με πάθος, αλλά και μυαλό, αρχίζει να μαθαίνει και στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας από την άμυνα.
 
Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, έχοντας ολοκληρώσει το μεγάλο κομμάτι που αφορά τη φυσική κατάσταση, ο Δέλλας άρχισε να μοντάρει την 11άδα. Εδωσε ευκαιρίες, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, αλλά ήταν θέμα χρόνου να ξεδιαλύνει τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα. Εκεί που φαίνεται πως αρκετές επιλογές έχουν κλειδώσει για το ξεκίνημα τουλάχιστον της σεζόν.
Πρώτα απ' όλα στη θέση του τερματοφύλακα. Εκεί που η ΑΕΚ είχε πρόβλημα τα τελευταία χρόνια βρίσκει λύση στο πρόσωπο του Γιάννη Ανέστη. Σοβαρός, μετρημένος, με καλή συμπεριφορά έχοντας την μπάλα στα πόδια, ο Ανέστης έχει κερδίσει τον Δέλλα και τη θέση του βασικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002